Pokazuje rezultate 1 do 16 od 16

Tema: marame i slingovi ... zimi ?

SpOOklica avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno marame i slingovi ... zimi ?

Ja sam zainteresirana za sling ili maramu, ali s obzirom da ću roditi u devetom mjesecu, najviše bi marama ili sling bili u upotrebi baš zimi.
    Zanima me ima li tko iskustva kako to funkcionira kad su kaputi, debele jakete na mami ili tati, da li uopće funkcionira???

Molim pomoć i iskustva što prije, jer me svi sad forsiraju da biram kolica, ja bi ih izbjegla bar neko vrime, možda do proljeća ili ljeta 2008., i tako sam ovisna o autu za sve, pa mislim da bar dok je beba mala mogu se provući sa auto sjedalicom i maramom (ne volim hrpe plastičnih glomaznih stvari oko sebe, kao što su kolica, hodalice i sl, iako bebice obožavam )

kailash avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

dobro obučeš i sebe i bebu i hop u maramu

Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

pošto mi nismo išli u duge šetnje u slingu, ja bi obukla njega u bundicu (normalno), pa na sebe, pa sebi jaketu.
    I mi smo nabavili sling u zimi, još smo se učili, tako mi je bilo lakše.

Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

kod nas je funckioniralo tako da sam osla u neki kineski ducan i kupila za 100 kn 2 broja vecu pernatu jaknu, normalno obukla sebe i B , stavila ga u maramu i obukla kanu i zakopcala... Jest da sam izgledala debelo al me nije bas to smetalo a i svima je bilo slatko kako mu glava samo viri iz moje jakne. a ja opet sigurna da mu nije hladno jer nije ni meni

Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

kanu= jaknu

meda avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

ma nis ne brini, bebu grije tvoje tijelo

meni je maramu bilo ljepse koristit po zimi nego po ljeti, po ljeti se znojis i beba se znoji, i to sve zna biti jako mokro, a kad ju izvadis malo puhne i moze se prehladiti.

ja bi mu obukla skafander i zavezala, na to bi obukla jaknu, ali ne zakopcanu, jer mislim da bi se skuhali obadva. istina, prosla zima je bila topla, ali ako je jako hladno lako kupis vecu jaknu ili neki ponco obuces

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Ja nisam zakopčavala jaknu niti stavljala u skafanderić jer tijelo na tijelo stvarno stvara toplinu. Jedino sam znala u torbi nositi tanku malenu vunenu dekicu koju bih ponekad stavila preko marame (primjerice, ako bi tu kod nas u Rijeci stvarno zapuhala jaka bura). Imala sam Kamarisovu maramu, ona je debela.

enela avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Citiraj enela prvotno napisa
    Cijelu zimu smo šetale u marami, nekad i dva puta dnevno, u šetnji smo bile 1-1.5 sati. Uživale smo! Ovdje možeš vidjeti kak je to bilo

Cijelu zimu smo šetale u marami, nekad i dva puta dnevno, u šetnji smo bile 1-1.5 sati. Uživale smo! Ovdje možeš vidjeti kak je to bilo

kli_kli avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

marama je zakon za zimu!
    mi smo prosli vec 2 zime, i super nam je bilo.
    bebi nema sanse da bude hladno, narocito ne hladnije nego u kolicima, jer ima i maramu i odecu i mamu da greje , a za tebe ces se snaci vec.
    ja sam nosila raskopcanu jaknu, i nije mi bilo hladno, samo bih obukla sloj vise gore (npr. potkosulju koju inace ne nosim).

ms. ivy avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

malac u skafander pa u maramu, ja otkopčane jakne jer mi je bilo vruće. ako je bilo baš jako hladno zakopčala bih jaknu ispod marame, a da živimo blizu sj. pola kupila bih široku jaknu da i malca ubacim u nju.

ne brini, zima i marama se odlično slažu.

brane avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj meda prvotno napisa
    ma nis ne brini, bebu grije tvoje tijelo

meni je maramu bilo ljepse koristit po zimi nego po ljeti, po ljeti se znojis i beba se znoji, i to sve zna biti jako mokro, a kad ju izvadis malo puhne i moze se prehladiti.

ja bi mu obukla skafander i zavezala, na to bi obukla jaknu, ali ne zakopcanu, jer mislim da bi se skuhali obadva. istina, prosla zima je bila topla, ali ako je jako hladno lako kupis vecu jaknu ili neki ponco obuces
    potpisujem od riječi do riječi

Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

meni je kombinacija sa velikom jaknom odgovarala jer bi tako samo skinula svoju joaknu kad bi usli u ducan i ne bi morala razmisljati jel B vruce ili ne. Kad bi osjetila da mi je vruce vanni, raskopcala bi svoju jaknu da ne prokuhamo jer mama radijator ipak radi na skoro 37C

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Off topic; ENELA, kakve su ono divne pletene hlačice, jesu li klasične longies za na platnene ili tek pletene hlačice???????

Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Mi smo se cijelu zimu i u Zagrebu i u Zadru nosili bez jakne, ali u dvostrukom križnom vezu, znači još s onim tobolcem preko križa. kod ekstremnih temperatura sam ga zaogrnula dekicom koju bi zakačila za maramu ispod mojih ruku da ju ne moram držati. Meni je skafander preglomazan za maramu. Jedini dio skafandera koji smo stvarno iznosili su one njegove papučice, jer su nam nogice jedine bile izložene hladnoći - čak su virile ispod jakne ako bi ju zakopčala.

enela avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Citiraj ovca_i_janje prvotno napisa
    Off topic; ENELA, kakve su ono divne pletene hlačice, jesu li klasične longies za na platnene ili tek pletene hlačice???????
    Eeeee... Ono rozo su pletene štucne (iliti babylegs), a šareno prugasto su pletene dulje čarape. To je napravila Slatkičina prabaka (kako nogice vise, tak su one uvijek malo hladnije bile) i to nam je bilo super. Inače, skafander je bio pamučni, bez onog vanjskog "umjetnog" sloja.

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Mmmmmm, vrlo lijepo, i ja volim prirodne materijale.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •