Citiraj puros prvotno napisa
košara iz koje sam ga iznjela iz rodilišta je stavljena na polegnuti suvozačev sic i tako lijepo sjedne u njega da kad još vežem pojas preko košare ona se ne mrda s mjesta. a meni je bembo nadohvat ruke. imama ja i auto sjedalicu za koju nam je teta u chicca rekla da se beba može voziti u njoj od mjesec dana jer ima nekoliko položaja (usput,skupo je plaćena), ali nisam baš sigurna koliko je to dobro za kralježnicu tako male bebe pa sam se odlučila za košaru i prezadovoljna sam tim jednim putem što smo se vozili. naravno, to samo vrijedi za tako malu relaciju, ne bih se usudila ići dalje na ovaj način.
puros, tvoj je izbor na koji nacin da prevozis svoje dijete cinjenica je da kosara koja nije atestirana za voznju u automobilu i zadovoljava minimalan standard ne pruza djetetu adekvatnu zastitu pri sudaru. to kaj se ona naizgled "ne mrda" ne znaci i da se nece "mrdnut" (dapace, poletit) kod sudara cije sile ni ti ni ja ne mozemo odglumit.

i jos samo da napomenem da duljina voznje nije dobro mjerilo za procjenjivanje rizika od sudara jer se velika vecina sudara dogodi unutar pet kilometara od polazista.