Pokazuje rezultate 1 do 50 od 50

Tema: čudo: sušilica i peglerica 2u1

maxi avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno čudo: sušilica i peglerica 2u1

wow
    ima li je već netko!?!?
    kolegica je bila u Electroluxu na prezentaciji i nije mogla vjerovati-za niti pola sata zgužvane košulje su izašle van speglane :shock:
    radi se o modelu kondenzacijske sušilice s posebnim programom "Iron Aid" za glačanje ili osvježivanje robe!!!
    cijena nije sitnica cca 7.600 kn ali ako pegla i košulje vrijedi do zadnje kune zar ne?

vidra avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

niti čula, ali :D
    inače imam perilicu-sušilicu, ovo drugo na kraju uopće ne koristim, opet sve sušim na balkonu, kad živim na jugu.

Arwen avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

woooooow
    ako je to tako dobro odma kupujem,već mi je pun kufer peglanja

maxi avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

vidra avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

nekako me isto strah da to čudo tehnike zna napamet peglat košulje. treba stvarno provjeriti da nije samo na plahtama i ručnicima

maxi avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

cura s posla vidjela na vlastite oči - a njoj vjerujem jer ima i ona muža koji nosi košulje

vidra avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

nevjerojatno!!! onda je valjda i cijena opravdana

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

wow! :shock:

A ja samo i !

maxi avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Citiraj spock prvotno napisa

A ja samo i !
    a ja "smilić koji se igra s curkama"

iridana2666 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

Odlična vijest!!! :D :D Još samo da dođem do love

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Evo to je ono kaj sam ja čekala, a nije mi nitko vjerovao. Naime prije dvije godine Elektrolux je najavio negdje (nemam pojma di) ali sam tada čula na svoje uši da pripremaju nešto ovakvo.
    Neću brzati s kupovinom, rađe još malo prićekam da čujem iskustva ostalih domaćica.

paci avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Čula sam za to.

Ali mene zanima što je s ostalim vešom - bodići, majice, hlače, haljine, plahturine... kako ona to ispegla? Jel može, kad već pegla, i složiti fino i po vlasnicima, pa onda ja samo šiknem u ormare?

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

ajme super jos samo da napravi kavu dok mi citamo Gloriju a ona pere i pegla.... i naravno da neka lagana muzikica svira
    Hmmmm cijena zbilja nije sitnica ali ako je bas tako MOCNA onda one sretnice koje si to mogu priustiti... sto da ne

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

tamo ne piše da glača nego da pripomaže glačanju :?
    dakle , pegla je ipak potrebna

Linda avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Vjerujem da bi kroz koju godinicu ovaj stroj mogao znatno pojeftiniti, baš kao i sva dosadašnja "čuda od tehnike"... Sjetite se samo koji je luksuz prije par godina bila klima, pa suđerice, sušilice, a sad su to najnormalniji aparati dostupni uglavnom svima (živjele kartice ).
    Uzdam se u svoju prognozu i veselim se danu kad ću se večeri poput jučerašnje (sat i pol peglancije) sjećati kao jedne od nostalgičnih sličica iz "onog vremena".

plashljivo_pile avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

uf što ja mrzim peglanje... svoju robu nikad ne peglam, hodam svijetom zgužvana
    al ovak neš bi mi dobro došlo jer doma imam pacijente koji peglaju ručnike, gaće i ne znam kaj sve ne... čudi me da čarape nisu počeli peglat. i onda se ja pravim dobra i uzorna kćer koja želi staroj olakšat pa se ipak na kraju borim s peglom...
    sad razmišljam jel da čekam da to pojeftini il da posjetim kladionicu s čarapom na glavi

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

da posjetim kladionicu s čarapom na glavi
    Spleglanom?
    Pa kaj bi peglala čarape, gaće, ručnike, plahte i slično. Peglam samo malome i mužu košulje za posao.Sebi ak je nešto baš jako zgužvano, tak da ne izgledam ko da me krava žvakala.
    Frendica mi se neki dan žali da joj je muž rekao zakaj mu ne pegla gaće i potkošulje. :shock: :shock: :shock:
    Ja sam joj odgovorila da je moj sretan kad mu ih operem. Ništa više ne stignem.

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

A momentalno mogu doći do love za to čudo, jedino da peglam ljudima po kućama, jer sve plaće i svi honorari do 2008. su mi već unaprijed raspoređeni. :/

Mel T

Početno

Imam doma obicnu susilicu, bez 'ugradene pegle'. Ak izvadim odjecu cim zavrsi sa susenjem, samo ju slozim i spremna je za ormar. Kosulje isto znam samo objesiti u ormar, ovisno o materijalu. Neke propegluckam, ali ja sam velika cjepidlaka sto se tice peglanja. Dakle, zimi se odmaram od pegle, a ljeti se 'naparim' jer tada susim na striku.
    Imam solo susilicu - ne u sklopu perilice, sto znaci da je bubanj dvostruko veci od perilice, sto se i vidi na vesu kad ga izvadim.
    Da ponovo kupujem susilicu ne bih kupila ovu novu jer mislim da je to samo marketinska fora. Mislim da je ona bolja za nijansu, a to ne vrijedi toliko love.
    Kod kondenzacijskih susilica se mora voditi briga o nakupljanju vode koju treba izliti. Mslim da i to treba imati na umu prilikom kupovine (meni je susilica na vanjskom zidu pa sam imala mogucnost izbora vrste susilice).

Sanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Linda prvotno napisa
    Vjerujem da bi kroz koju godinicu ovaj stroj mogao znatno pojeftiniti, baš kao i sva dosadašnja "čuda od tehnike"...
    To sam ja baš danas rekla mm-u.

Btw ako netko sazna za prezentaciju, molila bih da mi javi, voljela bih vidjeti uživo kako cijela stvar funkcionira. Veli mm da ćemo dofurati jednu njegovu košulju nakon pranja u našoj perilici, pa ako ju ispegla, odmah plaćamo koliko god treba.

Osoblje foruma čokolada avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Dok ne skuha i ručak - ne kupujem!

MalaBuba avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj čokolada prvotno napisa
    Dok ne skuha i ručak - ne kupujem!
    to bu valjda iduća generacija perilica-peglalica-kuhalica!

kalimero avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Nisam dosad čula za to, jako dobra stvar. S obzirom koliko košta, jako ću dugo čekati da pojeftini na iznos koji bi mi bio prihvatljiv , jer jako malo peglam

tinkie winkie avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

Vjerujem da bi kroz koju godinicu ovaj stroj mogao znatno pojeftiniti, baš kao i sva dosadašnja "čuda od tehnike"... Sjetite se samo koji je luksuz prije par godina bila klima, pa suđerice, sušilice, a sad su to najnormalniji aparati dostupni uglavnom svima (živjele kartice ).
    Uzdam se u svoju prognozu i veselim se danu kad ću se večeri poput jučerašnje (sat i pol peglancije) sjećati kao jedne od nostalgičnih sličica iz "onog vremena".
    potpisujem

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Šta sve neće izmisliti!Za svu sreću da je kod nas košulja totalna nepoznanica

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

MM ih prodaje, kaže da nije baš isplativo.
    Možeš staviti samo nekoliko košulja unutra, suši ti 1h i potroši 3.5kW, poprilično skupi sport.

Sanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj aleksandra70vanja prvotno napisa
    Možeš staviti samo nekoliko košulja unutra, suši ti 1h i potroši 3.5kW, poprilično skupi sport.
    Znala sam da mora biti neki catch, zvučalo je predobro da bi bilo istinito.

Znači čekamo:
    a) tehničko usavršavanje
    b) sniženje cijene.

Javite kad se dogodi.

Tanči avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj aleksandra70vanja prvotno napisa
    MM ih prodaje, kaže da nije baš isplativo.
    Onda je jeftinije i jednostavnije kupiti novu košulju,a zmazanu i zgužvanu baciti u smeće

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Tanči prvotno napisa
    Onda je jeftinije i jednostavnije kupiti novu košulju,a zmazanu i zgužvanu baciti u smeće
    Ne, nego platiti tetu peglačicu

momze avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

hm, malo sam skepticna (iako maxi, tebi vjerujem, ali ti nisi vidjela, vec tvoja frendica )

ovo me buni:
    [quote]Iron Aid sušilica koristi paru kako bi uklonila nabore sa košulja i time olakšala mukotrpan posao glačanja[/quote[

naglasak je na 'olaksati' - znaci jos uvijek se mora peglati nakon susenja parom. :/

ms. ivy avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

ovisi koliko si visoko postavila letvicu

meni je "umjereno zgužvano" savršeno prihvatljivo.

ako bi me spasilo peglanja nekoliko hlača, mm-ovih ljetnih majica i one dvije košulje koje ponekad obučemo... jes!

mirjana avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj ms. ivy prvotno napisa
    ovisi koliko si visoko postavila letvicu

meni je "umjereno zgužvano" savršeno prihvatljivo.

ako bi me spasilo peglanja nekoliko hlača, mm-ovih ljetnih majica i one dvije košulje koje ponekad obučemo... jes!
    za ovakav kriterij zgužvanog 8) obična sušilica mi je sasvim dovoljna

thora avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

ideja mrak,za peglerice,ja tu ne spadam 8)

babyiris avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Ja imam mrak peglu na paru (za 200 eurića) pa mi peglanje košulja ne predstavlja problem. Prije haljinice na volančiće. Imam ju već 2 godine i pegla k'o zmaj. Plahte ne peglam, ali mogu se peglati složene. Curi peglam sve osim čarapa .
    Mogu reći da je to luksuz koji si vrijedi priuštiti. A čujem da ima još boljih od ove, na suhu paru.

Dakle, radije odvojite za nrak peglu jer ćete ipak morati peglati.

Datum pristupanja
    May 2004

Početno

Ovaj topic me podsjetio da moram MM- u speglati 2 košulje za ponedjeljak. Njihov šef im je uvalio neke totalno grde košulje žnj kvalitete. Uopće mi ih se ne pegla.

Datum pristupanja
    May 2004

Početno

Citiraj babyiris prvotno napisa
    Ja imam mrak peglu na paru (za 200 eurića) pa mi peglanje košulja ne predstavlja problem.
    A da ti skočiš do mene ovaj vikend i napraviš jednu prezentaciju na tim njegovim košuljama?

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

pa ja nebi rekla da pegla kosulje :/ kak ja shvatila olaksava peglanje a čim to ovako kazu "a često odjevnim predmetima glačanje nije uopće više potrebno" kontam okači to mačku o rep..
    to je vjerovatno malo bolje od onoga sto ja imam na perilici "lakše glačanje"

babyiris avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Citiraj brigita2 prvotno napisa
    Ja imam mrak peglu na paru (za 200 eurića) pa mi peglanje košulja ne predstavlja problem.
    A da ti skočiš do mene ovaj vikend i napraviš jednu prezentaciju na tim njegovim košuljama?
    Ti to stvarno? Nije me potrebno puno puta zvati, ali nisam ti ja za prezentera.

Kupila sam ju u Merkuru. Tamo su tada prije 2 godine i nešto sitno redovito imali prezentacije.

Datum pristupanja
    May 2004

Početno

Ti to stvarno? Nije me potrebno puno puta zvati, ali nisam ti ja za prezentera.

Kupila sam ju u Merkuru. Tamo su tada prije 2 godine i nešto sitno redovito imali prezentacije.
    Ma zezam se, što ne znači da ne možeš doći do mene.
    Speglala sam MM-u jučer 3 košulje za jedno sat vremena i kad sam ih objesila dođe MM i pita: To je speglano?
    Ja: Aha.
    MM: Ajoj!
    Stvarno sam antitalent, ni super pegla meni ne pomogne.

ms. ivy avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

možda bi njemu bolje išlo

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj ms. ivy prvotno napisa
    možda bi njemu bolje išlo
    X

Nataša,Sarajevo avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Potpisujem do posljednjeg slova :D

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

cure,cure,vi o peglama i sl.,ja imam savršeno i jeftino rješenje:naučite muža da pegla košulje kao i ja svog! :D

Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Ja volim peglati :D eto ludo pa živi. Peglam cijeloj familiji, nije da nas je puno. Tarifa je mašina veša - tepsija kolača, zato sam sitna 165/70

Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

da posjetim kladionicu s čarapom na glavi

nemoj...meni je bilo jako bolno kad su me posjetili

radije sama peglaj

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

mozda bi ona bila njezna i objasnila tetama zasto je dosla s čarapom na glavi
    da kaze da joj treba za sušilicu zvali bi i druge kladionice da posalju josh novcica

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Speglala sam MM-u jučer 3 košulje za jedno sat vremena i kad sam ih objesila dođe MM i pita: To je speglano?
    Ni meni pegla ne lezi...Ali da dobijem ovakav komentar, samo bi dobio peglu da on ubuduce pegla.

Datum pristupanja
    May 2004

Početno

Citiraj Deaedi prvotno napisa
    Ni meni pegla ne lezi...Ali da dobijem ovakav komentar, samo bi dobio peglu da on ubuduce pegla.
    Daedi ne vjerujem da bi dobio peglu da si bila na mom mjestu. On je naime cijeli taj vikend potrošio na štemanje zida i slaganje odvoda za kupaonice, a zatim na krpanje istog zida, išao u dučan po cjevi i ostali materijal, a temperatura vani je bila jedno 38 stupnjeva. Ja sam cijelo vrijeme bila unutra sa klincima u klimatiziranom prostoru, skuhala nešto, igrala se s klincima, gledali crtiće, nisam se baš pretrgnula od posla.

Uglavnom više me ne traži da mu peglam košulje. Odnese ih na posao i da čistačici da ih opere i ispegla tak da sam se rješila tog posla.

rosa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Brat mi radi u Elektroluxu i kaže da su na prezentaciji te perilice-sušilice svi ostali paf.
    Definitivno ju kupujem čim mi rikne ova koju sad imam.

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Evo i MM promjenio mišljenje
    Stavili su na poslu 5 šulja u sušilicu i za 19 minuta izašle ispeglane
    Kaže da ih se samo treba odmah, još vruće, staviti na vješalicu
    Oduševljen
    Sad samo moramo nabaviti veliku kupionu i imati skoro 10000 kuma viška

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor