Stranica 6 od 9 PrviPrvi ... 45678 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 251 do 300 od 437

Tema: Stokke kolica

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

Hvala marka99, pronašla sam

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Jupili smo footmuff!!
    Vidim da ima rupe za sigurnosni pojas, ali ne kužim kak se zakopča onaj donji srednji pojas koji dođe između nogu.!!

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

pa imaš sveukupno 5 rupa, 2 na ramenima, 2 u ravnini bokova i jednu izmedju nogu, točno da provučeš sve pojaseve. Dosta ih treba otpustiti da se da zakopčati, meni je to dosta bilo teško i još uvijek milsim da ga previše stišće...

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Pa nema rupe imeđu nogu!

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Dobila sam footmuff s greškom! Nema otvora za pojas između nogu. Zvala sam Kiku, ali trebala bi čekati 4 tjedna da mi dođe novi ili uzeti neku drugu boju. Na kraju sam sama izrezala i porubila tu rupu jer mi se nečeka opet 4 tjedna, a drugu boju neću.
    Ko bi rekel da se to događa Stokke-u!
    Nisam mislila da treba kontrolirati da li je sve u redu kad smo preuzeli proizvod.

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

:shock: :shock: :shock: zbilje nevjerojatno!za toliko novaca pa takav propust!ali ajde, glavno da si se snašla...

gitulja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

trebala si fotkat i reklamaciju mailom poslat u stokke.

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

cure pitanje....
    evo ja sam jako zagrijana za stokke, ali se jos dvoumim izmedju njih i bugaboo cameleon....
    pa me zanima, kako funkcioniraju prelazi preko rubnjaka sa stokke kolicima dok je dijete u njima? citala sam da ako je rubnjak malo visi, bude problematicno, da su nestabilna?
    i da li ste ih probale unijeti u tramvaj, i kako to ide?

khaa avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj leeloo12 prvotno napisa
    pa me zanima, kako funkcioniraju prelazi preko rubnjaka sa stokke kolicima dok je dijete u njima? citala sam da ako je rubnjak malo visi, bude problematicno, da su nestabilna?
    to nije istina, ja sa tim nikad nisam imala problema.
    Citiraj leeloo12 prvotno napisa
    i da li ste ih probale unijeti u tramvaj, i kako to ide?
    nisam, ali mislim da može bez problema. to su kolica kojima se izuzetno lako upravlja

Datum pristupanja
    May 2008

Početno

kolica su ti mrak..ja nikad nisam ni najmanje pozalila sto sam ih kupila..tek kad ih kupis skuzis kolko je super sto je beba visoko..ja nonstop gledam svog misa i jako je smiri, smije mi se i uziva..rubnici nisu ni najmanji problem, sve hendlas ruckom..nestabilna isto nisu, to sam i ja mislila prije nego sto sam ih kupila i ispitivala cure tu na forumu ali nema sanse da ih mozes prevaliti, mi smo bas isprobavali doma kad smo ih dobili..jos jedan plus za stokke ti je da ti ode bilo koji dio pod garancijom su 3 godine i oni ti odmah daju skroz novi.
    bugaboo cameleon sam vidjela i isto su fora kolica i navodno su isto jako kvalitetna...e sad, mislim da ti je sad samo stvar koji ti se dizajn vise svidja..

vidim da khaa odgovara na postove nadam se da ste ti i mali dobro..hvala puno sto si mi pomogla s kolicima kad sam se ja dvoumila

khaa avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

bok lore!!!
    hvala super smo!!! p već dugo hoda, ali i dalje obožava svoja stokke kolica. meni su vrijedila svaku kunu.
    e da - i ovo je važno - mogu se prevaliti ako ih zakočiš dok je dijete u njima za stolom i ako se slučajno nogicom odgurne. desilo nam se skoro, ali sad ga u kafiću/restoranu ne zakočimo i sve 5.

the enchantress avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Jedno pitanje od strane jedne mame na komplikacijama s malom naknadom

Znate li nekoga tko prodaje polovna Stokke kolica? Pretražujem oglasnike i za razliku od drugih 'marki' ovih baš nema ni za lijek!

Danči29 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

I mi si razmišljamo o kupovini Stokke kolica u Brežicama pa nas interesira da li ima možda koje novije iskustvo sa granicom i povratom poreza?

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

jos par pitanja cure... vec sam luda od biranja , obzirom na cijenu i na to da si definitivno ne mogu priustiti jos jedna kolica, zanima me svaki detalj.
    dakle, da li koristite opciju na 2 kotaca dok je beba u njima? jel to opasno?
    druga bitna stvar, kako se stokke nose sa neravnim terenima? cinjenica je da nase ulice nisu bas idealno poplocene, i da ima dosta rupa, a stokke nema nikakve amortizere. da li ih je uopce moguce voziti po šljunku, travi ili zemljanom terenu? jasno mi je da necu s njima na sljeme, ali maksimir, nasip.... :?

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Citiraj Danči29 prvotno napisa
    I mi si razmišljamo o kupovini Stokke kolica u Brežicama pa nas interesira da li ima možda koje novije iskustvo sa granicom i povratom poreza?
    mi jucer bili u ljubljani, i na granici nas je skoro carinio za djecju robicu i presvlaku za kolica. jer je racun bio cca 200eura.
    tako da ne znam kako proc sa racunom od 900 eura i kolicima...

Datum pristupanja
    May 2008

Početno

nemojte ni pokusavati cure..mi smo probali prije par mjeseci i nisu nas carinili ali su naplatili pdv i cijena je identicna ko u kiki s tim da bi bilo puno bolje da smo ih uzeli u kiki jer bi dobili nazad 10% na baby listu i jos od americana bon..pogledajte moj post na ovoj stranici od prije di sam sve opisala...uglavnom natlaciti cete se a nema sanse da ne naplate jer sad imaju kompjuterizirani sustav, to nam je pricao carinik i molio da mu ne zamjerimo sto mora naplatiti..
    sto se tice voznje po travi i slicno nema ti nikakve frke, ja nonstop idem po travi i neravnom terenu, cak to moja cura i najvise voli..uglavnom, nema nijedna stvar na kolicima koju bi mjenjala..nije da nagovaram ali stvarno su mrak

pozdrav khaa, mozda se vidimo i u setnji na proljece na jarunu

Datum pristupanja
    May 2008

Početno

da pojasnim, problem je u tome sto kad mjenjate merver za povrat pdv-a slovenci direktno kompjuterski salju na carinu i u slucaju da vam carinik ne naplati pdv dodje vam doma racun za njega sa jos dodatnim troskovima naplate

Danči29 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

puno hvala lore

proučila sam sve tvoje postove, ali sam se nekako nadala da se možda malo poboljšala situacija...

promet dakle ide Kiki...

Datum pristupanja
    May 2008

Početno

ovo sto si za 2 kotaca pitala sam zaboravila odgovoriti...koristila sam par puta(ispred ulaza od muzevih roditelja ima par stepenica za popeti se), nije opasno za bebu ali moras cvrsto drzati rucku i povuci kolica gore...rijetko to koristim jer skoro svuda ima lift

Datum pristupanja
    May 2008

Početno

ma da..jos ti je prakticnije u kiki ako imas bilo kakvu reklamaciju odmah ti je tu i daju ti skroz novi dio..pitaj da li jos uvijek imaju akciju ako kupis preko americana ti daju za svakih 5000 kn bon od 500 kn nazad pa ga kasnije s baby listom potrosis na nesto sto ti treba za bebu..mi smo tako uzeli hranilicu...
    ono kaj ti se mozda isplati ako imas vinjetu je kupiti autosjedalicu i stokke dodatne stvari (vrecu, kisobran,adaptere) u sloveniji, to ti nece naplatiti pdv (mi smo to kupili tamo)

khaa avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj lore prvotno napisa
    ovo sto si za 2 kotaca pitala sam zaboravila odgovoriti...koristila sam par puta(ispred ulaza od muzevih roditelja ima par stepenica za popeti se), nije opasno za bebu ali moras cvrsto drzati rucku i povuci kolica gore...rijetko to koristim jer skoro svuda ima lift
    vidiš, ja to STALNO koristim. on je sad već veliki pa se i drži, ali niti prije me nije bilo strah da bi mogao ispasti. inače ga vozim vezanog samo oko struka, ali ako su strme štenge prikačim i gornje remene.
    evo, jučer smo se npr. vozili na 2 kotača po jarunskoj plaži!

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

hvala cure na svim informacijama. mislim da je odluka pala. :D

Danči29 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

veliko hvala i od mene na savjetima i info!
    baš se veselim kupnji, već ih duuuuggggooooo gledam, čitam o njima i slinim

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Ja to na dva kotača skoro nikad ne koristim. Nekak mi teško ide onaj zahtvat kad treba prebaciti s 4 na 2 kotača!

gitulja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

i meni je u početku teško išao zahvat prebacivanja na 2 kotača, ali kad uhvatiš grif ide odlično. dosta sam to koristila, i za stepenice i za plažu.
    već se dugo nismo vozili u našim kolicima
    uskoro tako i tako idu na posudbu.

Datum pristupanja
    May 2008

Početno

da..kad skuzis grif je fakat lagano...ja na pocetku nisam nikako mogla otvoriti a muz uvijek..i onda sam usla u stos

bravo gitulja sto posudjujes kolica mi cemo imati troje djece pa se ne bi usudila, malo sam sebicna robica i ostalo moze,haha

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Cuer kad ste prebacile bebe u drugi dio? Moja sad ima 3,5 mj i mislim da bi joj bilo puno lakše u polegnutom sportskom dijelu. Mislim da joj je u košari prevruće.

Datum pristupanja
    May 2008

Početno

ja sam prebacila s 4 mjeseca jer u kosaru vise nije ni stala a za jaje je bilo prevruce..pa mi se to cinilo najbolja opcija probati s polegnutim polozajem..

cure..sprljala su mi se jako kolica (pogotovo ruksak i torba)..kako to ocistiti jel tko zna?

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

ovo si već vjerojatno skužila...ali za sve stokke mame, skineš cijelu navlaku s kolica (jako, jako jednostavno), i opereš (ja prala ručno), osuši se za čas posla jer je takav materijal, ja sam oprala i ruksak na isti način, stavila u kadu, uzela četkicu i drljaj po jednom i drugom, sve je bilo preprečisto nakon toga....

khaa avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

presvlaka, navlaka za kišu, footmuff u mašinu na 30 - super se opralo!
    ruksak i torbu sam oprala sa sprejem za siceve od auta, pošpricaš i obrišeš. neki nio name, kupljen u ipercoopu.

Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Dali netko zna kako roduziti garanciju za Stoke kolica na njihovoj stranici jer mi stalno javlja da nije pronaslo serijski broj kolica a taj broj mi je na katalogu i kutiji sta se dobije sa njima. :?

Hvala unaprijed.

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

produljivanje garancije? nikada čula za to!i ti još uvijek čuvaš kutiju? ja sve bacila odmah! :shock:

khaa, navlaku za kišu si prala u veš mašini? kaj nije ona ono prozirno kao vreća plastična?kaj se to uopće pere? :shock:

muff sam i ja prala u mašini a za navlaku se nisam usudila...ali vidim da mogu...

khaa avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

čuj, mi smo prasci, sve zmažemo pa sve i peremo u mašini.

Elinor avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj julija7777 prvotno napisa
    Dali netko zna kako roduziti garanciju za Stoke kolica na njihovoj stranici jer mi stalno javlja da nije pronaslo serijski broj kolica a taj broj mi je na katalogu i kutiji sta se dobije sa njima. :?

Hvala unaprijed.
    Ni kod mene to nije uspjelo, valjda im je greška na stranici, ali nije problem ako se nešto desi s kolicima. Gđa Alenka iz Slovenije koja vodi customer service za ovu regiju stoji na usluzi za sve eventualne probleme i reklamacije.
    Mi smo imali problem sa proklizavanjem sjedala; tokom vožnje sjedalica se postepeno spuštala dok ne bi došla na najniži položaj. Uputila sam joj reklamaciju i riješila je problem tako što nam je poslala malu metalnu pločicu koju smo gurnuli preko stare i sad je sve ok. No da nije upalilo, osobno bi došla u HR i sredila servis. Za garanciju uopće nije pitala.

Datum pristupanja
    May 2008

Početno

hvala cure! vise mi je zbog torbe jer nju ne mogu u masinu..znaci sprejic, ok..bas cu probati
    sto se garancije tice ja sam zamijenila cijelu bazu nakon 3 mj. jer je skripala(ta cijela serija je imala neku gresku), nazvala gdju. Alenku i dali su mi potpuno novu..

gitulja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

kolica nisu otišla na posudbu. novi roditelji su kupili nova kolica ( ne stokke).
    a i šefica ih ne da. stoje u dnevnoj sobi, zauzimaju mjesto i skupljaju prašinu, ali glavno da ih ona vidi
    i svaki put kad sretnemo nekog sa stokkicama na cesti ona mora reći: "i ja imam takva kolica samo crvena."

tko to dolazi sa narančastima u onaj novi park kod NSB-a???

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

oprala sam torbu u mašini na 30 stupnjeva i oprala se famozno!!!!jupil, sada mi je sve lijepo čitso, osim ruksaka...hm da, to nikako ne mogu u mašinu..dakle još to sredim i kolica su ko nova...čekaju drugu bebu...

gitulja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

spremam se na pranje ruksaka, više se ni ne vidi da je crven.
    stara četkica za zube i sapun za veš, trebao bi biti ko novi.

Datum pristupanja
    May 2008

Početno

na kraju balade sam sve ubacila u masinu dakle i materijal i jastucic i shopping torbu i ruksak u 2 pranja (nisam sama bila ovako hrabra nego je frendica isprobala), na mrlje sam stavila malo bioshouta i prala na rucnom pranju sa persil sensitive gelom, centrifuga 600 cini mi se..jedino je bed kos susenja materijala sa sjedalice sto ako stavis na sunce ostanu fleke od vode pa preporucujem umotati u rucnik i susiti u hladu..

gitulja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

ok, naš ruksak nikako ne može biti kao nov, ali sada je bar čist.
    meni nikad nisu ostale fleke na jastuku iz sjedalice, a sušila na suncu i prala jako često.

Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Imala sam nekih dvojbi, premda sam si bila zacrtala ta kolica iz jednog jedinog razloga-visina! Ali ako ste tako zadovoljni, mislim da dvojbi više nema... samo ne znam dal da uzmem nova ili rabljena... u njem ih se nađe po stotinjak eura, što je stvarno praktički đabe... Još ću malo razmisliti, a ako netko zna di bi se mogla kupiti rabljena, nek viče... Dosad sam našla jedino na njuškalu... Kaže dragi da uzmemo nova pa prodamo, ali nisam si nikako pametna što napraviti...

Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Hay.

Mi smo sada u autosjedalici i zanima me dali je nekome uspijelo pricvrstiti suncobran tada.
    Autosjedalica ima svoje sijenilo ali nam sunce uvijek nekako uspije doci do bebe pa joj smeta.

Hvala.

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

nisam nikada stavljala suncobran na auto sjedalicu, mislim stokke suncobran ni nemreš staviti ali onaj univerzalni brijem da može ići na sve

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

DA LI JE NEKA OD VAS STO IMATE STOKKE KOLICA BILA HRABRA DA STAVI ONU DONJU TORBU ZA SHOPPING U PERILICU I AKO JESTE STO SE ZBILO? JA SE MISLIM DA TO PROBAM JER MI JE PRLJAVA I NEKI PAS MI JE MALOCAS U PARKU GURNUO GLAVU UNUTRA ALI BOJIM SE DA JE NE UPROPASTIM, MISLIM ZBOG ONIH KARTONA U NJOJ!
    STO DA CINIM, POMAGAJTE!

khaa avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

ja je zbog psa ne bi prala, ćišći su od nekih ljudi
    ali u mašini sam je prala nekoliko puta bez problema

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

hvala khaa. stavljam je u masinu, ionako je flekava.

Datum pristupanja
    May 2008

Početno

ja sam sve stavila..i donju torbu i ruksak.. ali tek nakon sto je frendica isprobala...na flekove stavim bioshout i onda sve skupa stavim na rucno pranje..super je ispalo, spremam se ponovo

Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Evo da se priključimo i mi zadovoljnim korisnicima stokića kako ih mi zovemo. Naši ih klinci Noa 21 mj i Ela 2 mj obožavaju i koristimo ih u svakakvim situacijama. Imamo zelena i jako su zahvalna. Do sada ih nismo prali ali to ćemo zahvaliti Noi koji je čistunac i nije ih uspio zaprljati toliko da bi trebala pranje. Jako smo zadovoljni i definitivno vrijede svake kune.

Elinor avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Cure, kako se skida navlaka od košare za novorođenče?

Stranica 6 od 9 PrviPrvi ... 45678 ... PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •