-
konačno dolazi naša bebica
Drage moje, TRUDNA SAM.......nakon 2,5 godine postupaka, razočaranja, misli da nikada neću moći reći da i ja čekam bebu, bezbroj proplakanih noći i svega ružnog što je sada (nadam se) iza nas. Naime, nisam se dugo javljala jer me ipak uhvatila neka bojazan da li će trudnoća ići urednim tokom. Hvala dragom Bogu, za sada je sve ok. Naime, kao što i rekoh nakon 2,5 g. prošli smo bezbroj pokušaja ciljanih odnosa, promjenila sam nekoliko naših najboljih dr. (jednom ću napisati vodić ..svi moji zagrebački doktori), na Rodi doznala za ginko beyond i uz čajeve i kapi dr. KP, kao i razne metode alternative....zatrudnila prirodnim putem!!!! Naime u mjesecu kada smo se dr. B i ja poćeli intenzivno dogovarati za laparo, desio se naš najveći BINGO
. O prevelikoj tuzi, depresiji, tješenju onih koji misle da znaju što sve mi prolazimo, ovoga puta neću pričati, jer je bitno da smo tu jedne za druge, kada je najteže, s pregrštom informacija i onime što je meni bilo najbitnije...filing da te netko, zaista RAZUMIJE.... Stoga, zahvaljujem se dragom Bogu, MM i svima Vama koje ste bile tu kada mi je bilo najteže, stoga Vas ljubim i znam....stvarno znam da ćemo uspjeti i stići i da je samo pitanje vremena kada ćemo postati mame, ljubim vas
i čekam vas na kružoku trudnica
-
Jupi, jupi, jupi, jupiiiiii! Čestitam :D ! I ja već znam da ću ostat prirodno trudna. Nemam pojma odkud mi to, ali tako to nekako znam. Volim ja doktore najviše na svijetu, ali priroda je magična, a ja idiopata pa eto, dok čekam svoju bebu, idem kod dr-ova jer je MM-u tako draže.
-
Helena111 cestitam! :D
ina33 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
-
Sve su trudnoce predivne, neke su i cudesne, a cini mi se najsladje ove iznenadne - prirodne! :D
Cestitam od srca!
-
-
-
A ja predosjećam da će ovo ljeto bit magično
! Skroz sam se u to ufurala.
-
:D :D čestitam, predivno. Želim ti ugodnu i mirnu trudnoću do kraja.
Ina vibram da nam sto prije objevis sretnu vijest, na ovaj ili onaj nacin
-
-
Obožavam ovakve vijesti! :D Prekrasno, neka trudnoća bude školska!
-
Helena111 :D Č E S T I T A M vam na vasem čudu
-
-
-
Helena111 :D :D :D :D :D :D
Ja baš znam da neću ostati prirodno trudna, meni će dr. napraviti djetešce
-
-
-
-
čestitam od
-
-
-
-
Ma super Helena! Čestitam!
-
-
-
-
-
Cestitam, cestitam i veselim se zbog tebe!!!!
-
-
-
Čestitam draga, i kad će taj zamotuljak doći?
-
-
-
Iskrene čestitke
:D
:D
-
-
-
Kako divno,krasno,prekrasno!!
:D ČESTITAM :D
-
Od
čestitam!
Super je kad pročitam ovako dobre vijesti.
-
iskrene cestitke :D :D :D
-
-
-
-
Helena....braaavoooo....čestitam....joj što volim ovakve vijesti...odmah sam puna pozitive da će se i meni ovako nešto dogoditi....
-
helena čestitam ti još jednom :D :D :D
-
Cestitam od
-
Čestitam :D od sveg
-
To su najljepše vijesti koje možemo ovdje proćitati i koje nam daju snagu da ne odustajemo i da se nadamo. Hvala ti draga što si to podijelila sa nama i čestitam Vam od
-
Čestitam od sveg
!
-
Iskrene čestitke i od mene :D Uživaj u svojoj bebici i bušici!!!
Ina33 i ja sam uvjerena da ćeš na ovaj način uspjeti. Znam mnogo priča i 8 g. raznih pokušaja. Od sveg srca ti želim da kreneš ovim putem što prije (KAO I SVIM FORUMAŠICAMA)!
-
-
ČESTITAM OD
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma