-
-
Joj, Helena, žao mi je....!
-
žao mi je draga ...
-
helena
-
helena
-
Helena, daj ti Bože snagu za dalje
-
Helena, prošla sam isto što i ti i znam da je bol u srcu bila jednaka sreći koju sam osjetila kad sam vidjela pozitivnu betu. Budi hrabra!
-
-
o draga helena, tako mi je žao.
-
draga helena, imala sam isto iskustvo, nakon 10,5 tjedana trudnoće. zatrudnjela sam nakon 7 godina pokušavanja na prvom ivf pokušaju. svako drugoi dan su mi vadili hormone i sve je bilo u redu do jednog trenutka hladnoće (na novu godinu 2001.), gdje sam procijenila da mi stanje nije u redu. na samu novu godinu sam otišla u ginekologice, koja je rekla da plodu već 10 dana ne kuca srce. razočarana, šokirana, nemam riječi. hitno poslana u petrovu iz ploča. možeš mislit u kojem sam stanju bila kad nikom nisam dopustila da ide sa mnom. sjela u autobus i preplakala 500 km. poslije toga kiretaža (sa apaurinom na venu, bez lokalne anestezije, jer se tako navodno bolje očisti; liječnici prate reakciju). bilo je bolno do boli. iza toga šok, plakanje i neizlazak iz kuće. sretan kraj: 24.11. 2003. sam rodila dječaka u petrovoj (drugi pokušaj ivf-a kod prof. šimunića). zaboravljeno. prošlo. life sucks. sad imam neke druge probleme, svatko ih ima, budi hrabra i idi dalje. pozitivno je što možeš zatrudnjeti. ne bojim se da nećeš imat dijete. danas se molim za tebe.
-
-
-
-
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma