Već neka 2 mjeseca koristimo Tobi sjedalicu i do sad smo bili zadovoljni. Naravno da sam bila pomalo razočarana novim testovima, no našla sam si objašnjenje i za to.

No ono što mene muči su remeni koji idu preko ramena. Kad ih stisnem koliko je potrebno mojoj curici ostavljaju crvene tragove po ramenima. Baš joj se dosta urežu, a ja ni sama nisam sigurna jel to zato što možda visina nije dobro podešena, jel nešto nije ok s remenjem ili indikatorom ili je jednostavno normalno da pojas ostavi trag na ramenu.

Prije par dana nam je pukla plastika na dijelu gdje se zatežu pojasevi (vidla sam da i druge cure imaju problem s tim). U TL-u su mi ponudili da mi cijelu kopču zamijene s drugom jer u dućanu imaju jednu oštećenu sjedalicu, a meni to baš ne zvuči prihvatljivo.

Što vi mislilte o tome?

Ja se čak razmišljam da tražim da zamjenim sjedalicu za Bebe Comfort Iseos ili Romer King no ni sama neznam. Moja mrva je jako mršava i kad smo kupovali sjedaicu odlučili smo se za Tobi jer jedino u njemu nije imala lufta i jedino je u njemu sjedila kako treba. I inače je zadovoljna voćnjom u Tobiju, ne budi se da je žulja, normalno spava unutra, ma sve 5. Ali je zato mama na 100 muka.

Dakle, jeli normalno da pojas toliko ostavlja trag?

Ako ima neka draga i raspoložena teta u Splitu koja ima iskustva u montiranju Tobija možda bi mogla odvojiti par minuta za nas da vidim jeli joj visina ispravno podešena i jeli sjedalica općenito dobro montirana, bila bi joj jako zahvalana da nam se javi