ja sam već odavno na rodi i ja spadam u onih 1% koje nisu nikad imale mlijeko pa samim tim nisam mogla ni dojiti. roda mi je doslovno spasila život kad sam bila sama i uplašena i nisam znala odakle krenuti. pomogla mi je kroz moje vrijeme borbe za bemba, pa kroz vrijeme trudnoće. hvala! tek kad sam rodila osjetila sam se prvi put loše ovdje i to baš zbog adaptiranog mlijeka. evo ja se ne osjećam na rodi nepoželjno, ali isto tako od tada ne dolazim s prevelikim oduševljenjem na ovaj DIO foruma. nitko me nije uvrijedio, ali od tada se osjećam manje dobra majka zato jer nisam dojila. lijepo je propagirati dojenje, ali ne baš tako i toliko isključivo da se pojedinci osjećaju kao ja. i znam nekoliko mama koje se isto osjećaju kao i ja na ovom forumu po ovom pitanju. čak sam na jednom forumu naletjela da se javno o rodi priča i o načinu propagiranja dojenja. ne sjećam se više na kojem forumu, ali se dobro sjećam da je bilo puno majki koje su izjavile da baš iz ovog istog razloga ne posječuju više rodu. to znam jer se sjećam koliko sam se lakše osjetla kad sam shvatila da problem nije samo u meni već da ima frugih koji se slično kao i ja osjećaju. eto, sad me vičite, udarajte, lomite riječima, ali ja vas i dalje iskreno cijenim premda nisam često tu.annabella prvotno napisa
![]()