Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12
Pokazuje rezultate 51 do 71 od 71

Tema: Ginekolog u Sesvetama

eki3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

nije sve uvijek onako kako se na prvi pogled cini,govorim iz vlastite zdravstvenjacke koze.
    mene je uvijek recimo interesiralo kako je kod dr.zadre uvijek prepuna cekaona,a kod ostalih uvijek prazno.o svakom sesvetskom ginekologu sam cula obostrana iskustva,isto tako kad sam isla u pol.harni iskustva su bila razlicita,oni koji nikad ne bi krocili i oni kojima su naj naj...
    zato cijenim ovakva mjesta gdje mozes procitati tudja i dobra i losa(oboje je bitno) iskustva.

moja sestra radi dupli papa(privatno) i za jedan uvijek dodje po uputnicu koja dosad nikad nije bila upitna

Mater Studiorum avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj eki3 prvotno napisa
    nije sve uvijek onako kako se na prvi pogled cini,govorim iz vlastite zdravstvenjacke koze.
    zato cijenim ovakva mjesta gdje mozes procitati tudja i dobra i losa(oboje je bitno) iskustva.
    Dr. Zadro često mijenja moju ginekologinju u Dubravi koja je stalno na bolovanju. Ljubazan je, daleko stručniji za trudnoće s komplikacijama (kakva je na žalost moja) od ostalih u dotičnom Domu zdravlja, pamti pacijente i njihove probleme, tumači dijagnoze onih mutavih stručnjaka iz Petrove i nikad mu nije bio problem razgovarati telefonom dok sam bila na strogom mirovanju. Čak je i ukrotio sestru Zmaj.
    Jedina stvar koja mi je bila malo sumnjiva su te duple šihte, npr. jutro na zamjeni u Dubravi, popodne u Sesvetama, nakon 19:00 privatno prima pacijentice na ultrazvuk… ne znam koliko dobro može obavljati posao čovjek koji toliko radi…

mitovski avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Inače vodim trudnoću kod socijalnog gonekologa u novom zagrebu ali on nema uzv pa me nekad naruči privatno u drugu ordinaciju ali sad nije mogao pa sam ja odlučila obaviti privatno uzv i to na preporuku prijateljice koja je vodila trudnoću u sesvetama kod dr. Balaša.
    Bila sam jučer i mogu reći da u životu nisam naišla na takvog liječnika u pozitivnom smislu.
    Ja inače na svim pregledima imam puls i do 150 jer paničarim jeli s bebom sve u redu ali dr Balaš je prvo samnom popričao i toliko me opustio da sam ja tek poslije shvatila da je moj strah nestao i da mi srce nije lupalo a vjerujte mi za mene je to pravo čudo.
    Doktor je toliko susretljiv, srdačan, odvoji vrijeme za vas, ima volje objasniti vam sve što vas zanima i nekako taj pregled prođe uz smijeh i čovjek niti u jednom trenutku ne skida osmijeh sa lica.
    Na kraju se on meni zahvali na ugodnom pregledu jer kako kaže njemu je uvijek ugodno i lijepo gledati bebe na uzv.
    Mislim ja sam se zaljubila - da nebi MM bio ljubomoran- u čovjeka kao doktora.
    Razlika između mog socijalnog ginekologa i dr. Balaša je što ovaj prvi kad mu dođem djeluje kao da mu je muka od posla i što mora raditi a ovaj drugi je sretan što me vidi i što radi taj svoj posao.
    Eto toplo preporučam.

lavko avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Evo još jedne sesvetske pacijentice. Godinama sam kod dr. Čkelja, točnije, on mi je ambulantni ginekolog oduvijek, nisam nikad bila kod nikog drugog. I iskreno, sada kada imam ozbiljnih problema, uviđam da je toliko nonšalantan ili nezainteresiran da me može koštati još i dodatnih komplikacija. Evo zadnje sam kod njega radila cervikalne briseve jer moram obaviti pretragu HSG da se ispita prohodnost jajovoda. Nalazi briseva su došli i imam streptokok. I kaže on meni onako ležerno da bi on išao na HSG jer se radi o maloj količini bakterije..Pa pitam se koji doktor to preporučuje kada se kontrastnom tekućinom kod HSG-a bakterije mogu slobodno raznositi i po maternici i jajovodima i dalje??
    A da stvar bude još bolja, nije mi napravio antibiogram da znam odmah lijepo koji antibiotik je najpogodniji za moju bakteriju nego mi je prepisao sumamed..koji može, a i ne mora riješiti problem...al će mi sigurno nasaditi gljivice
    I tako svaki put neko natezanje s njim...moram još provest pola dana proučavajući svaku dijagnozu da vidim jel me negdje zeznuo.
    I tragam za novim doktorom kojeg će bit malo više briga.

Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Kolko ja znam u Sesvetama ti Zadro prima pacijente, frendica baš nedavno kod njega sredila papire. A za njega sam čula da je ok.
    Inače, meni na brisu na aerobe kako mi je BHSB pozitivan uvijek bude i antibiogram i prema njemu sam dobila terapiju. A sad se ne sjećam da li je na uputnici bilo naznačeno sa antibiogramom, misim da je.
    Inače ta bakterija se najbolje liječi penicilinom...
    Posljednje uređivanje od Maya : 26.02.2010. at 20:07

lavko avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Razmišljam o prelasku kod dr. Zadro.
    Ma ovaj dr. Čukelj škrtari ali baš na svemu, zato i nemam antibiogram..i trebala bi se nakljukati sumamedom, pa pomoglo to il ne.
    Živcira me do neba i nazad...

Al hvala ti na odgovoru..

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj lavko prvotno napisa Vidi poruku
    Razmišljam o prelasku kod dr. Zadro.
    Ma ovaj dr. Čukelj škrtari ali baš na svemu, zato i nemam antibiogram..i trebala bi se nakljukati sumamedom, pa pomoglo to il ne.
    Živcira me do neba i nazad...

Al hvala ti na odgovoru..
    Sumamed pokriva BHS.

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj sirius prvotno napisa Vidi poruku
    Sumamed pokriva BHS.
    U 70% slučajeva

Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Ja sam uzimala 8 dana cefalin od 1g, pa nakon toga opet pozitivan BHS. . u kontrolnom brisu ponovno osjetljiv samo na penicilin (kojeg ne smijem) i cefalin. zatim 8 dana cefalin 1g dva puta na dan, opet pozitivan BHS. Nakon toga dr. tražila prošireni antibiogram, dobila sumamed 1g 7 dana. Imam kontrolni bris idući tjedan pa ćemo vidjet da li je riješen. Urinokultura rađena svaki puta kada i bris, nalaz sterilan.
    tijekom zadnje terapije dr mi dala vagisan vaginalete za obnavljanje flore, cirka 80 kn.

Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

cure zna li koja od vas kako radi dr Zadro u Sesvetama, radno vrijeme? I kojim danima prima trudnice? I koliko brzo će me naručit na pregled ako sam trudna 5 tjedana?

Datum pristupanja
    May 2010

Početno

Citiraj iva1602 prvotno napisa Vidi poruku
    cure zna li koja od vas kako radi dr Zadro u Sesvetama, radno vrijeme? I kojim danima prima trudnice? I koliko brzo će me naručit na pregled ako sam trudna 5 tjedana?
    Mislim da su kod njega trudnice utorkom i četvrtkom, al nisam sigurna, bila sam kod njega u 20. tjednu trudnoće, jer je bio na zamjeni za vrijeme godišnjih odmora, ali nasigurnije bi ti bilo da ga nazoveš ! Evo ti broj. tel. : 20 50 731. Radno vrijeme im je: ponedjeljak, četvrtak - prije podne, a utorak, srijeda, petak - poslije podne

geceta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Vidim da tu pisete o dr.Findri i ne mogu da je ne iskritiziram.Super je i divno kod nje i ok joj je sestra sve dok vam ne zatreba nesto konkretno i vise od papa testa,brisa,vodenja trudnoce. Jako skrtari na svemu pa tako i na uputnicama i receptim koje uz sve moguce potvrde specijalista doslovno morate moljakati. Ja trenutno trazim novog ginekologa pa molim za preporuku ako znate da netko ima mjesta.hvala!

Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

ja sam u sesvetama u domu zdravlja kod dr zadre i meni je kod njega fenomenalno. trenutno mi kontrolira trudnoću inače sam kod njega 5 god... svojim pacijenticama se maksimalno posveti, uvijek mi sve lijepo objasni, da i više uputnica i pretraga nego što bi trebalo... jedino mu je za obične pacijentice jako jako gužva... zna se čekat po 3 sata. trudnice naručuje u određeno vrijeme i u roku pol sata najkasnije dođem na red. sestra mu isto super, mlada i ljubazna i većinu uputnica i recepata riješi sama sa doktorom u roku 5 min.... jako sam zadovoljna. samo ne znam ima li mjesta još kod njega, ako želi tko pošaljite mi pp pa vam dam br telefona da pitate

marincezg avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

evo tek sam sad vidjela ovu temu....
    ja sam kod dr. Zadre mozda nekih 2 god. ako se ne varam
    i mogu reci da je ok, uvjek je temeljit, samo je jako velika guzva
    od 1.9. je narucivanje nekak drugacije pa neznam kak ce to sad funkcionirat
    jel tko sta zna u vezi novog narucivanja???

san159 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2013

Početno

5 godina sam bi kod dr.Findri i sve je bilo ok dok sam trebala obavit samo 1 pregled godišnje...možda sam ja malo preosjetljiva al meni su ti njeni pregledi bili jako neugodni i bolni (al ono, kratko traje, pretrpit cu )... kad sam zatrudnila, prvi pregled (koji bi trebao biti doživljaj) obavila je toliko bezosjećajno i grubo da sam iz ordinacije izasla na rubu suza sa bolovima od vaginalnog uzv-a. niti su me vagali, niti tlak izmjerili, niti pokazali monitor uzv-a... tu je kap prelila čašu te sam se nekako jedva prebacila kod dr.Zadre i sada po prvi put u zivotu izlazim iz ordinacije sa osmjehom. ne mogu vjerovati da pregled kod ginekologa može proći tako ugodno i bezbolno, stvarno sve pohvale za doktora!

Datum pristupanja
    Oct 2013

Početno

Dobar dan zene,cure... Nova sam ovdje i nadam se da cete mi pomoc.. Ovako, radila sam dva testica na trudnocu i oba su bila pozitivna, danas idem na prvi pregled kod svoje ginekologice,al posto nisam bas pretjerano zadovoljna ,trazim drugu doktoricu.. dobila sam preporuku za dr.Findri u sesvetama, i bacila se na citanje foruma i naisla na podjeljena misljenja o njoj.. pa me zanima dali ima ko sa konkretnim misljenjem o njoj.. Hvala...

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

evo kako su mišljenja podjeljena, ja sma kod dr.Findri i ona mi je vodila trudnoću i bila mi je ok, niti jedan mi pregled nije bio neugodan niti bolan, svaki put me je vagala, mjerila tlak, pokazivala bebu na monituru, dok su mi svekrva i sestra kod dr.Zadre i obadvije su se žalile da je pregled jako neugodan i svaki put poslje pregleda imaju po par dana neugodnu bol. pa eto sad ti znaj.
    Citiraj san159 prvotno napisa Vidi poruku
    5 godina sam bi kod dr.Findri i sve je bilo ok dok sam trebala obavit samo 1 pregled godišnje...možda sam ja malo preosjetljiva al meni su ti njeni pregledi bili jako neugodni i bolni (al ono, kratko traje, pretrpit cu )... kad sam zatrudnila, prvi pregled (koji bi trebao biti doživljaj) obavila je toliko bezosjećajno i grubo da sam iz ordinacije izasla na rubu suza sa bolovima od vaginalnog uzv-a. niti su me vagali, niti tlak izmjerili, niti pokazali monitor uzv-a... tu je kap prelila čašu te sam se nekako jedva prebacila kod dr.Zadre i sada po prvi put u zivotu izlazim iz ordinacije sa osmjehom. ne mogu vjerovati da pregled kod ginekologa može proći tako ugodno i bezbolno, stvarno sve pohvale za doktora!
    Posljednje uređivanje od leptirići : 22.10.2013. at 09:39 Razlog: ispravak

nanimira avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Citiraj pinky91 prvotno napisa Vidi poruku
    Dobar dan zene,cure... Nova sam ovdje i nadam se da cete mi pomoc.. Ovako, radila sam dva testica na trudnocu i oba su bila pozitivna, danas idem na prvi pregled kod svoje ginekologice,al posto nisam bas pretjerano zadovoljna ,trazim drugu doktoricu.. dobila sam preporuku za dr.Findri u sesvetama, i bacila se na citanje foruma i naisla na podjeljena misljenja o njoj.. pa me zanima dali ima ko sa konkretnim misljenjem o njoj.. Hvala...
    Ako si iz Sesveta blizu, u D.Selu, imaš dr.Beljo kod koje možeš i preko HZZO i privatno,pa možeš kombinirati...evo,meni je vodila trudnoću i super sam zadovoljna, imala sam nekih problema i svaki put me primila bez naručivanja, objasni sve,jako je otvorena,sve ju možeš pitati...kad ima hitne slučajeve malo se čeka,ali zato treba strpljenja..doduše kad sam išla na teret HZZOa bilo je i meni i njoj puno teže kombinirati ali uvijek je izašla u susret i sve što je mogla napraviti na teret osiguranja je napravila ( ali to isključivo zbog sustava a ne zato jer mi je htjela sve živo naplatiti). Sestra izgleda nepristupačno ali na svu sreću pa izgled vara. Moja jedina zamjerka je što ih se nikako ne može dobiti na telefon jer stalno imaju gužvu,pa je najbolje tamo otići osobno.

Meni je prošlu trudnoću prvo krenuo voditi Srbanić iz sesveta pa me poslao Zadri jer se spremao za mirovinu. Došla sam kod Zadre i mogli su me na prvi pregled naručiti tek nakon 2 mjeseca ( što bi bilo s oko 3,5 mj.trudnoće) na što mi je sestra vrlo neljubazno rekla da ako imam s tim problem neka idem negdje drugdje-što sam i napravila. Doduše,ta se trudnoća nije održala ali neovisno o ginekologu.

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

ja sam kod Finri i mogu samo reć da nikako nisam zadovoljna!!! tražim drugog dr, Zadro je pun, probat ću onda u Dugo Selo

san159 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2013

Početno

Citiraj ArI MaLi prvotno napisa Vidi poruku
    ja sam kod Finri i mogu samo reć da nikako nisam zadovoljna!!! tražim drugog dr, Zadro je pun, probat ću onda u Dugo Selo
    u Jelkovcu je u 10.mj ordinaciju otvorila dr.Srebreniković, svi ju dosta hvale pa probaj tamo...

Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Ja sam pacijent dr.Zlate Srebrenikovic i prezadovoljna sam
    njezna,detaljna i vrlo druzeljubiva itd.itd...
    prosli tjedan sam bila kod nje i jos uvijek upisuje pacijentice

Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •