Citiraj happyness prvotno napisa
Citiraj vještičica prvotno napisa
Citiraj happyness prvotno napisa
izgleda da previše izfilozofirah.
Ma jok Svi se mi trudimo naći (i kupiti) najbolje za naše bebaće. Moja M nema ništa na nogama osim čarapica, a i njih, većinom, vrlo stručno skine A hoda sama uz namještaj! Dok ne počne sama hodati bez držanja za okolinu, neće dobiti ni prave cipele. I to je to, što se nas tiče. Pusa svima
pa to i meni izgleda logično riješenje.
daj mi još samo reci, ak nađeš snage prije nego me pošalješ kvragu , kaj budeš joj obula dok budete išle vani pa ju malo staviš da hoda dok ju ti pridržavaš? za doma mi je lako, ovo mene zanima! i hvala ti na no ignore!
Ja se pridržavam onoga što mi je onomad rekao ortoped - Sve što dijete može samo da uradi, ono to i smije. Kad hoda, dijete hoda samo. Kad ga pridržavaš za ruke i tako hoda, to ono ne radi samo. Ti mu "pomažeš" A hodanje vježbaju isto tako sami - drže se za namještaj, zidove, noge odraslih ukućana i - hodaju koliko su u stanju. Kad se umore - sjednu.
A vani smo u slingu, nisam je nikad do sad vadila van da se "šeće". Dovoljno joj je zanimljivo gledati okolo iz "odrasle" perspektive. Pusa