Hej cure, evo mi smo nedavno kupovali za svog sinčića Stokke kolica, imamo cijeli "komplet" i razne dodatke za njih. Cijena kolica sa sportskim dijelom je cca 7000 kn,u cijenu je uključena torba i kišna navlaka te navlaka za komarce. Posebno se kupuje košara za novorođenče koja je cca 1000 kn i uz nju ide kišna navlaka i navlaka preko košare koja štiti od vjetra. Mi nismo uzeli njihovu sjedalicu, jer imamo iso fix bazu pa smo uzeli sjedalicu jaje koja ide u tu bazu, a kasnije u tu bazu ide i sjedalica veće kategorije. Uglavnom za jaje smo kupili adaptere s kojima se pričvršćuje na Stokke konstrukciju. Adapteri su cca 300 kn. Kupili smo i suncobran koji je isto cca 300 kn, te držać za bočicu cca 150 kn.
Mi smo svoja kupili u Baby centru u Slo jer su nam odobrili 7% popusta na gotovinu. Ostale smo sitne djelove i košaru prijavili za povrat poreza, tak da smo i tu nekaj uštedili.
U svakom slučaju na sve ovo treba pribrojiti i trošak za autosjedalicu jaje koja je oko 1400 kn, osm ak nije oriđiđi od Stokija e onda je još i skuplja.
Mi smo se isto odlučili kupiti rabljena, al ona koja su nam se svidjela bila su nam prodana pred nosom. Mislim da se isplati uzeti rabljena ak nađete ono što vam se sviđa, jer sve navlake se peru i mogu se naručit druge, a sama kolica su istog dizajna cijelo vrijeme.