Pokazuje rezultate 1 do 50 od 437

Tema: Stokke kolica

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Jun 2014

Početno

Pozdrav curke
    Ovako imam pitanje, kupili smo stokke Xplory u magic babyu e i frendica mi je savjetovala, ne moras kupovat ravnu košaru uzmi sjedalicu izzy go ili sleep i mala ti moze bit u tome! E sad molim mišljenje? Moze li se u tome voziti?

mishekica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2012

Početno

Citiraj Family prvotno napisa Vidi poruku
    Pozdrav curke
    Ovako imam pitanje, kupili smo stokke Xplory u magic babyu e i frendica mi je savjetovala, ne moras kupovat ravnu košaru uzmi sjedalicu izzy go ili sleep i mala ti moze bit u tome! E sad molim mišljenje? Moze li se u tome voziti?
    Ako je to što spominješ autosjedalica, kategorički kažem NE.
    Ima na portalu i forumu puno tekstova o tome pa ne bih ponavljala, ali ako treba, mogu. Posve maloj bebi nije dobro da je stalno u autosjedalici jer taj položaj nije prirodan. Položaj u AS je optimalan za vožnju, ali je "nužno zlo" za motorički razvoj djeteta, koje bi trebalo biti na ravnoj podlozi što duže i što više. Osim kad je na rukama.

maca papucarica avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Citiraj Family prvotno napisa Vidi poruku
    Pozdrav curke
    Ako sam dobro shvatila Izi sleep AS se izvan auta (!) može spustiti u potpuno ravan položaj i time dostojno zamijeniti košaru za novorođenče.
    Međutim, zamjeraju joj da je prilično velika, teška i nezgrapna za manevriranje iz auta/u auto, na kolica... pa je pitanje koliko bi ti to bila dobra solucija.
    Raspitaj se i dobro razmisli.
    Obična AS jaje, kao što i Mishekica kaže, nije nikako zamjena za košaru za novorođenče.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •