-
dosta nervozna
mislim da sam vec vidjela tema o tome medutim da opisem svoj " slucaj "- nalazim se u 15-tom tj.i kak veli moj muz nerviram se za svaki " shit " tj. ne znam jer su to hormoni ili kaj dr. ali znam da se ne bi smijela nikako nervirati...strah me da to ne ostavi ikakve posljedice na bebaca...
kad sam pitala za nervozu doc,ne znam jer me nije cula ili se pravila (?) pa ne znam kaj da radim...raznisljam da mi to nije i nedostatak "vitamina k.." (znate na kaj mislim)...
e,sad - bojim se uzimati neke biljne pripravke jer koliko sam upoznata nije bas preporucljivo, navodno nije dovoljno ispitano djelovanje biljaka u trudnoci...a pak za lijekove mislim da su dost stetni...a ovak cu izluditi do kraja trudnoce...nije da sam nervozna opcenito vec me iz takta izbace sitnice i pridodajem dosta vaznost pa od toga napravim dramu...i koliko to moje ponasanje ima utjecaja na bebu :? par puta sam se postenski iznervirala...
-
i ja sam isto tako bila dosta nervozna. to su sve hormoni i to je normalno. ja se nisam mogla kontrolirat. jednostavno mi je sve išlo na živce. sad sam u 19. tjednu i nije mi više tako. stres je štetan u trudnoći ali šta ćeš kad hormoni divljaju. ja sam se i u prvoj trudnoći dosta živcirala ali je sve u redu sa bebom.
-
-
je,treba si posloziti kockice najvise u glavi,makar si to uredno velim kad se iznerviram i prode sve...i onda me opet neka glupost izbaci iz takta...a sad sam si rekla da nije nista vrijedno zdravlja moje bebe i mene i drzat cu se toga..
zakaj nema vit.k
? kad sam pitala ginicku nije bas bila odusevljena s tim pit.a nije mi ni branila tak da me strah malo, neke infekcije...
-
hormoni su to, prokleti bili.
ja se nervirala, plkala, razbijala..
pomogo mi je jedino autogeni trening.
tek sad sam se smirila. sad mi se hormoni manifestiraju u obliku smrada odurnog. ali bar se ne nerviram više.
tak da ti je najbolje opustit se i uživat! pre vruće je da bi se sekirala. i opasno je po vrućinama sekirat se.
šta se utjecaja na bebca tiće:
moja uma je mirna i dobra, ko ajngelek mali. tak da nije ostavilo nikakav.
-
Ma to ti je skroz normalno! Nisam baš sigurna da nerviranje možeš kontrolirati, tj. ne nerviraš se namjerno, a posljedica za bebetića vjerujem da nema.
-
Da mi je netko rekao da postoji dvostruki PMS ne bi mu vjerovala...dok nisam ostala trudna
Ali naravno, samo u prvom tromjesječju kad se hormoni razbuktaju i ponovno ne poslože...
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma