Stranica 4 od 6 PrviPrvi ... 23456 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 151 do 200 od 294

Tema: Prve cipele

meda avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj Jenz prvotno napisa
    Moj Luka je 7,5 mjeseci sad, ne hoda još, ali voli cupkati kad ga držim pod pazuhićima i korača negdje stalno (pa taman i po zraku), što će reći, voli biti na nogama... za sada je u čarapicama, ali tako zna saviti prstiće da stoji samo na palcu...ili savije palac, a ostale prstiće raširi... stalno nešto petlja, šta ako se ozlijedi? :?
    nemoj ga drzati da cupka i koraca, to se ne preporuca raditi, dijete se mora samo postaviti na noge i koracati.

meda avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

mi nismo nikada D. davali ruke da hoda, niti ga vodali ikako, a sad kad sam hoda ljudi stalno podmecu ruke da ne bi slucajno pao, sto on sve automatski mice na veliko cudo doticnih

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Citiraj Hady prvotno napisa
    Ček, ček - ja Petru nisam nikad tako vodala, ona je sama prohodala, ali kad hoda onda sama digne onako ručice u zrak radi ravnoteže, sad mi nije jasno - onako u ravnini ramena drži rukice
    Mala od susjede drži obje ruke iznad glave - ko u crtiću "ruke u vis"

joy avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Prve patikice ito kad prohoda.
    Moje iskustvo i savjet i preporuka:samo adidas.

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Mi smo našoj maloj puzačici kupili cipelice/ papučice Robeez i prezadovoljni smo. A kad prohoda dobiti će prve cipelice.

Hady avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Mi imamo za po doma shoo shoos, a za van Bambi i Adidas i Nike,... eto mi pokrili sve

Hvala Leta, nije tak, kod nas onda izgleda ipak sve normalno. Ne držimo ruke tako u vis...

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Citiraj ale prvotno napisa
    Mi smo našoj maloj puzačici kupili cipelice/ papučice Robeez i prezadovoljni smo. A kad prohoda dobiti će prve cipelice.
    ja sam allegri sa baby centera naručila robeez čizmice, trebaju mi stići ovaj tjedan. samo što sam ja mislila da su za hodanje, pa sam se zeznula, ali nema veze, prelijepe su mi pa ću ih sigurno iskoristiti, ako ništa drugo kao papučice za vrtić.

momtobe avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Bok cure!

Meni je komjuter bio na bolovanju ovih dana, pa nikako da javim da su mi stigle Pedoodles cipele i papuče- ali premale. Naručila sam 18-24 mj, a kad ono, to je realno broj 21, mi smo već na 22-23.

Mogu ih poslati natrag i zamijeniti, ali mi se nekako ne da gnjaviti, čekati opet... da li trebaju kome?

Ove su:

http://www.pedoodles.com/product.php/44/10/

http://www.pedoodles.com/product.php/12/9/

Oduševljena sam, posebno papučama jer imaju gumu odozdo.

enela avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

momtobe

momtobe avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Evo, cipele našle nogicu kojoj nisu premale Super!

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Evo, jučer su nam stigle i Preschoolians cipelice. Čine mi se ok.

Inače, N. nosi Robeez papučice makar su mu malo prevelike i moram reči da sam jako zadovoljna jer su to jedine koje mu se ne izuvaju.

emanina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

isuse i mene to izuvanje izluđuje.

vještičica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Citiraj emanina prvotno napisa
    isuse i mene to izuvanje izluđuje.
    obuj joj štramplice, kod ans jedino to pomaže

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Jučer stigle naše Gucio cipelice i papučice Shoo Shoos. Krasne su oba dvoje :D. Jedino što sam fulala broj cipela ali nema veze bit će za kasnije kad nožica naraste. Naručit ću ponovo ali broj koji treba

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj lailah prvotno napisa
    Jučer stigle naše Gucio cipelice i papučice Shoo Shoos. Krasne su oba dvoje :D. Jedino što sam fulala broj cipela ali nema veze bit će za kasnije kad nožica naraste. Naručit ću ponovo ali broj koji treba
    i koliko te izašla poštarina

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Žena je išla na Pag pa mi je i od tamo poslala paket tako da mi je sve skupa došlo 466 kn.

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Naše Shoo Shoos su nam na knap . Moramo naručiti XL veličinu. Pa ako je tko zainteresiran neka se javi pp-om.

Evo i sličice (5. po redu, na slončeke) Shoo Shoos

enela avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Citiraj lailah prvotno napisa
    Naše Shoo Shoos su nam na knap . Moramo naručiti XL veličinu. Pa ako je tko zainteresiran neka se javi pp-om.

Evo i sličice (5. po redu, na slončeke) Shoo Shoos

M.a.r.t.a avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Dobila sam 2 para predivnih tenisica br. 22, a Karlo ima broj 19 pa me zanima hoće li ih moći obući sljedeće zime? Koliko brojeva otprilike noga naraste u prvoj godini?

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Ako je netko slučajno zainteresiran za GUCIO cipele mi bi ih ipak prodali. Naručila sam manje jer su nam ove prevelike i nema smisla da nam stoje. Na slici je drukčija boja, nije tako jaka plava. Kombinacija sa žutim đonom i gumom na peti je odlična. Vrlo su mekane i lagane.

Boja: navy
    Vel: 24
    Cijena 290 kn.

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

[quote="YoungMummy"]meni je ortoped rekao ovako: dok ne prohoda nek bude bos, a kad prohoda prve cipelice koje bi trebale ispunjavati ova 4 kriterija:
    ravan djon
    savitljive
    tvrda peta
    visoke preko gleznjeva

i meni je isto ovo rekao, a znam da sam pročitala, da nema potrebe djetetu kupovati cipele, dok ne prohoda kako treba

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Citiraj M.a.r.t.a prvotno napisa
    Dobila sam 2 para predivnih tenisica br. 22, a Karlo ima broj 19 pa me zanima hoće li ih moći obući sljedeće zime? Koliko brojeva otprilike noga naraste u prvoj godini?
    to ti je individualno. znam da se moja seki sekirala da njenoj maloj raste noga rapidnom brzinom. sada ima 5 god. i nogu veličine 35, usporedbe radi mala od brata ima 4 god. i nogu broj 26 ili 27 (nisam sigurna), a ja recimo na visinu od 174 cm. broj 38. pa kada usporedimo odnos mene i moje 5 god. nećakinje sve ti je jasno....

Mum2Be avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Danas je na poklon dobio preslatke male nike shox patike.. Sad, mene zanima kad on prohoda jel smije u njih? (trenutno je u robeez i hodanje mu nije na kraj pameti, osim uz namjestaj). Nemaju ulozak ali djon im je poprilican, vec kakve i jesu shoxice. Je li to za hodace pocetnike?

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Pošto dolazi zima, razmišljam o kupnji čizmica. Interesira me kakve čizmice kupiti jednogodišnjaku? Iskustva?

ivanaos avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

stigle predoodles- frank fish i doggy dough :D . Preslatke su ali su mu još malo velike-uzela sam 18-24.

Fairy avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Citiraj dmagi10 prvotno napisa
    Pošto dolazi zima, razmišljam o kupnji čizmica. Interesira me kakve čizmice kupiti jednogodišnjaku? Iskustva?
    Mi smo dobili Bambi čizmice i super su mi. Višlje su od gležnjača, fino podstavljene, savitljivog, ravnog donjeg dijela, a boje su smeđe pa može nositi i dečko i cura. Dođu oko 450 kn.

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Fairy, ove godine ste dobili te čizmice? Naime, ja sam zvala u Bambi u VŽ-u da pitam dal ih imaju pa mi je prodavačica rekla da imaju samo visoke cipele i da čizmice tak malih brojeva (22) ne budu ni dobivali.

Fairy avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Da, dobili ih sad prije par dana. U Karlovcu ima taj jedan model za kupiti još od kraja 9. mjeseca. Šifra ti je 34630-9 pa pitaj. Na deklaraciji piše zimska čizmica, a na cijeni gležnjača. Definitivno su čizmice jer su višlje od gležnja.

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Fairy, možeš možda staviti fotku tih čizmica?

Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

mi smo prve cipelice kupili Frodo jos ne hodamo potpuno sami ali puzemo i dizemo se na nogice.
    bili smo u frodovom tvornickom ducanu u Ivancu-Varazdinskom itamo sam Tari kupila 2cipelica i 1papucice i 1 par ćizmica(malo sam se polakomila) za nekih 680kn. i sad si stalno mjenjamo cipke

enela avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Ima i kod nas shooshoos cipela!!!

enela avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Citiraj enela prvotno napisa
    Ima i kod nas shooshoos cipela!!!
    Sramote! Evo dobar link shooshoos

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Ima i Pedoodles :D
    (ne znam staviti link kak se spada , ali su u istom shopu)

I kaj sad? Shooshoos ili Pedoodles? Ove prve imaju kožni, a druge gumeni džon - to je glavna razlika koliko ja vidim, a i ove papučice Pedoodles su visoke. Ako bi mogli kupiti samo jedne koje bi kupili (za novopečenu hodačicu od godinu dana)?

enela avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Citiraj MartyM prvotno napisa
    Ima i Pedoodles :D
    (ne znam staviti link kak se spada , ali su u istom shopu)

I kaj sad? Shooshoos ili Pedoodles? Ove prve imaju kožni, a druge gumeni džon - to je glavna razlika koliko ja vidim, a i ove papučice Pedoodles su visoke. Ako bi mogli kupiti samo jedne koje bi kupili (za novopečenu hodačicu od godinu dana)?
    Imala sam shooshoos i bila sam prezadovoljna (80% kuće nam je parket pa joj se i u čarapama s ABSom nenormalno skliže). Sam ima Robeez i one su mi isto super.

fegusti avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

s. je prohodao s 11 mj. i do tada je nosio mekane cipelice s platnenim đonom.
    nakon što je prohodao kupili smo mu chicco cipelice s flexi zonom za prve korake.
    zadovoljni.

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

malo da podignem. imamo robeez i super su mi, sad imam priliku naruciti nove koje ce me doci jeftinije nego kod nas, pa sam trazeci naletjela i na Pediped™ cipele. moram priznati da su mi . mozete ih vidjeti OVDJE ima neko iskustva s njima? uf od kad imam balerinu malo sam postala izbirljiva, jer nekih stvari ima tako slatkih

ninik avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

ajme, znala sam da mi je bilo bolje dok nisam otvarala ovaj topic!
    ove sve cipelice su prekrasne!
    a baš sam mislila držat ju u čarapama dok ne prohoda ali ovome je teško odoljeti!
    ništa, štedit ćemo drugi mjesec!

Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Evo ja sam u dilemi i tko ima iskustva, svi savjeti su dobrodošli. Imam curicu od 10 mjeseci koja više nego dobro stoji i hoda uz namještaj, e sad što kupiti shooshoos ili peedoodles? Bilo bi super kako vidim, za po kući shooshoos, a vani peedoodlees. Kako ih naručujete, jer dok stignu mislim da neće tako brzo, poštarina, carina? A ove pediped su savršene, i to bi i starijoj od 5 god i mladoj iste, kako su dobre, samo kako do njih?

Osoblje foruma leonisa avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Citiraj ninik prvotno napisa
    ajme, znala sam da mi je bilo bolje dok nisam otvarala ovaj topic!
    ove sve cipelice su prekrasne!
    a baš sam mislila držat ju u čarapama dok ne prohoda ali ovome je teško odoljeti!
    ništa, štedit ćemo drugi mjesec!
    i trebas je drzati u carapama dok se ne pocne dizati i koracati

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj Bepina55 prvotno napisa
    Imam curicu od 10 mjeseci koja više nego dobro stoji i hoda uz namještaj, e sad što kupiti shooshoos ili peedoodles?
    mozes i s njima ili bez njih u carapam kako je leonisa i napisala. BC je i danas doma bez cipela u carapicama s ABS-om
    Bilo bi super kako vidim, za po kući shooshoos, a vani peedoodlees.
    pored ovih dvojih, imas jos i robeez, koje su jako mekane i zapravo kao carapice. mozes ih naruciti tu u HR i vec je neko stavio ovdje link pa ti ga ja ponovo tu stavim VIDI OVDJE.
    a robeez ima u CC1, ako si iz ZGB-a u steefelkoeningu (valjda sam dobro napisla)
    Kako ih naručujete, jer dok stignu mislim da neće tako brzo, poštarina, carina? A ove pediped su savršene, i to bi i starijoj od 5 god i mladoj iste, kako su dobre, samo kako do njih?
    ja sam sad imala priliku naruciti ih i platiti sama a dofurat ce mi ih frendica cime smanjujem malo trosak. a mozes i sama. o iskustvu narucivanja preko neta imas OVAJ TOPIC pa tamo mozes vidjeti sve o postarini, brzini dolaska i carini.

ninik avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj leonisa prvotno napisa
    i trebas je drzati u carapama dok se ne pocne dizati i koracati
    ma poznavajuči mene i urođenu škrtost...vele da je najbolje kad su djeca bosa!!!!!!!!

ma šalim se, kupit će mama cipelice kad bude vrijeme!
    ili mama ili baka!

Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Hvala ti spajalice na info, pomoglo mi je da se skuliram, jer kakav sam tip sluditi će me sve te cipelice, stvarno su super i sve bi ih, a onda minus na kartici... Mislim da ćemo sa carapicama po kući, a vani jedne od shooshoos, nisu preskupe. Stvarno su mi ove pediped slatke, eto samo za pogledati, ništa od naručivanja za sada. Thanks jos jednom!

ssss avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Ovih mekanih papučica za puzanje sam vidjela u Deichman-Avenue Mall I to po 130kn,pa ako netko treba.
    Nama su slične bile izvrsne za puzanje a i još ih nosi :D

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Baš sam mu kupila ABS čarapice, i stalno ih skida s nogu. Jesmo li osuđeni na štrample ili ima još koje rješenje? A kak ima kobasičice, ako čarapice imaju čvršću gumu, onda mu se urezuju.

ssss avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj Vivica prvotno napisa
    Baš sam mu kupila ABS čarapice, i stalno ih skida s nogu. Jesmo li osuđeni na štrample ili ima još koje rješenje? A kak ima kobasičice, ako čarapice imaju čvršću gumu, onda mu se urezuju.
    Meni su nekako uvjek bile bolje šlapice-jer i kad je prohodavao ABS kao da mu je prenaglo kočio a šlapice s brušenom kožom kao đon baš taman koliko treba koče a opet ne previše Mi imamo jedne od ovih i super su nam :D
    I da, njih ne skida
    A evo ima ih sličnih
    Ovih mekanih papučica za puzanje sam vidjela u Deichman-Avenue Mall I to po 130kn,pa ako netko treba.
    Nama su slične bile izvrsne za puzanje a i još ih nosi

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

marin ce za 3 dana napuniti 10 mj....ne hoda sam ali se vec odavno sam dize na nogice i hoda uz namjestaj. kuci je samo u carapama, a za vani smo mu kupili patikice osh kosh. da li sad kad prohoda trebam kupovati "prave cipelice" ili su i te patike ok, navodno su za hodace :?

Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Ma ja sam totalno sluđena više od silnih informacija o cipelama!!! Nikako da odlučim što kupiti, a definitvno ću morati iako Borna zasad ni ne razmišlja o hodanju. U kući nam je parket koji se u čarapama kliže, čak i u onim s gumom ispod, a osim toga, odmah ih skida. Bosog ga ne mogu pustiti jer nije dovoljno toplo, mislim da ću se odlučiti za neke od ovih mekanih. IAKO, bila sam u CC-u i vidjela Robeez...malo sam se razočarala, ljepše su mi na slici. Nekako mi se čini da mu ih ne bih mogla navuči zbog prečvrste gume (nije ni čudo da ih djeca ne izuvaju ), jer ima visok rist... Gledam ove Pedoodles, ove visoke, npr frank fish, možda bih takve... I još jedno pitanje... Sviđaju mi se jako i ove Pedoodles Ranger, ali ne mislite li da nisu dovoljno visoke za prve korake?

-tajana- avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Nika zadnjih tjedana dana napravi po 10-ak koraka, da li da joj kupim prave cipelice i jel' bolje da po kući bude bosa ili u papučama (koje isto još nema)?

Osoblje foruma Lutonjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

po kući bosa
    vani u najmekšim koje možeš naći

-tajana- avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Citiraj Lutonjica prvotno napisa
    po kući bosa