Što mislite o onom 100% prirodnom soku od jabuke, ima ga Agromeđimurje (mislim da se tak zove dućan) u Čanićevoj. Provjereno, samo iscjede jabuke.
Što mislite o onom 100% prirodnom soku od jabuke, ima ga Agromeđimurje (mislim da se tak zove dućan) u Čanićevoj. Provjereno, samo iscjede jabuke.
jako je fin!![]()
a što se tiće soka za bebe, moj pije samo vodu! i siku naravno![]()
Mojem je voda bljak. Čaj, ako je baš jako žedan. Zato i pitam za taj sok. Jel može to umjesto npr. (kršitelj koda)ovog soka. Pa nemre to biti bolje od naših domaćih međimurskih jabuka.
Pa ja mislim,ako je čisti jabučni sok bez raznih dodataka da bi to trebalo biti skroz ok :/ ..možda da još pitaš pedijatra!A da ga ipak probaš nekako navikavati na vodu!?
Ma pokušavam i dalje s vodom ili mu dam da malo ciki.To mu je ipak najdraže, zlato mamino. Međutim, ja radim, a od drugih skoro nikada neće vodu. Mislila sam taj sok razrijediti, pola sok, pola voda.
negdje sam jednom procitala (obozavam kad dajem ovakve reference) da je sok od jabuke najprirodniji od svih sokova, da najmanje ima nekih dodataka i slicnog.
pa mi stoga ako kupujemo sokove, uglavnom kupujemo sok od jabuke
OK, ali mi tek imamo 6 i pol mjeseci.mama courage prvotno napisa
pa zašto mu sama ne napraviš sok? domaći...
Nemam sokovnik. Razmišljala sam da ga kupim.
spock prvotno napisa
![]()
![]()
gle draga - ja nisam imala za kruh, kamoli za sokovnik...
fino sam ogulila i naribala jabuke, uzela sterilnu gazu - i jačala mišiće...
uspjela sam nacijediti onoliko koliko je u toj dobi mogla popiti - i svi zadovoljni.![]()
Idem sad to napraviti. Ionako nemam baš nekog posla. Pun frižider jabuka, a MM na službenom putu.
I ja isto tako! I mrkvicu na isti način, vrlo brzo nakon jabuke, pa onda pomješano.sorciere prvotno napisa
dobra ideja, to mi nikad ne bi palo na pamet...![]()