Ipak ne govorimo o istim kolicima.
Cijena se ne poklapa, a i ova koja smo mi kupili imaju doslovno 3 ogrebotinice na upravljacu, vidljive sa udaljenosti od 15 cm (boja nije skinuta).

Slazem se da je iskrenost jedna od najprofitabilnijih taktika pri ovakvim prodajama. Gotovo svaka kvalitetna stvar ima svog potencijalnog kupca, samo je stvar iskrenosti u opisu kao i u odredivanju cijene hoce li se dvije strane naci...

Citiraj zgubidan prvotno napisa Vidi poruku
Čestitam na dobroj kupnji,

iako smo mi kupili druga (očuvanija) kolica prije 10 - ak dana, i dalje me zanima kako se kreću cijene pa sam gledajući oglase vidio da je gđa. s tim kolicima relativno dosta spustila cijenu, tj. na iznos koji smo joj ponudili prije 2.5 tjedna, ali onda je još ustrajala na cijeni od 4800.
Meni isto ne smeta ako se prodaje nešto što je rabljeno da se na tome i vidi da je rabljeno, samo ne volim da se za nešto napiše da je super očuvano, pa imam velika očekivanja, a onda se uživo razočaram. Kada bih nešto prodavao - bolje mi je iskreno napisati očuvanost "dobra ili zadovoljavajuća", nego "izvrsna" i tako potencijalnom kupcu (i sebi) uštedjeti vrijeme.
Pozdrav.