ima jos
britax evolva 123
kiddy life pro
nania solo
(nasla na adac testovima)
stvar je u tome da smo malo kratki sa lovom :/
za bc smo dali 1400 kn, a stvarno nemamo jos toliko za drugu
deaedi, vidjet cu jel je anjica mozda odustala, tnx
ima jos
britax evolva 123
kiddy life pro
nania solo
(nasla na adac testovima)
stvar je u tome da smo malo kratki sa lovom :/
za bc smo dali 1400 kn, a stvarno nemamo jos toliko za drugu
deaedi, vidjet cu jel je anjica mozda odustala, tnx
hm hm, malo gledam po webu i nadem ovo :shock:
jesam ja luda ili je to stvarno AS
Dia prvotno napisa
![]()
![]()
I sad si ja zamišljam da je netko TO montirao u auto...
o bože, pa to je najobičniji viper
nemrem vjerovat
![]()
bas sam razmisljala jel moguce urgirati po tim ducanima, mislim stvarno se svasta nade napisano![]()
urgira se, urgira...dalje nebum :/
Da. Moj poznanik. I to na prednji sic.Amalthea prvotno napisa
![]()
Stislo me u želucu kad sam vidla...
o Bože
to je greška, radi se o viperu... jedino što bi netko naivan stvarno to mogao kupit i stavit u auto... :/
jučer, ispred našeg vrtića:
mama nosi jako malu bebu (nema više od 3 mjeseca), otvara prednja suvozačeva vrata i veže bebu u viper.
zaledila sam se.
prolazila sam autom, sekundu razmišljala da li da stanem, i na kraju nisam. i onda sam cijelu noć imala osjećaj krivnje što ipak nisam stala i upozorila ju![]()
hi,
muci nas izbor autosjedalice za novorodjence.
naime, kolika je zapravo razlika u sigurnosti izmedju sjedalica koja se vezu pojasom u smjeru obrnutom od voznje i ona sa isofixom?
kolica koja nas zanimaju nemaju u ponudi isofix, pa smo na sto cuda jer su nam kolica inace savrsena. radi se o kolicima jane nomad sa autosjedalicom rebel pro.
trazila sam crash testove od te autosjedalice ali nisam uspjela naci. imaju samo od tipa matrix koja su jako losa i ne prolaze testove.
pliz ako netko zna neka se javi.
hvala puno
ja sam jednom tako stala, i rekla tipu koji je imao autosjedalicu na stražnjem sicu okrenutu u smjeru vožnje da bi ju trebalo okrenuti jer beba nema dovoljno čvrst vrat... tako mi je odbrusio da mi je bilo žao što sam bilo što rekla :/Lutonjica prvotno napisa
razlike u sigurnosti nema ukoliko su obje sjedalice ispravno montirane. razlika u praktičnosti je ogromna u korist ISOFIX-a, razlika u cijeni je također ogromna, ali u korist pojasa.Nivember prvotno napisa
kolica niti ne mogu imati ISOFIX
za grupu 0+ sjedalica se montira u auto na bazu koja ima ISOFIX, a na kolica se montira sama sjedalica bez baze
nemam iskustva s konkrentim modelom