što mislite o zaštitnim gaćicama kushies toddler, jesu li dobre, da kupim?
ako ne, koje onda (koje mogu nabaviti u Hr)? i zašto mi se ne otvara kamarisova stranica, prodaju li još uvijek pelene preko net-a?hvala...
što mislite o zaštitnim gaćicama kushies toddler, jesu li dobre, da kupim?
ako ne, koje onda (koje mogu nabaviti u Hr)? i zašto mi se ne otvara kamarisova stranica, prodaju li još uvijek pelene preko net-a?hvala...
meni su super imsevimse od organskog pamuka a i smibove su super.livac prvotno napisa
za kamaris i kushies ne znam![]()
[quote="kailash"]livac prvotno napisa
evo ja mi imamo kushies toddler i meni su jako najlonaste, neznam kako da ti objasnim, materijal je 100 % polyester, dok na mib zaštitnima piše 53% poliuretan i 47% poliester, meni se zbog sastava materijala čine bolje mibove, racmanove i popolinijeve zaštitne. Kamaris se i meni ne otvara, inače i njihove su mi dobre zaštitne. eto, to je iz mog iskustva , možda se nekome i kushies sviđaju![]()
imas mib-ove i super su, dosta mama ih hvali
www.smib.net al trenutno ih se nazalost ne moze kupiti
imas na www.pahuljica.hr tots bots zastitne (ja ih nisam probala)
i na www.babyshop.hr (racman, imse vimse, stacinator, popolini...)
meni su kamarisove pull up zakon, to koristimo po noći a po danu FB pocket i Motherease AIO (Dolisa,)tako da nam zaštitne ne trebaju.
meni su kamarisove zastitne isto ok, ali samo za male bebe.
meni su super imsevimse ali one BEZ pamuka (mali kroj) i totsbots wrap (bijeli i velikog kroja) te totsbots fleece cover. sve to mozes narucit preko pahuljice ili babyshop-a!
Ja osobno imam Kamarisove,Mib I upravo kupljene Pandine.Kamaris ne otvara stranicu ,a mislim da u MiB-u moraš naručiti.Panda ih je tek nedavno nabavila i za sad se samo vide uzorci.Ja sam taj naručila na nevidjeno i meni je super.Skroz je drukčiji od ovih naših.100% pamuk impregn.sa Pulom(izbor od 15-ak dezena). www.baba.hr
a ostale web.adr.su ti navedene u postovima prije.
hvala, naručila sam ipak tots bots, joj kak su mi super one narančaste sa zvijezdama!
Da i meni se te svidjaju.livac prvotno napisa
Ja imam kamarisove jer sam do tih najlakse dosla. Ako mi mozete napisati za ostale koje spominjete gdje se mogu kupiti i koliko kostaju? Ili ako vec ima neki link o tome a promakao mi je.
imas moj post tu gore sa hrvatskim stranicama koje imaju pelene i zastitne
Kako ste zadovoljne sa Bummis Super Whisper Wrap i Bummis Super Snap, vi koje ga imate? Kako pristaju na one-size fitted?
ja sam imala bummis new born super snap i spram ovih kaj sad imam nisam bas zadovoljna, nekak su debele i krute
A koje sad imas i zadovoljna si? Meni je zapravo bed narucivati preko inerneta jer ne mogu opipati ni vidjeti stvarnu velicinu i oblik.
ME air flow i smib na drukere
popolini popowrap na cicak
Vidim, svi imaju ME. Izgleda da cemo i mi.![]()
Mene zanima kakva je razlika između Imse vimse organic cotton cover-a i Imse vimse organic cotton velur cover-a, i da li su dobri?
coveri sa pamukom izvana opcenito navuku vlagu i budu mokri :/
XDia prvotno napisa
Imala sam Imse Vimse s pamukom izvana i stvarno![]()
baš šteta, a tako se mi lijepe :/Dolisa prvotno napisa
A što kažete na Stacinator Delux fleece cover ili Bummies super Whisper wrap? Bitno mi je i da nisu jako glomazni, odnosno široki u struku.
Nikad dosta pitanja... :?
ME coveri; koliko mi i od koje velicine mi treba covera? Je li potreban onaj small (do 5kg)?
Malo je prevelik za novorođenče, ali može se. A traje i preko 5 kg.mis-pis prvotno napisa
mi smo ga nosili do nedavno (9kg) poceo nas zuljati oko nogica
daal cure tu vec znaju da smo mi van konkurencije, stoga ignoriraju moje savjete oko velicina
I jos jedno pitanje (onima koji su u konkurenciji, sala mala), da li ME velicine zaista odgovaraju tezini za koju su namjenjene, ili mogu podnijeti vise ili manje? Planiram koristiti fitted one-size pelene (sigurno utjece na volumen).
livac, meni su danas stigle Kushies zaštitne. Dezen mi je jako zgodan(crvene na morske životinje) a sastav im je 100% nylon i onako su malo šuškave.
Meni su isto najbolje ME.
To ti jako ovisi o bebinoj građi. Teško je reči općenito. Ja ti imam ME: M, M/L i L veličinu i sve koristim. M danju, a o druge dvije veličine noću dok je deblja pelena.mis-pis prvotno napisa
E da, vidjela sam da Rikki cover ima S, M, L velicinu, a kod AirFlow postoji i M/L. Koja je potreba za tim? Moze li se preskociti, pa nakon M odmah uzeti L?
M/L su malo uže, ali razlika je toliko mala da mislim da se ili L ili M/L mogu preskočiti.
dali je netko probao stacinator so simple???? gledam ih vec neko vrijeme, ali cekam iskustva...
Evo kako su ga ocijenili roditelji u Americi
http://www.diaperpin.com/diapers/ItemDetail.asp?ID=259
A iskustva svih koji ih imaju su svakako dobrodosla.![]()
Ima li u kojoj apoteci za kupiti zaštitne gačice i ako ima u kojoj? Kojeg proizvođača?
Sjećam se da je moj brat, koji je nosio platnene tetre kao beba ( tek su počinjale kod nas jednokratne) imao one neke bijele zaštitne koje su semogle kupiti kod svakog prodavaća baby opreme i u svim apotekama, a sada nema nikakvih za kupiti osim u Kamarisu i preko net-a.
Ma samo dok ne naletim na vrijeme na nekoga tko prodaje covere tu na net-u. Uvijek zakasnim, oni prvi odu, pogotovo ovi majušni do 6 mj.
mi smo eto svjezi korisnici kushies zastitnih i mogu reci da su dobre, uzorak je zanimljiv jedino su malo najlonastije kako je vec netko napisao, ali dobro drze
ME su ipak zakon 8)
Imamo Imse Vimse sa organskim pamukom izvana (uzorak), ne drži apsolutno ništa. Čim se prvi put popiški, bude sve mokro. Kao da onaj unutarnji dio nije "impregniran" ili što već treba. Samo oni mali ušici oko nogu izgledaju malo "najlonastiji". A koliko je koštao!![]()
ME i Kamaris su zakon za njega.
mislim da taj cover navuce vlagu preko svojih pamucnih rubova, pa se siri...to je i kod nas bio problem. zato sad imamo obicne "soft" imsevimse zastitne i jaaako smo zadovoljni.
a cijene u......imas pravo!
Da, čini mi se da je u početku nekako i držalo, a sad ništa, da li od pranja ili...
Nama mib ostavljaju trag oko nogica iako nije jako zategnuto :/
lucylu kako peres kushies (na nasim pise rucno)?
I mi imamo Imse Vimse sa organskim pamukom, ali nam nikada nisu promočile iako ih baš i ne koristimo previše otkad imamo ME.
Da, ME![]()
Ima li tko link ME. ?... upravo naručujem... čim nađem link...![]()
Koji je zaista, zaista definitivno pouzdan preko noći?! Neki koji postoji u HR internet shopovima?Netko je spominjao da su popolini i ME ustvari jedna te ista stvar? Da li je to točno?
nama imse vimse s organskim pamukom drži cijelu noć :/
ME su mi također suuuuuuuuper, mekane su i nisu onako plastične. za njih svi kažu da su definitivno pouzdane za noć, s njima ne možeš fulati
anita, mogu ti se pridružiti u narudžbi? baš mi trebaju novi ME coveri
Mozemo zajedno naručiti, naravno, samo da nađem link.
Sa njihovog site-a http://www.mother-ease.com/database/...7105123&Loc=US
ne šalju u Hr.
Postoji li kakvo drugo rješenje? Ako ne, onda ću preko sestre u USA... samo će to potrajati onda.![]()
http://www.mother-ease.com/database/...m&background=1
ma šalju
ja sam već s olivijom naručivala s tog sajta
http://www.mother-ease.com/database/pages/viewdateINT/
evo nas u zone C
trebaš ići na international site