Od kada znam za sebe imam probleme sa sinusima... bio spreman i za operaciju, ali sam čuo od onih što su je imali da baš nisu zadovoljni (godinu-dvije ok, a onda sve isto) s obzirom koliko baš i nije bezbolna. kapao u nos sve i sva šta sam čuo da bi moglo koristiti. Efekti nekad dobri, ali kratkotrajni, a nekad samo gubitak vremena. Prošle jeseni surfam po nekim forumima , kako kod male djece rješavaju problem prehlada inhaliranjem (čini mi se baš na RODAMA) i odlučio kupiti inhalator i s nekim kapima se inhalirati... EUREKA! Ne mogu vjerovati koliko mi je par inhalacija pomoglo! Opsovao sam sve svoje doktore kod kojih sam već sam sebi bio dosadan, što mi nisu inhalator spomenuli (to je za njih valjda alternativa)! Al da ne dužim, već da kažem što sam kupio i što inhalirao: Inhalator (malo veći od šake), ultrazvučni NB-02L (www.saturo.hr/inhalatori.htm) i kapi Eusin. Nakon samo dvije inhalacije (u jednom danu 2X10 min.) meni je bilo neopisivo bolje!! Vjerujem da ovo čitaju samo oni što imaju probleme sa sinusima, pa razumiju moje oduševljenje i čuđenje. Već prvu noć mogao sam ležati na leđima, a da ne strepim da će me šljam što se niz grlo (iz sinusa) u tom položaju cijedi u grlo, ugušiti! Proguglajte malo i informirajte se o inhalatorima i inhalacijama, ima ih raznih... ja sam napisao što je meni uistinu pomoglo (od 9. mjeseca 2008. pa do sada inhalirao sam se svega 5 puta!), pa ako nekome također pomogne ovaj način, HURA! Ako me tko želi još što pitati, tu sam!