Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1 do 50 od 71

Tema: Ginekolog u Sesvetama

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno Ginekolog u Sesvetama

Moze li mi netko preporucit dobrog ginekologa/ginekologicu u Sesvetama?
    Konkretno,treba mi za frisku trudnicu

Lukina mamma avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Imam jednog. Super je!!! Meni je pratio cijelu trudnoću. Privatnik je, ali nema nabrijane cijene, lijepo i pažljivo rastumači, možeš ga sve pitati. Zove se dr. Balaša radio u ordinaciji dr. Bistrički. Nažalost, nisam doma (na godišnjem sam) pa ti ne znam napamet telefonski broj ili točnu adresu. Ali, ako ti treba, pošaljem ti pp da ti zdravoseljački objasnim kako doći do njega.

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

I ja sam kod njega hodala.Odličan je.Evo broj:2002019,Bjelovarska 71.

Lukina mamma avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj mimoza prvotno napisa
    I ja sam kod njega hodala.Odličan je.Evo broj:2002019,Bjelovarska 71.
    Hvala mimoza, sad barem ja ne moram tražiti...

AndrejaMa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Da, odličan je.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

A koliko kosta vodenje trudnoce kod privatnika?

Znate li mozda kojeg socijalca?

Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

odlična je i dr Findri u Ninskoj ima novi ultrazvuk.preko fonda je a može i privat.

Lukina mamma avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj Nina prvotno napisa
    A koliko kosta vodenje trudnoce kod privatnika?

Znate li mozda kojeg socijalca?
    Nina, imaš pp.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Bibita,si ti mozda kod nje vodila trudnocu?
    Cini mi se da sam vec negdje citala za nju da je ok.

Cubana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Ja sam kod dr. Čukelja i zadovoljna sam.
    Kod privatnika sam bila, ispalo mi malo preskupo u trudnoći pa sam se prebacila kod njega i ostala

Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

ona mi sad vodi trudnoću.
    jako sam zadovoljna- strašno je pedantna i stručna (to je moje mišljenje)

Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

sve pohvale za dr.čukelja ako više voliš ženskog ginekologa onda dr.findri

filip avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

jeste li mozda cule one koje su kod findrice ,dali ima 3d ili 4d ultrazvuk....?

dija0

Početno

draga ja sam ti kod doktorice findri 4d mislim da nema ja sam ti bila tek jednom kod nje od kad sam trudna i meni je ok

Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Citiraj filip prvotno napisa
    jeste li mozda cule one koje su kod findrice ,dali ima 3d ili 4d ultrazvuk....?
    Ima svu najnoviju aparaturu pa tako i 4d.

pcelica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

I ja sam bilakod dr. Balaša i stvarno je super.

filip avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

ma ja sam se vec narucila kod dr.Harni,a nisam imala pojma da Findri ima uzv...daj recite kolika je cijena,i jel guzva....isla bih privatno tako da.... :?

dija0

Početno

ultra zvuk ti je kod findri 100 kn

filip avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

da ,mozda je 100,00 kuna obican uzv,ali mene zanima 4d,Drejka kaze da ga ima.....

Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

I ja plačam sto kuna, ali zato što imam knjižicu kod nje. Ne znam kolika je cijena bez knjižice.

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Mislim da ti je 400kn,4d uzv,ali najbolje ti je prije nazvati,tel:2058597,inače,ona je samo za preporučiti.Meni je vodila prvu trudnoću i otkrila je streptokok u trećem tromjesečju,i tko zna što bi bilo da nije.Sada mi vodi i drugu i samo pohvale!!!!

dija0

Početno

ti se mozes kod nje prijavit i da ti ona bude prijavit da ti ona vodi trudnoću i onda ti je 3d 100 kn a 4d neznam koliko je jer ona radi i privatno i preko hzzo

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Ja idem isto kod dr. Balaše. Za 5+ je!! Preporucam!

Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno Re: Ginekolog u Sesvetama

vidim da svi imate dobro misljenje o dr. findri. ja sam baš čula iz pouzdanog izvora da je ženi uzrokovala smrt ploda u 6. mj.to nije jedini slučaj. jako je dobar i dr. zadro u domu zdravlja i prima pacijente.ja sam kod dr. čukelja i zadovoljna sam ali ne daje baš puno informacija. ja bas sutra idem prvi put kod dr. balaša

Cubana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Citiraj filipa prvotno napisa
    vidim da svi imate dobro misljenje o dr. findri. ja sam baš čula iz pouzdanog izvora da je ženi uzrokovala smrt ploda u 6. mj
    Ovo je jedna ozbiljna optuzba, osobi sa imenom i prezimenom i ako ti ne pises sa imenom i prezimenom i ne stojis iza toga nemoj iznositi nesto za sto nisi 100% sigurna i kaznjivo je.

Cubana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Mislim kaznjiv je sam tvoj navod ako je neistinit.

filip avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Citiraj filipa prvotno napisa
    vidim da svi imate dobro misljenje o dr. findri. ja sam baš čula iz pouzdanog izvora da je ženi uzrokovala smrt ploda u 6. mj.to nije jedini slučaj. jako je dobar i dr. zadro u domu zdravlja i prima pacijente.ja sam kod dr. čukelja i zadovoljna sam ali ne daje baš puno informacija. ja bas sutra idem prvi put kod dr. balaša
    Ma svasta se prica.ja sam cula za dr.srbanica svasta,i pitam se kad ce taj deda vise u penziju...

Cubana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

I dalje tvrdim da pisete traceve i da tome nije mjesto ovdje.

momze avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

cure, molim vas da rekla-kazala informacije o drugim osobama ne prenosite ovdje. hvala.

Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

nisam imala namjeru nikoga tracati nego prenjeti iskustvo koje je 100 posto provjereno. ali svako ima pravo na svoj izbor i odluku. u tim osjetljivim trenucima naseg života bitno je kome das u ruke svoj i djetetov život.

Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

takve stvari možeš iznosit jedino ako se radi o tebi ili nekom bliskom sa imenom i prezimenom :/
    ja sam njen pacijent vodi mi trudnoću i mogu reći sve naj-naj (to je moje mišljenje -to sam navela i u postu prije par mjeseci)

Lukina mamma avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj jacman prvotno napisa
    Potpisujem! On mi je vodio cijelu trudnoću i on i sestra Suzana su super! :D

Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Citiraj Lukina mamma prvotno napisa
    Citiraj jacman prvotno napisa
    Potpisujem! On mi je vodio cijelu trudnoću i on i sestra Suzana su super! :D
    Danas sam bila prvi put kod dr.Balaša i mogu reći da mi nikad nije bilo ugodnije na ginekološkom pregledu,bez obzira sto mi je doktor rekao dijagnozu STERILITAS SECUNDARIA. Za doktora i sestru velika 5!

thora avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Malo podižem, jer i ja trebam nekog dobrog i profesionalnog ginekologa, obzirom da sam zbog trenutne dr. skoro izgubila bebu, hitno mi treba neko, po mogučnosti preko socijalnog, a da nije dr. Findri, jer ona ne prima,
    puno hvala

Ninči avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Dr. Zadro prima. Ja sam kod njega i prezadovoljna sam.

Kod dr. F. sam bila prije i ne bih je nikome preporučila. U Merkuru su se doktori iščuđavali njenim postupcima, a kada bih im rekla o kojoj doktorici je riječ, samo bi se nasmijali i kimnuli glavom u stilu "sve mi je jasno".

thora avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Hvala Ninči, jel on u domu zdravlja

Ninči avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Da, u domu zdravlja je. Mislim da je on ostao jedini koji još ima mjesta (što ne govori da je loš doktor, nego nije tako davno prešao iz Merkura u DZ ).
    A možda nekom nije bitno, ali sestra kod dr. Zadre mi je srce od cure! To je još jedan od razloga zašto mi je tamo ugodno otići.

eki3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Potpisujem za dr.Zadra,sve ovisi naravno o tebi odnosno o tome sta zelis, a s njim se da dogovoriti.Neka te ne prepadnu guzve u cekaonici(bez obzira na termin)to ti je dokaz da je svima na usluzi.

Amandica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Ja sam također kod dr. Zadre u domu zdravlja i preporučam ga. Jako sam zadovoljna!

P.S. Malo je bed samo što je UVIJEK gužva, a i dalje prima pacijente...

kahna avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

ok gužva je, koliko se prosječno čeka na red?

kod moje sad sigurno 3-4 sata i to sam malo rekla

eki3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

sat ili dva od termina koji ti daju

kod moje sad sigurno 3-4 sata i to sam malo rekla
    u onda smo mi jos dobri

mislim da je za zene koje rade to cekanje stvarno bad

Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Vidim da hvalite dr.Zadra al ja po prvi put na forumu pišem o nekome nešto loše...

Naime dotični doktor je jaako povrijeđen ako prva 2-3 pregleda obaviš u poliklinici Harni,i onda urlaaaa na tebe da di si do sad,ne da preporuku za bolovanje iako radiš na rizičnom mjestu,ne želi napravitit briseve...

Ja bi rekla da ima nekog razloga za biti bezobrazan i bahat dok je čovjek ponizan i fin prema njemu...pa zar je takav grijeh otić kod privatnika 3 puta na početku trudnoće...mislim da nije.

Al svaka pohvala simpatičnoj sestri...

eki3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

zao mi je na losem iskustvu

moja sestra je vodila trudnocu paralelno u poliklinici harni i kod dr.zadre i nije imala problema(al ima specificnu dg pa je mozda to zbog toga),a i prijateljica je imala paralelne preglede prije trudnoce i na pocetku trudnoce i nije bilo problema
    ne znam zasto dolazi do takvih reakcija,nije prvi put da cujem ne samo kod ovog dr

Cubana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Da, čula sam za to. Moja frendica vodi trudnoću kod dr Balaše i uvijek se kod Zadre nateže za uputnice i recepte.

Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Eto ni ja ne razumijem...Stvarno se trudim samo lijepe stvari pisat na forumu,ali ovo sam jednostavno morala iznjeti..

Konkretno,radi se o mojoj šogorici...I morala sam ovo objaviti.Ne znam,da li je čovjek isfrustriran po danima,ili mu nije nešto drugo sjelo,al to što je on njoj izgovorio je nečuveno...

migoh avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

godinama je moj dr. Čukelj i jako sam zadovoljna , ali da njega nema išla bi kod Zadre jer ja sam čula o njemu samo riječi hvale ,a i u Merkuru je bio među naj

Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Ne mogu odoljeti da se ne uključim! Već drugu trudnoću vodim kod dr. Balaše i super sam zadovoljna. A papirologiju (uputnice, preporuku za bolovanje) rješavam kod dr. Zadre. Moram priznati da nisam imala nikakvih problema, čovjeka naime još nisam vidjela. Dođem, pokucam, kažem sestri što trebam i to je to. Za par minuta dobijem papire. Tako da mi je baš čudno ovo da ne da papire ako se trudnoća vodi privatno. A o famoznom dr. Čukelju ne znam šta bi rekla. Kad sam drugi put zatrudnila, odlučila sam (kao u ime recesije) da ću voditi trudnoću kod dr. Zadre. I odem tamo, kad ono mijenja ga Čukelj. Bila sam u 9. tjednu, a on je fino pregledom konstatirao trudnoću, rekao da je ultrazvuk nepotreban (iako sam rekla da idem na put, pa bi htjela biti sigurna da je sve ok) i važno mi propisao Prenatal :D Naravno da sam nakon toga odjurila kod dr. Balaše i ovo pokušala zaboravit. Eto, to su moja iskustva sa sesvetskim gin.

Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Da,ali moja šogorica ga je na žalost morala vidjeti jer ga je htjela zamoliti da joj napravi briseve,i preporuči bolovanje...I jedno i drugo je odbio...Ne znam...vjerujem da su iskustva različita,možda je duuboko povrijeđen jer je sad odjednom došla k njemu,a to nije napravila odmah na početku,ali pa na taj način samo tjera pacijente od sebe..te iste pacijenta koji mu donose zaradu...

moja ginekologica ima 8500 pacijenata,radi u koma uvjetima,bez problema preporuča odlazak privatnicima,i uvijek je nasmijana i na usluzi.

Ovo je malo off topic,al samo mi je žao zbog pomanjkanja ljudskosti i pristojnosti kod dotičnog doktora Zadre...

kahna avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Citiraj mala_beba_21 prvotno napisa
    Kad sam drugi put zatrudnila, odlučila sam (kao u ime recesije) da ću voditi trudnoću kod dr. Zadre. I odem tamo, kad ono mijenja ga Čukelj. Bila sam u 9. tjednu, a on je fino pregledom konstatirao trudnoću, rekao da je ultrazvuk nepotreban (iako sam rekla da idem na put, pa bi htjela biti sigurna da je sve ok) i važno mi propisao Prenatal :D Naravno da sam nakon toga odjurila kod dr. Balaše i ovo pokušala zaboravit. Eto, to su moja iskustva sa sesvetskim gin.
    Daj molim te pojasni kaj si tu htjela reči,
    ne kužim kaj si pokušala zaboraviti :?
    da ti je doktor ginekolog pregledom ustanovio trudnoću
    ili kaj?

Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj lunica27 prvotno napisa

Ovo je malo off topic,al samo mi je žao zbog pomanjkanja ljudskosti i pristojnosti kod dotičnog doktora Zadre...
    Ovo moram potpisati, ali za Dr. Čukelja. Isto sam vodila trudnoću privatno, i nije mi htio dati uputnicu za bolnicu, za preglede, iako sam imala pravo na to. Na kraju mi je dao na jedvite jade.

Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •