Hvala Vam na korisnom savjetu o lakiranju lakom za nokte.

Na našim rabljenim kolicima zasada skoro da ništa nije izgrebano, ali bi moglo biti jer trenutno i žena i ja imamo automobile s relativno malim prtljažnicima te se prednji dio konstrukcije (plastika na kojoj je torba za pelene) lagano struže u oblogu prtljažnika, ali na to smo i računali kada smo uzimali Xplory, da nije baš najpraktičniji za prtljažnik, osim ako se ne radi o monovolumenu. Pa sam zalijepio prozirni selotejp ("Crystal clear od 3M -a") na taj plastični dio pa ćemo vidjeti kako će to izgledati (tj. koliko će štititi plastiku od grebanja) i u eksploataciji kolica kada nam se rodi dijete kroz 2 mjeseca.

Citiraj dim prvotno napisa Vidi poruku
Zgubidan nisam sigurna da sam shvatila što, gdje i koliko je izgrebano od plastike na vašim kolicima, al mi smo jedno takvo oštećenje riješili lakom za nokte (izgrebao nam se čošak od upravljača dok smo se probijali nogostupom između auta i kamene ograde, zahvatili smo ogradu i otišlo je malo boje, kupila sam lak za nokte u istoj boji i prešla preko tog mjesta i OK je, btw. tak rješavam i sitne ogrebotine na lakiranim kuhinjskim elementima od medijapana i niš se ne kuži). Mi svoja puno sklapamo i vozimo u autu i koristimo ih u raznim vremenskim uvjetima i svim terenima , al to ne ostavlja nikakav trag (ogrebotine i sl.) na njima.

A što se tiće prodaje i kupnje rabljene robe i ja osobno sam se svega nagledala i uz malo truda stvarno se da naći stvari koje su "kao nove", jednostavno neki ljudi više paze na svoje stvari.