Pokazuje rezultate 1 do 11 od 11

Tema: Ne zeli desnu cicu

Datum pristupanja
    May 2006

Početno Ne zeli desnu cicu

Pozdrav svima,
    Imam problem: moj bebac ima 4 i pol mjeseca i i sve to vrijeme muku mucim sa dojenjem, lijevu voli i doji bez problema ali desnu samo nocu i kad zaspi. Zanima me sta bi mogao biti razlog tog,da tako kazem ponasanja, odbijanja jedne cice a drugu "pojede" u slast.

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

čuje mamino srce s lijeve strane. dosta česta pojava. mnogi nastave na jednoj. eno i moj mm je tako othranjen, pa ima dva metra

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Tako je i moj neko vrijeme, a ja sam mu počela davati samo lijevu, nek uživa. Onda mi je desna cica postala drastično manja i zabrinula sam se da ću ostati bez mlijeka u njoj pa sam mu opet počela nuditi. U početku nije baš bio oduševljen, ali sad je već toliko navukao da opet imam skoro isto mlijeka u obje.

thalia avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

i kod nas je bila ista fora.

pravila sam se da je desna lijeva, ifjunouvotajmin, tj. legla bih na lijevi bok, ali više na trbuh i dala mu desnu, šatro lijevu. malkoc sam zakomplicirala

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj thalia prvotno napisa
    i kod nas je bila ista fora.

pravila sam se da je desna lijeva, ifjunouvotajmin, tj. legla bih na lijevi bok, ali više na trbuh i dala mu desnu, šatro lijevu. malkoc sam zakomplicirala
    Pa to sam i ja probala, ali sva sam se polomila. A i skužio je, prasac mali, da nije to to.

Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Sada dojim 2. bebu koja ima 7 mjeseci - samo na lijevu cicu. Isto je bilo s prvom bebom. I stvar super funkcionira. Mlijeka kao u priči. Samo što mi je lijeva za 2 broja veća .
    Nisu htjele desnu, meni je bilo nespretno, bradavica je bila ranjena i odustala sam jer sam se samo živcirala.

vještičica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

čuje mamino srce s lijeve strane. dosta česta pojava. mnogi nastave na jednoj.
    A šta kad više voli desnu? (ne nije mi srce na pogrešnoj strani ). Iz nekog nepoznatog razloga više voli desnu. A na njoj samo jedna "rupica" :? Na lijevoj tri :? :? :? Nkako mi nije jasno zašto. Možda desna "bolje otpušta" mlijeko? A nije ni bitno. Jeste da je veća od lijeve, sad ne baš za dva, ali za broj sigurno. Međutim, kažu da se sve vrati u približno isto stanje nakon prestanka, pa se zbog nejednake veličine ne brinem. Samo mi čudno što više voli desnu ...

Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

Thalia, ovo sto ti radis ja ne bih ni mogla napraviti jer su moje cice tako male da ne bi bradavice dosegla bebina usta.
    Moja isto nekako vise voli lijevu, ali ja uredno nudim obje jednako pa kao da se vec i L privikla i sad ih skoro jednako "voli".

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Da, i kod nas je ista stvar. dojimo na desnu. lijeva kao da ima problem otpuštanja mlijeka. lijeva mu služi za uspavljivanje i smirivanje. neznam zašto je tako jer mlijeka ima. on navlači ali ne guta iza toga onako tečno i pravilno kao desnu.i da, 2 puta mi je veća.Mališa je 4,5 mjeseca i baš danas smo imali ogroman zastoj mlijeka.već sam vas htjela kontaktirati na forumu.srećom malo uz pomoć maleckog i malo ručna masaža i uspjeli smo je otčepiti. lijevalo je bez prestanka kao i pištolja na vodu.to nikad nisam doživjela. nisam vjerovala da se zastoj može dogoditi nakon skoro 5 mj.uspješnog dojenja. zato, cure pazite se!

Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Može može, meni se upalila neki dan, nakon više od 6 mjeseci dojenja.

white_musk avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

mi smo imali problem sa lijevom cicom i nismo se uspjeli dogovoriti
    prvu godinu je dojio na obje strane, a drugu godinu samo desnu

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •