pozdrav svima.

molim za savjet, ukoliko netko zna - kupili smo povoljno rabljena kolica v3 model, a još povoljnije rabljenu košaru od v2 modela - i nismo skužili da dok nismo probali da "krović" (kupola, hood) sa sportskog dijela od v3 modela "ne sjeda" točno na košaru v2 modela, tj. može se prikopčati gumbima, ali zip ne odgovara pa ako ima netko slična iskustva ili gdje nabaviti samo krović od v2 modela (po mogućnosti bež ili zeleni, na netu baš i nema takvih ponuda, eventualno kontaktirati stokke customer service, ali pitanje koja bi to bila cijena u igri za novi korvić, tj. ne vjerujem da bi se isplatilo kada mo već sve kupili rabljeno)

Hvala.

ps. u vezi slovenskog oglasa za 750 eura - eto, i mi smo se isto dugo dvoumili oko toga, dotični mi nije odgovorio na mail kada sam ga pitao o porijeklu / originalnosti) kolica, i posredno sam preko customer servica dobio preporuku da oni ne znaju za porijeklo tih kolica, tj. da stokke globalno preporuča unificiranu cijenu cca. 1000 eura (na stranu sada Amerika i popusti) tako da smo se ipak na kraju odlučili za rabljena po sličnoj cijeni za koju se prodaju nova, ali eto, pokušali uštedjeti i na košari, pa se zaj...a očito da ima i zadovoljinih sa ponudom dotičnog gospodina.