Točno tako i ja, a pušim (na taj način) od 12. godine![]()
Na balkonu imam tri-četiri polupune kutije cigareta. Ali sad se stvarno ne sjećam kad sam zadnju zapalila, valjda na moru.
Točno tako i ja, a pušim (na taj način) od 12. godine![]()
Na balkonu imam tri-četiri polupune kutije cigareta. Ali sad se stvarno ne sjećam kad sam zadnju zapalila, valjda na moru.
Išao jedan moj frend, nije pušio 3 mjeseca, sad već 3 godine opet puši :/MMoover prvotno napisa
mislima o bebi...
meni bezbroj puta dodje da zapalim ali jednostavno necu...
zelja traje minutu dve i prodje...
samo se sjetis da ne trujes samo sebe..
MM i ja pokušavamo prestati pušiti. Ja pušim do kutije dnevno a on još više, iako znamo da moramo prestati iz hiljadu i jednog razloga, taj klik koji spominjete još nam se nije pojavio. MM je jednom probao sa biomedom i od toga mu se zgadila cigara pa je prestao koristiti biomed i nastavio pušiti.
juče smo kupili biomed ali ga zasad samo gledamo ono kao samo još jedna cigara
je li iko probao tako neko sredstvo i prestao pušiti ili je ipak potreban taj klik
inače pokušavamo napraviti bebu ali nam ne uspjeva a jedan od preduslova da nam to uspije je prestanak pušenja (fali mi smajlić koji lupa glavom od zid)
moj m je prestao dok je skuzio da si nemoze priustiti neke stvari jer mu treba za cigarete pa je jednostavno rekao da nece cigarete upravljati njegovim novcima i prestao...Novaca isto kao i preije ali se trose na pametnije stvari...
samo čvrsta odluka i snaga volje i to je to.
ne pušim više od 5 god. a prije toga pušila 6-7 godina.
samo sam jedan dan rekla "e kad ovu ugasim, više ne palim nijednu". i tako je bilo.
kod mene je bilo slicno kao kod kailash
samo sam jedno popodne rekla da vise necu zapaliti niti jednu, iako sam jos imala cigareta u kutiji, i evo proslo vec 7 godina i nisam zapalila niti jednu
i slazem se da je sve samo snaga volje
Maloprije sam u ladici tražila ukosnice i naletjela na kutiju s jednom cigaretom u njoj, staru šest godina..... Ostavila sam je tada kad sam prestajala pušiti da me provocira! I da joj mogu odoljeti!
Neka je tamo, još ću je jednog dana uokvitiri![]()
ja sam ostavila 1,5 kutijukontala sam da li da nju smazem, pa da prestanem, ali sam bila pametna pa prestala opet. E ,da sam bila tako pametna pa da nisam nikad zapocinjala
![]()
Uglavnom, nije tako strasno. Ustvari uopste nije strasno. Ne znam kako ce mi biti kada budem u drustvu pusaca :/
meni se dogodio klik za prestat![]()
pa mi se dogodio klik za počet![]()
čekam novi klik![]()
nije baš ohrabrujuće![]()
Ja već 5 dana ne pušim. Bila sam na nekakvom tretmanu elektromagnetskom rezonancijom ili tako nešto, uglavnom držiš ruke na nekakvim pločama i to te košta 400 kn. Poslije mi nije bilo baš ništa lakše nego bez tretmana, glava me totalno rasturila, ali valjda mi je bilo glupo zapalit kad sam već dala tu lovu... sad se spremam na takav slični tretman za mršavljenje, jer sam u ovih 5 dana već dobila 2 kile - nije problem ne puštiti, ali je ne jesti umjesto toga...No vjerojatno će biti isto tako beskorisno, odnosno sve će ionako ovisiti o mojoj volji...