Moze li mi netko preporucit dobrog ginekologa/ginekologicu u Sesvetama?
Konkretno,treba mi za frisku trudnicu![]()
Moze li mi netko preporucit dobrog ginekologa/ginekologicu u Sesvetama?
Konkretno,treba mi za frisku trudnicu![]()
Imam jednog. Super je!!! Meni je pratio cijelu trudnoću. Privatnik je, ali nema nabrijane cijene, lijepo i pažljivo rastumači, možeš ga sve pitati. Zove se dr. Balaša radio u ordinaciji dr. Bistrički. Nažalost, nisam doma (na godišnjem sam) pa ti ne znam napamet telefonski broj ili točnu adresu. Ali, ako ti treba, pošaljem ti pp da ti zdravoseljački objasnim kako doći do njega.
![]()
I ja sam kod njega hodala.Odličan je.Evo broj:2002019,Bjelovarska 71.
Hvala mimoza, sad barem ja ne moram tražiti...mimoza prvotno napisa
A koliko kosta vodenje trudnoce kod privatnika?
Znate li mozda kojeg socijalca?
odlična je i dr Findri u Ninskoj ima novi ultrazvuk.preko fonda je a može i privat.
Bibita,si ti mozda kod nje vodila trudnocu?
Cini mi se da sam vec negdje citala za nju da je ok.
Ja sam kod dr. Čukelja i zadovoljna sam.
Kod privatnika sam bila, ispalo mi malo preskupo u trudnoći pa sam se prebacila kod njega i ostala![]()
ona mi sad vodi trudnoću.
jako sam zadovoljna- strašno je pedantna i stručna (to je moje mišljenje)
sve pohvale za dr.čukelja ako više voliš ženskog ginekologa onda dr.findri
jeste li mozda cule one koje su kod findrice ,dali ima 3d ili 4d ultrazvuk....?
draga ja sam ti kod doktorice findri 4d mislim da nema ja sam ti bila tek jednom kod nje od kad sam trudna i meni je ok
Ima svu najnoviju aparaturu pa tako i 4d.filip prvotno napisa
I ja sam bilakod dr. Balaša i stvarno je super.
ma ja sam se vec narucila kod dr.Harni,a nisam imala pojma da Findri ima uzv...daj recite kolika je cijena,i jel guzva....isla bih privatno tako da.... :?
ultra zvuk ti je kod findri 100 kn
da ,mozda je 100,00 kuna obican uzv,ali mene zanima 4d,Drejka kaze da ga ima.....
I ja plačam sto kuna, ali zato što imam knjižicu kod nje. Ne znam kolika je cijena bez knjižice.
Mislim da ti je 400kn,4d uzv,ali najbolje ti je prije nazvati,tel:2058597,inače,ona je samo za preporučiti.Meni je vodila prvu trudnoću i otkrila je streptokok u trećem tromjesečju,i tko zna što bi bilo da nije.Sada mi vodi i drugu i samo pohvale!!!!
ti se mozes kod nje prijavit i da ti ona bude prijavit da ti ona vodi trudnoću i onda ti je 3d 100 kn a 4d neznam koliko je jer ona radi i privatno i preko hzzo
Ja idem isto kod dr. Balaše. Za 5+ je!! Preporucam!
vidim da svi imate dobro misljenje o dr. findri. ja sam baš čula iz pouzdanog izvora da je ženi uzrokovala smrt ploda u 6. mj.to nije jedini slučaj. jako je dobar i dr. zadro u domu zdravlja i prima pacijente.ja sam kod dr. čukelja i zadovoljna sam ali ne daje baš puno informacija. ja bas sutra idem prvi put kod dr. balaša
Ovo je jedna ozbiljna optuzba, osobi sa imenom i prezimenom i ako ti ne pises sa imenom i prezimenom i ne stojis iza toga nemoj iznositi nesto za sto nisi 100% sigurna i kaznjivo je.filipa prvotno napisa
Mislim kaznjiv je sam tvoj navod ako je neistinit.
Ma svasta se prica.ja sam cula za dr.srbanica svasta,i pitam se kad ce taj deda vise u penziju...filipa prvotno napisa
I dalje tvrdim da pisete traceve i da tome nije mjesto ovdje.
cure, molim vas da rekla-kazala informacije o drugim osobama ne prenosite ovdje. hvala.![]()
nisam imala namjeru nikoga tracati nego prenjeti iskustvo koje je 100 posto provjereno. ali svako ima pravo na svoj izbor i odluku. u tim osjetljivim trenucima naseg života bitno je kome das u ruke svoj i djetetov život.
takve stvari možeš iznosit jedino ako se radi o tebi ili nekom bliskom sa imenom i prezimenom :/
ja sam njen pacijent vodi mi trudnoću i mogu reći sve naj-naj (to je moje mišljenje -to sam navela i u postu prije par mjeseci)
vidim da svi imate dobro misljenje o dr. findri. ja sam baš čula iz pouzdanog izvora da je ženi uzrokovala smrt ploda u 6. mj.to nije jedini slučaj. jako je dobar i dr. zadro u domu zdravlja i prima pacijente.ja sam kod dr. čukelja i zadovoljna sam ali ne daje baš puno informacija. ja bas sutra idem prvi put kod dr. balaša
Potpisujem! On mi je vodio cijelu trudnoću i on i sestra Suzana su super! :Djacman prvotno napisa
Danas sam bila prvi put kod dr.Balaša i mogu reći da mi nikad nije bilo ugodnije na ginekološkom pregledu,bez obzira sto mi je doktor rekao dijagnozu STERILITAS SECUNDARIA. Za doktora i sestru velika 5!Lukina mamma prvotno napisa
Malo podižem, jer i ja trebam nekog dobrog i profesionalnog ginekologa, obzirom da sam zbog trenutne dr. skoro izgubila bebu, hitno mi treba neko, po mogučnosti preko socijalnog, a da nije dr. Findri, jer ona ne prima,
puno hvala![]()
Dr. Zadro prima. Ja sam kod njega i prezadovoljna sam.
Kod dr. F. sam bila prije i ne bih je nikome preporučila. U Merkuru su se doktori iščuđavali njenim postupcima, a kada bih im rekla o kojoj doktorici je riječ, samo bi se nasmijali i kimnuli glavom u stilu "sve mi je jasno".
Hvala Ninči, jel on u domu zdravlja
Da, u domu zdravlja je. Mislim da je on ostao jedini koji još ima mjesta (što ne govori da je loš doktor, nego nije tako davno prešao iz Merkura u DZ).
A možda nekom nije bitno, ali sestra kod dr. Zadre mi je srce od cure!To je još jedan od razloga zašto mi je tamo ugodno otići.
![]()
Potpisujem za dr.Zadra,sve ovisi naravno o tebi odnosno o tome sta zelis, a s njim se da dogovoriti.Neka te ne prepadnu guzve u cekaonici(bez obzira na termin)to ti je dokaz da je svima na usluzi.
Ja sam također kod dr. Zadre u domu zdravlja i preporučam ga. Jako sam zadovoljna!![]()
P.S. Malo je bed samo što je UVIJEK gužva, a i dalje prima pacijente...
ok gužva je, koliko se prosječno čeka na red?
kod moje sad sigurno 3-4 sata i to sam malo rekla
sat ili dva od termina koji ti daju![]()
u onda smo mi jos dobrikod moje sad sigurno 3-4 sata i to sam malo rekla
mislim da je za zene koje rade to cekanje stvarno bad![]()
Vidim da hvalite dr.Zadra al ja po prvi put na forumu pišem o nekome nešto loše...
Naime dotični doktor je jaako povrijeđen ako prva 2-3 pregleda obaviš u poliklinici Harni,i onda urlaaaa na tebe da di si do sad,ne da preporuku za bolovanje iako radiš na rizičnom mjestu,ne želi napravitit briseve...
Ja bi rekla da ima nekog razloga za biti bezobrazan i bahat dok je čovjek ponizan i fin prema njemu...pa zar je takav grijeh otić kod privatnika 3 puta na početku trudnoće...mislim da nije.
Al svaka pohvala simpatičnoj sestri...
zao mi je na losem iskustvu![]()
moja sestra je vodila trudnocu paralelno u poliklinici harni i kod dr.zadre i nije imala problema(al ima specificnu dg pa je mozda to zbog toga),a i prijateljica je imala paralelne preglede prije trudnoce i na pocetku trudnoce i nije bilo problema
ne znam zasto dolazi do takvih reakcija,nije prvi put da cujem ne samo kod ovog dr
Da, čula sam za to. Moja frendica vodi trudnoću kod dr Balaše i uvijek se kod Zadre nateže za uputnice i recepte.
Eto ni ja ne razumijem...Stvarno se trudim samo lijepe stvari pisat na forumu,ali ovo sam jednostavno morala iznjeti..
Konkretno,radi se o mojoj šogorici...I morala sam ovo objaviti.Ne znam,da li je čovjek isfrustriran po danima,ili mu nije nešto drugo sjelo,al to što je on njoj izgovorio je nečuveno...
godinama je moj dr. Čukelj i jako sam zadovoljna , ali da njega nema išla bi kod Zadre jer ja sam čula o njemu samo riječi hvale ,a i u Merkuru je bio među naj![]()
Ne mogu odoljeti da se ne uključim!Već drugu trudnoću vodim kod dr. Balaše i super sam zadovoljna. A papirologiju (uputnice, preporuku za bolovanje) rješavam kod dr. Zadre. Moram priznati da nisam imala nikakvih problema, čovjeka naime još nisam vidjela. Dođem, pokucam, kažem sestri što trebam i to je to. Za par minuta dobijem papire. Tako da mi je baš čudno ovo da ne da papire ako se trudnoća vodi privatno. A o famoznom dr. Čukelju ne znam šta bi rekla. Kad sam drugi put zatrudnila, odlučila sam (kao u ime recesije) da ću voditi trudnoću kod dr. Zadre. I odem tamo, kad ono mijenja ga Čukelj. Bila sam u 9. tjednu, a on je fino pregledom konstatirao trudnoću, rekao da je ultrazvuk nepotreban (iako sam rekla da idem na put, pa bi htjela biti sigurna da je sve ok) i važno mi propisao Prenatal :D Naravno da sam nakon toga odjurila kod dr. Balaše i ovo pokušala zaboravit. Eto, to su moja iskustva sa sesvetskim gin.
Da,ali moja šogorica ga je na žalost morala vidjeti jer ga je htjela zamoliti da joj napravi briseve,i preporuči bolovanje...I jedno i drugo je odbio...Ne znam...vjerujem da su iskustva različita,možda je duuboko povrijeđen jer je sad odjednom došla k njemu,a to nije napravila odmah na početku,ali pa na taj način samo tjera pacijente od sebe..te iste pacijenta koji mu donose zaradu...
moja ginekologica ima 8500 pacijenata,radi u koma uvjetima,bez problema preporuča odlazak privatnicima,i uvijek je nasmijana i na usluzi.
Ovo je malo off topic,al samo mi je žao zbog pomanjkanja ljudskosti i pristojnosti kod dotičnog doktora Zadre...
Daj molim te pojasni kaj si tu htjela reči,mala_beba_21 prvotno napisa
ne kužim kaj si pokušala zaboraviti :?
da ti je doktor ginekolog pregledom ustanovio trudnoću
ili kaj?
Ovo moram potpisati, ali za Dr. Čukelja. Isto sam vodila trudnoću privatno, i nije mi htio dati uputnicu za bolnicu, za preglede, iako sam imala pravo na to. Na kraju mi je dao na jedvite jade.lunica27 prvotno napisa