Citiraj zvrkica_2010 prvotno napisa Vidi poruku
Većer! Jako jako nam se sviđaju stokke kolica! Našla sam neka na njuškalu koja su kupljena 2009,, e sad kakva je caka sa tom ručkom? Koja imaju tu "grešku"? Ova imaju crnu ručku,, cura ih prodaje za 2,000 jer ih želi što prije dati ća! Po slikama su jako, jako očuvana, a i cijena me veseli,, prodajem naša maxi cosi mura3 za njih... pa da znam dali se isplati! i da, nema košaru, ali ima neki umetak za novorođenče! Jel može beba odmah u to, ili ipak treba košara?
Košara treba i ne treba, mi ju imamo i dobro nam je došla nekoliko puta , prije svega zbog čudljivog vremena u proljeće. Naime u košari je beba zaštićena sa svih strana od vjetra, jakog sunca, pa čak i buke. Uglavnom košaru možeš isto naći rabljenu ako baš želiš, jer osim boje navlake, ostalo sve je isto iz godine u godinu.
Sportski dio kolica (taj dio ti kupuješ) i umetak za novorođenče smo mi počeli koristiti sa bebima dva mjeseca. Podloga na kojoj leži je blago ukošena kod uzglavlja ka nogama, ali opet ravna. I po mom mišljenju i nije baš za šetnju novorođenog djeteta baš zbog izloženosti vanjskim utjecajima.
Što se tiće greške na nekim linijana, za to neznam, al pretpostavljam ako ih je i bilo da ih je dosadašnja vlasnica reklamirala i uklonila ih (ja sigurno bih), a vjerojatno ih ni takva cijelo ovo vrijeme (2009.-2012.god) nebi mogla koristiti.
Nadam se da sam barem malo pomogla