-
Privatno ili dodatno osiguranje
Pozdrav!
Imam jedno pitanje, trudnoću kontroliram u Poliklinici Vili, svaki pregled naravno plaćam. Zanima me da li zna netko da li bi mi bilo isplativije da plaćam neko dodatno zdravstveno osiguranje koje s njima ima ugovor, a unutar kojeg bi imala neki popust?
Da li je netko to isprobao i da li me može uputiti?
Hvala!
-
Ja imam isto pitanje za polikliniku IVF. Vilo pozdrav
-
http://www.croatia-zdravstveno.hr/cz...osiguranje.htm
Provjereno dobar proizvod. Jedino ne znam imaju li ugovor s Poliklinikom Vili.
-
Hvala Spock. Zvala sam Croatia osiguranje (na njihovoj stranici ima popis ugovornih ustanova, imaju i Polikliniku Vili) i oni su mi rekli da u polici NORMA imaju tri specijalistička pregleda (različita) i dva kontrolna (za svaki specijalistički) godišnje. Znači tri pregleda bi bila besplatna kod ginekologa. No, ono što me zbunilo je to što piše da je UZV vaginalnom sondom, te UZV trbušnih organa besplatan bez ograničenja po preporuci specijaliste. Po tome ispada da niti jedan UZV ne bi plaćali, a na svakom pregledu u trudnoći gledaju ultrazvučno. No, ja jednostavno nemam povjerenja da je to tako, jer njihov suradnik ne djeluje pretjerano sigurno, a i bojim se da kad bi došla u Polikliniku da bi mi bez objašnjenja rekli da "to nešto" ne spada u "tu kategoriju" i da moram plaćati. Zato molim nekoga tko ima iskustva i sa doktorima i pregledima da napiše da li je to zbilja isplativo.
Hvala!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma