Pokazuje rezultate 1 do 6 od 6

Tema: Noćni grčevi kod većih beba

Datum pristupanja
    Jan 2013

Početno Noćni grčevi kod većih beba

Molim mame koje imaju iskustva sa grčevima kod starijih beba za komentar; sin ima 18 mjeseci. Vec nekoliko mjeseci spavanje izgleda tako da prvi sat u trajanju sat-dva odspava u komadu, i nakon toga do pred jutro imamo buđenje svakih 20 min. Tada traži sisu, pa opet zaspe i tako u krug. Muči me što sam skužila da ga budi zrak u crijevima, doslovce se čuje i osjeti pod rukom kako mu crijeva vare. Pokušavam to dovest u vezu sa nekom hranom,ali nema pravila.Također, ima i periode od nekoliko dana kad se budi dva puta radi hranjenja i bude sve ok, i taman se poveselimo kad krene ponovno. Inače dobro napreduje, veseo i sve ok preko dana, ali noći su nam gadne. Ima li tko iskustva sa ovim?

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

ovo isprekidano spavanje imamo i mi, ali za česanje kod nas to drastičnije izgleda kad napokon zaspi, spava max. 3 sata, onda 2 sata preokretanja ( mazanje, masiranje i slično) pa opet 2-3 sata spavanje pa sve u krug. kod moga alergičara je tak. Kakvi su nalazi bili kod vaskresensice?

Datum pristupanja
    Jan 2013

Početno

Hvala Jelena; ovako; kravlje mlijeko najviši stupanj, soja, kikiriki, oslić, bjelanjak jajeta ( s tim da je primio cjepivo,nismo znali,ali hvala Bogu ,sve ok.Preporučeno sve to izbaciti + sve orašaste plodove, a ostalo pratiti što pojačava ad i izbaciti. Držimo se dijete i on i ja, više sam gladna nego sita, ali barem više nisam debela :D
    A ad se gotovo potpuno povukao, par lišajeva po bedrima ali ne svrbe

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

to su prikovi ili rastevi ( iz krvi),

inače da te utještim ovo nisam debela je samo prolazna faza, ali kolko traje traje.

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Kolko dugo ste na dijeti?

Datum pristupanja
    Jan 2013

Početno

To su i prickovi i rastevi, specigični Ige rađen na pšenićno brašno,jaja,soju,orašaste,km.
    A na dijeti već dosta dugo,od rujna.Najprije sam je ja sama sebi propisala, pogreškama i pokušajima otkrivala što smeta, htjela sam izbjeć testove.Nakon testa smo neke stvari vratili u prehranu..Ali eto...I sad sve napravili a mali ima te noćne grčeve koje ja sa ničim ne mogu povezat, s tim da ima noći kad normalno spava, onda opet buđenje svakih 20 min, luda sam.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •