-
-
Draga Helena , strašno mi je žao
-
-
Helena žao mi je
-
Jako mi je zao! Znam kroz sto prolazis, koliko god bilo tesko ne preostaje nego odtugovati i ici dalje. Drzi se!
-
-
-
-
Žao mi je
-
-
-
-
draga helena, jako mi je žao
znam kako se osijećaš, prošla sam kroz to...
imaj vjere, budi hrabra...
sve će jednom doći na svoje
-
-
Helena....puuno ti snage draga želim i jako mi je žao....
-
Helena jako mi je žao
-
žao mi je
drži se
-
Drži se!!
-
Jako mi je žao, znam kako se osjećaš, pretužne su ove stvari...
-
Zao mi je
-
-
draga, mozda ti ovog trena zvuci okrutno, al to je prirodna selekcija. nesto ocito nije bilo u redu, pa je priroda napravila svoje.
drzi se i pokusajte ponovo!
inace, moja kolegica nakon takvog tuznog iskustva rodila je dvije prekrasne sada vece velike cure - samo da znas!
-
Helena draga šaljem ti tisuće pusa tješilica.... nadam se da će ti makar malo dati snagu postovi dragih forumašica koje su to prošle, a pogledaj sad njihove potpise
-
-
Zao mi je Helena
.
-
Helana zaista mi je žao, ali ostani hrabara kao i što si i bila do sada i puse!
-
-
Helena draga jako mi je zao
-
Jako mi je zao, ali ne gubi vjeru. Bog ima plan za tebe
-
-
helena,jako mi je zao i znam kako ti je i ja sam isto to prosla 2 puta...
ali ne gubi nadu u Boga ni je on krivac za sve ovo sto nam se dogadja
zato ti saljem ~~~~~~~~~~~~ da sve ovo lakse prebrodis i skupis snage za iducu trudnocu
-
-
žao mi je i zato ti šaljem jedan zagrljaj podrške.
-
-
Naprosto, tako je trebalo biti. Bilo da se to zove prirodna selekcija ili Bog je smatrao da je tako najbolje.
Jednim malim djeličkom sam prošla kroz to i tada su mi dale snagu misli da nije svako zlo za zlo. Samo hrabro naprijed!
-
-
žao mi je
-
-
Žao mi je, nisam ti prošla ali moji poznanici upravo jesu i mogu samo zamisliti tu nevjericu i bol! Ali budi hrabra, isplači se, uzmi predah i nastavi dalje!
-
-
-
Jako mi je žao, ali trzni se i kreni dalje, ja bi poslije svakog neuspjelog AIH pravila se da sam hrabra i odvažna, nastojala bi ne razmišljati o tome i odmah bi uzela kalendar i računala sljedeći termin ili nešto drugo što bi me podiglo. Znam da nismo u istoj situaciji , ali smo u sličnoj, još jednom žao mo je
-
zao mi je
znam kako ti je...isplaci se, odtuguj i probaj naci snagu za dalje
-
Tužna
Draga Helena jako mi je žao. Iako sam prije mjesec dana plakala zbog neuspjeha IVF-a, sada bolujem od infekcije, ali znam da je ovo moje ništa naspram tvoje tuge. Bit će bolje drugi put, drži se.
-
Prije par mjeseci osjetila sam bol koju ti sad osjećaš, ista priča. Puklo mi je srce, srušio se svijet, duša mi se raspala ali kad sam prihvatila tu činjenicu postala sam jača, čvršća i odlučnija.... i opet vjerujem da ću uspjeti.
Draga, drži se
-
Draga Helena tako mi je zao, ali vjerujem u tvoju snagu i da ces uskoro biti spremna da se boris dalje do svog sna. Mi smo sve uz tebe i boricemo se do kraja.
-
Zao mi je Helena
-
Helena, žao mi je. Mojoj je bebici srce prestalo kucati u 15-om tjednu, tako da znam točno kako ti je. Ali glavu gore, najbolje nas u životu tek čeka... Šaljem pusu
...
-
vjerujem da ti se čini kao smak svijeta..Kako je netko već napisao-Bog ima svoje razloge koje mi ne razumijemo.Nemoj ni pokušavati razumjeti, nego vjeruj da ćeš i ti uskoro imati svog bembića na rukama i ustraj u borbi.
-
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma