SuncicaSun,

ma znam da kolica nikad ne mogu biti kao nova kada jednom krene njihovo korištenje, kao u biti nijedna rabljena stvar, ali ono, ako se nešto može zaštiti, zašto ne? Kao što ste spomenuli izgrebane felge na autu, inače me to ne "dira" i ne poliram kotače na autu, ali ako se npr. nudi model auta "SUV alike" koji ima plastične zaštite oko pragova i blatobrana, rađe ću kupiti taj auto, ne zbog šminke, nego zbog funkcionalnosti jer je bolje da kamenčići i sol sa ceste grebu plastiku, nego lim, a i manje se vidi na crnoj mat plastici, nego na metalik limu...ili npr. tkanena zaštitna prevlaka na okviru brdskog bicikla ispod pogonskog lanca jer isti, em baca kapljice ulja na okvir, em ga izgrebe kod "downhilla"...

Inače, osim na prednji platični dio ispod torbe za pelene, zalijepio sam i taj super prozirni selotejp na naračanstu plastičnu kočnicu kolica (pa se može npr. svaki tjedan promijeniti selotejp, jer mislim da bi mi nekak ružno izgledalo kad je ta naračasta boja "prljavo izgažena") i na onaj srebrni dio gdje piše "stokke" i koji se gurne nogom kod sklapanja. Vidjeti ćemo kako će to izgledati kod korištenja kolica za 2 mjeseca.
Inače, poslao sam upit i "stokke customer service - u" te su mi odgovorili da će možda i uzeti u obzir proizvodnju nekakvih zaštitnih folija za plastiku ili folija u boji kojima bi se mogla kolica još više učiniti "custom made", osim tkaninama...vjerojatno ako im onaj nogometaš Balotelli izrazi želju za maskirnim dizajnom kolica (kao što je to učinio svojedobno sa svojim Bentleyem)

ne znam, što se tiče čuvanja stvari, takav sam, jedan od onih koji gostima u stan natukne da bi bilo poželjno da se se izuju, ali im ponudimo i papuče...
Citiraj SuncicaSun prvotno napisa Vidi poruku
Black,pametan izbor boje,dark navy i općenito tamnije boje bi nakon nekog vremena apšisale.

Zgubidan,neznam kako bi zaštitio plastike,ipak je to dio kolica na koji nemožeš pretjerano paziti,zapinjanje u bankinu,stupiće,vrata... I moraju se nogom sklopiti,pa ce tako svaka kolica nakon duže upotrebe imati tragove korištenja ( ipak su korištena )
To je kao da na autu gledaš jesu li felge ili ratkape malo izgrebane.