1. nemaju velike kotače, da li se beba dronda po prirodi i da li ih je uopće izvedivo voziti po plaži?
po plaži ih sklopiš i voziš na 2 kotača-onda su super....inače ako voziš na 4-aerodinamika i kotači se zeznu![]()
![]()
2. koliko mjesta zauzmu u gepeku i je li fakat komplicirano to rastavljanje?
zauzmu dosta mjesta-ovisi koliko veliki gepek imaš,npr u Seat Leonu mi je naknap dok se u audiju izgube skroz,i stanu još 2 ogromne torbe.
rastavljanje-treba prakse.....ko i za sva kolica...mene užasno živcira kod njih kaj posebno moram vaditi dodatak za stopala kad ih rasklapam-to mi je tak bezveze...
3. do kojeg uzrasta/kilaže se bebica može voziti u njima? Fakat izgledaju plitko.
mi bili u košari do 3 mjeseca i onda je počeo glavom lupati u kraj pa smo prešli na 2.nastavak, a u sjedalici ima dosta mjesta-sad imamo 7 i pol mjeseci i komotno mu je...
4. koliko nisko se sjedalica može spustiti? Super mi je kad je mala beba gore na visokom, ali za veliko dijete nisam baš ziher.
Mislim da može do razine ko i sva druga kolica-ali to stvarno neznam-pa neču pametovati....
i još jedna stvar-imam još i Maclaren i Aprica kolica- ali Stokke su mi i dalje favorit...Malo jesu veča i teža,ali uglavnom se i dalje u njima vozimo...