Stranica 2 od 3 PrviPrvi 123 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 51 do 100 od 122

Tema: ZPB 2005. (21 dio)

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Citiraj Točkica prvotno napisa
    Citiraj Stijena prvotno napisa
    Jučer patriku kupili novi bager - još jedan - dijete je ludo za bagerima, kad smo se vraćali s mora duž skoro cijele dužine riječkog autoputa rade bageri i patrik je bio u delirijumu.
    Stijena, onda slobodno dođite meni doma jer imam jedan točno ispod zgrade, od 07.30 ujutro do popodne je dumdumdummmmmm, Patrik i Lea mogu u tandemu uživati
    da, i sad kad ga čuva baka je super jer kod njih isto ima neko gradilište u blizini, pa cijeli dan bageri nešto kopaju, kamioni prolaze...ma "divota"....baka kaže da je na izmaku snaga jer u životu nije toliko bila na gradilištu, patrik se jednostavno ne da s njega, jučer je uzeo lopaticu i igrao se u pijesku na gradilištu i gledao bagere :shock:

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

AndrejaMa, !
    ~~~~~~~~~~~~~~
    ~~~~~~~~~~~~~~
    ~~~~~~~~~~~~~~
    ~~~~~~~~~~~~~~

josie avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

andreja vibrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr svim silama da sve prođe u najboljem redu.
    beskrajno mi je žao što vjerojatno nećeš na stolčić koji si toliko željela :/

očekujemo sretne vijesti!

yasmin avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

andreja~~~~~~~~
    kako velika beba....

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

i ljetnice još uvijek čakaju lijepe vijesti iz rodilišta, tako da nema ništa novo, ali treba povremeno škicnuti
    da, šteta za Andreju, a baš je zato i išla u varaždin jer joj je želja bila prirodan porod...

yasmin avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Rodila je, rodila.....

sve 5 :D :D :D

yasmin avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

pa Stijenu nemaš šanse prestići

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Citiraj yasmin prvotno napisa
    pa Stijenu nemaš šanse prestići
    a, što ćeš, ja ozbiljno shvatila ulogu traktorkine zamjene dok je nema

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

i ljetnice još uvijek čakaju lijepe vijesti iz rodilišta, tako da nema ništa novo, ali treba povremeno škicnuti
    da, šteta za Andreju, a baš je zato i išla u varaždin jer joj je želja bila prirodan porod...
    eh, da sam prije rekla možda bi se sve završilo i bez to malo dripa :D :D :D

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Bravo za AndrejuMa! :D
    Bravo za Petra! :D

Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Joooj kak često imamo novih beba :D :D :D

Bravo AndrejaMa, dobro došao Petar!!!
    Kak je on velka beba :shock: skoro duplo veći od mojih na porodu :shock:

Super super super - nek je sve prošlo kak spada.
    Ja sam odahnula btw jer mi je sveki na moru - čuva klince

josie avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

prvo bravo našim špijunkama :D
    tajni agenti vam nisu ni pod petama

Anreja čestitam tebi, tm i velikom braci i veliku pusu dobrodošlice šaljemo Petru!

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

8)

wana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

AndrejMa, ČESTITAMO od i tebi i malcu-velikcu!!!!

Stijena, Traktorka će biti zadovoljna dostojnom zamjenom

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

AndrejaMa, čestitam vam na vašem velikom dečku!

Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Citiraj wana prvotno napisa
    :D :D, ja sam već mislila da niko neće ništa pisati čak ni sitnim slovima kada ode traktorka, ali zaista moram priznati da je Stijena odlična zamjenska traktorka

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Da, molim da me odmah pohvalite čim se pojavi, da ne bi mislila da sam zabušavala dok je nije bilo. Ipak, preuzeti njenu lentu, to je čast, samo takva.

**mial** avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

:D za AndrejuMa i čestitam cijeloj obitelji i velika za velikog Petra ! ! ! ! i super kako je sve prošlo bez carskog,bez pucanja i šivanja :D
    mi danas bili u šetnji i nazove me MM da mu odem nešto obaviti uzmem mami auto baš da djecu ne šetm po suncu i auto mi krepa i ajmo pješke doma (za zagepčanke od Gajnica do Prečkog). a jutros stavila u torbu pelene i kvačice reko nek se nađe. njima napravila super hlad a čini mi se da me zveknula sunčanica nekako sam sva ošamučena. nočas nas je Kala ubila sa svojim vrištanjem nemam pojma šta joj je pa sam onda još i neispavana, ali na forum malo oko baciti moram. mah mah

**mial** avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Da, molim da me odmah pohvalite čim se pojavi, da ne bi mislila da sam zabušavala dok je nije bilo. Ipak, preuzeti njenu lentu, to je čast, samo takva.
    da naravno da hoćemo bez brige :D :D

Jeluška avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

AndrejaMa, iskrene čestitke! Veliki i lijepi dečko! Taman za moju Petru! A vi ostali iš, iš!

Da vam se malo pohvalim. Petrra je za mjesec i pol dobila 1,5kg i narasla cijelih 7 cm! Stvarno je ženska dugačka!

I da. Kupili su mi moji s posla sling. Da nas tek vidite u slingu. Sling je stvarno zakon. Žao mi je što ga nisam kupila još za Jelenu. Slikat ćemo se pa ćete se moći diviti kako mi uživamo. :D

Kad traktorka za koji tjedan doda još nešto u potpisu??? šta vi mislite? Meni su ljeta kobna!! 8)

wana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj **mial** prvotno napisa

da naravno da hoćemo bez brige :D :D
    I mi, i mi :D

Jeluška, šta Petra voli mlađe dečke? "

Citiraj Jeluška prvotno napisa
    I da. Sling je stvarno zakon. Žao mi je što ga nisam kupila još za Jelenu.
    Potpisujem, ja ću ga za drugo dijete garant kupiti(ako ga od nekog ne dobijem na poklon )

Kod nas sve 5, danas je prvi put kakao, a da nije bilo u gaćice. Skinula mu ih, sve objasnila, a dijete, kad mu se prikakalo, čučnilo pored tute i pokakalo se . Neka, napredujemo pomalo.
    Piškiti hoće sam, pa se, ko pravo muško, svako malo zapiša, il po cipelama, ili po gaćicama

wana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Stijeeeeeeeeeeenaaaaaaaaaaa pa di si ti?

Aaaa, ovo se Traktorki ne bi dogodilo, da je na forumu nema cijeli dan i da 24 sata ne napiše niti jednu jedinu riječ?!

Što da ti kažem, dobivaš opomenu pred isključenje

Kad nema nikog, a ni ja nemam što pametno napisati(osim da je J. kakao na pod u dnevnom pa moja mama pop... , pa ja pop.. na nju)...bok, do večeras, ili sutra.

Jeluška avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Ispada da polako preuzimam ulogu traktorke i stijene što nikako ne želim!

wana, Petra voli samo malo mlađe dečke od sebe jer i mama takve voli. I tata je mlađi od mame cijelih mjesec i pol. Kako moj tata kaže: Ja uvijek znam kad si se ti rodila, ali ti nikada nećeš znati kad sam se ja rodio! Pa tako i MM.
    Ma šalim se! Tako mi je pala kašika u med.

Mi smo bili u Samoboru na rođendanu sestrinih klinaca. Omjer cure:dečki je bio cijelih 12:1 za cure. Jelena inače dnevno spava 2-3 sata a taj dan ju nisam stavila spavati. Zato kad smo krenuli kući oko 18 sati zasapla je momentalno dok je sjela u svoju stolicu u autu. Kad smo stigli kući nije se mogla razbuditi pa ju je dida šetao po ulici da se razbudi.

Joj što sam se raspisala! Sad odoh!

Do sutra!

Jeluška avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Potpisujem, ja ću ga za drugo dijete garant kupiti(ako ga od nekog ne dobijem na poklon )
    Kad sam si naručila sling i sutradan sam ga trebala platiti slučajno sam srela radnu kolegicu koja me priupitala što da mi "kolektiv" kupi? Lijepo si mi platili sling! :D

Nekidan u gradu na korzu smo bili prava atrakcija! U našoj sredini su ljudi pomalo "zatucani" Svakakvih komentara sam čula, ali to me ne tangira ni 0,5%

E sad stvarno odoh!

**mial** avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Bokić!
    dan mi je počeo katastrofalno. jutros u pol 6 Kiar me probudio gušenjem, mljeko mu je išlo i na usta i na nos. siromaček tako se uplašio da se sav tresao jer nije mogao disati, prvo se derao a zatim je tako tužno plakao i uzdisao. jedva sam našla položaj kako mu paše i taman kad se umirio i zaspao nekih 20 min počeo je opet grčit se i cviliti i onda odjednom mlaz preko moga ramena prvo mljeko zatim sirasto, a kakav mlaz pa valjda 3 x šire od njegovih usta. onda opet plač jer se prepao, pa onda opet tražimo položaj koji mu paše i uspije malo zaspti. e a šta sad došlo je vrijeme klope bojim mu se dati a moram. malo je bljucnio al bar nije povratio. evo sad spava i uspjela sam ga staviti u krevetić na bok i jastučić jedan mekani sam mu prislonila na trbuh da ga grije, a opet da ga ja previše ne grijem jer mu i temperatura se malo digla. nadam se da je to sad gotovo i da je izbacio šta ga je mučilo. e sad me muči od čega? prije tjedan dana tako mi je bilo i maloj ali samo jedan dan i to smo prepisali bazenu-umor,klor . joj tako sam koma a naš pedijatar je na go,a nadam se da neću ga morati voziti u bolnicu.
    a i Kala mi se već par dana po noći budi s takvom vriskom da su to strahi, a što je najgore nemogu je probuditi već moram čekati da prođe a nekad to potraje i 15-tak min.uh baš nas je sastavilo,ali ni to nije sve MM očuh završio u bolnici jučer mu bili u posjeti i nemreš čovjeka prepoznati, dok su rekli da se pripremimo na najgore.
    nemojte se ljutiti na dugom postu al morala sam se malo izjadati

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

mial

yasmin avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

mial ~~~~~~ za sve!

josie avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

jao mial, baš mi je žao

za te noćne horrore što Kala ima, nemoj je niti slučajno buditi, jer će to biti još veći šok.
    ono što je potrebno je promijeniti okolinu na neki način dok je dijete još u snu.
    uzmi je, recimo, pa prinesi otvorenom prozoru, to je dovoljno da je malo probistri jer se promjeni temperatura i zvuk.
    kod nas je svaki put imalo pozitivnog učinka.
    znači dijete ne treba buditi iz sna, nego ga lagano umiriti vanjskim podražajima.

a kiarovo bljuckanje, tj. povraćanje, moguće je da si ti nešto pojela što mu nije odgovaralo (ako dojiš), ovo sirasto mlijeko je izišlo iz želučića i već je napola bilo obrađeno što upućuje da mu je želučić iziritiran.
    ako dojiš, probaj reducirati svoju prehranu na svježe voće i povrće i kuhano.
    onako, laganu hranu- isto što bi jela da ti sama imaš takvih problema.

nemoj niti pomišljati na bolnicu, nije to toliko strašno koliko izgleda, biti će sve pet samo mirno i nemoj se bojati

josie avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

eh i htjela sam reći svim ZPMamama da ako misle kupovati sling ili mei tai, radi raznoraznih sentimentalnih veza koje nas vežu za ovaj topic, u PixieKidu uvijek možete ostvariti popust na lijepe oči 8)

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Citiraj josie prvotno napisa
    eh i htjela sam reći svim ZPMamama da ako misle kupovati sling ili mei tai, radi raznoraznih sentimentalnih veza koje nas vežu za ovaj topic, u PixieKidu uvijek možete ostvariti popust na lijepe oči 8)
    Pa ja kupila sling i nisam dobila popust

mial, stvarno te strefilo...probaj malome davati da cica malo po malo. Leda je isto imala takvu virozicu s temperaturom. Išli smo na hitnu i dr kaže nikakvi čajići i slično, samo cica, ali ne da skroz napuni želudac nego neka malo pocica, onda ju zabaviti s nečim, pa opet nakon pol sata malo na cicu. I stvarno više nije bljuckala.

Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Mial bit će sve ok....

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Evo, tu je Leda i u marami i u slingu. A i Lovreka isto nosim u slingu. Baš je praktično. Kada me slikaju, stavit ću i njegovu sliku.

josie avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Citiraj Paulita prvotno napisa
    Citiraj josie prvotno napisa
    Pa ja kupila sling i nisam dobila popust
    ah Pauli, pa treba se napomenuti tko si.
    btw, prekrasni ste, pošalji mi fotkicu na mail da je ubacim u galeriju, može?

drugi put svakako napiši: "It is aj -Paulita!"

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Ma josie, ja ti ne volim to potezanje za rukav radi popusta i sigurno ti ne bih to napomenula. Na koji mail? Ono www?

**mial** avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Bokić!
    bolje je! :D
    povračanja više nije bilo. bojala sam se dehidracije pa je svako malo dobio cicu usta ,bila je i temp 39,2 i skinuli smo ju ( nadam se da se neće vratiti puj puj puj ) imao je i proljev, al se ja tješim da si je sad očistio i crjeva i želuček s tim što ga je mučilo. čak je miš moj mali pjevao sa mobilom :D
    josi nesmijem ti ja nju ni dotaknuti onda je još gore vrišti iz sveg glasa. sjedim i plačem, nemrem joj pomoći a teško mi ju je gledati kak se muči. pred jutro je plakala i tražila bombone i ja se sjetim da imam neke u torbi i lagano joj stavim u ruku ona ih primi nasmije se i nastavi spavati i sve to u snu.

**mial** avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Bokić!
    bolje je! :D
    povračanja više nije bilo. bojala sam se dehidracije pa je svako malo dobio cicu usta ,bila je i temp 39,2 i skinuli smo ju ( nadam se da se neće vratiti puj puj puj ) imao je i proljev, al se ja tješim da si je sad očistio i crjeva i želuček s tim što ga je mučilo. čak je miš moj mali pjevao sa mobilom :D
    josi nesmijem ti ja nju ni dotaknuti onda je još gore vrišti iz sveg glasa. sjedim i plačem, nemrem joj pomoći a teško mi ju je gledati kak se muči. pred jutro je plakala i tražila bombone i ja se sjetim da imam neke u torbi i lagano joj stavim u ruku ona ih primi nasmije se i nastavi spavati i sve to u snu.
    svima

**mial** avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Točkica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

AndrejiMa čestitamo, bebaču pusa!
    Mial, super da prolazi...
    Ostalo ne stignem pohvatati....

yasmin avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

evo ja svečano objavljujem da je ivan i bez noćne pelene, iako se mama još nije otkotrljala do hospitalije po special plahte
    2 noći suh, dvije tražio oko 4-5 ujutro ići na wc
    tata obavlja te svečane dužnosti jer mama spava u drugoj sobi
    zaspao je odmah nakon piškanja

dodala sam neke sličice u albumu da vidite bovu tako me od milja zove MM :/

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

yasmin, Ivan je ful sladak! A ti si lijepa trudnica.

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Ma, eeeeevoooo meeeee, znam da sam vam jaaaakoooo falila, ali imam isto tako jaaaaakooooo opravdani razlog i to takav da me nećete moći tužiti traktorki
    najprije, bravo za ivana :D :D :D
    mial , kiaru i kali
    ostalima evo izvještaja (uh, sigurno ga jeeedvaaaa čekate )
    Naime, MM i ja vraćamo se u petak s posla i tako malo šutimo u autu, patrik nešto otraga zvrnda, kad odjednom se pogledamo, skužimo da nam je svega dosta, vani prekrasno vrijeme, ne isplati se propustiti prilika, dođemo doma, spakiramo se u tri minute, pojavljamo se bakama, dedama da se ne zabrinu baš jako i zapalimo na more, na jedan onako malo produženi vikend.
    i tako mi u subotu dođemo na našu plažu kamo uvijek idemo i tamo nađemo, a koga drugog nego TRAKTORKU I ROKA (i cijelu ekipu). Nije baš bilo da nismo znali da su tamo, ali ono nismo se ništa dogovarali sad -tu i tu, tada i tada, nego eto doletismo. I eto nje: ma, odmah sam vas prepoznala (a tko nas ne bi, pa ipak smo naširoko poznati ).
    Roko i Patrik ko da se znaju 100 godina, odmah su se našli, Patrik se više nije makao nikud bez Roka, bez obzira što Roko bez pol pardona s narukvicama pliva u dubokom, a patrik onako ziheraški dođe do struka i ne usudi se dalje - onda najprije urla preko čitave plaže: Rooookoooo, Rooookoooo (ovaj R je mješavina J, L, V i R), onda kad vidi da ga ovaj ne doživljava i pliva si dalje, onda počne: maaaamaaaaa, taaaataaaaa - da kao netko dođe po njega da ga otfura u duboko k Roku lol:
    uglavnom, ima se i nešto slika pa možda osvane i koja zajednička u avataru
    ...aaaaaaaaaaaa, i takoooooo, glavnom imate veliku pusu od traktorke, već se boji kako će vas (nas) uspjeti sve iščitati kad se vrati jer sad su nešto produljili boravak, pa će nam se valjda za par dana pridružiti sa svojim dojmovima.

Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Stijena- pa fino fino, vi se rashladili, vjerujem da si prenjela Traktorki kako je dostojno mjenjaš čekamo zajedničke fotke

kada smo kod fotki predstavljam vam morsko izdanje http://public.fotki.com/dincala/more-2007/

AndrejaMa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Kratko da se javim...
    Jest da nisam rodila na stolčiću, ali porod je bio skoro savršen!!!!
    Mi smo super, trudimo se dojiti, ide nam malo teže, ali ide....
    Matej je super prihvatio Petra. Javim se kad budem imala više vremena...

Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Citiraj AndrejaMa prvotno napisa
    Kratko da se javim...
    Jest da nisam rodila na stolčiću, ali porod je bio skoro savršen!!!!
    Mi smo super, trudimo se dojiti, ide nam malo teže, ali ide....
    Matej je super prihvatio Petra. Javim se kad budem imala više vremena...
    za svakoga po jedan...drago mi je da je sve u najboljem redu

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

AndrejaMa, cijeloj obitelji ogroooooomna pusa!

Stijena, pa to je super!

yasmin, super za pelenu. Lovre će se valjda zadnji ostaviti pelene od cijele ekipe.

mial, jel' se vratilo sve u normalu?

Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

AndrejaMa - puno pusa i cestitki!
    Mi se jos ne usudimo skidati nocnu.... (U prevodu - meni se mrsko buditi)...

Maruska jel Sime jos ljut?

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Samo kad ga se ne nosi...

A što je s onim vašim ljetovanjem u našoj blizini? Pa da i mi k' Stijena i traktorka...

**mial** avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Bokić!
    sinoć je bila temp malo povišena pa sam mu stavila pol čepića da ne podivlja po noči temp. nočas je i Kala mirno spavala bez buđenja i vrištanja. za sad Kiar nema temp , a i oke su mu bistrije pa se nadam da je prošlo. klinci su dobro al mene neka nervoza pere pa se nekak čudno osječam, a i s MM sam na vi pa možda je i to razlog.
    yasmin baš ste će će, Ivane
    Stijena suuuuuuuuuuuuuuuuper
    bera preslatke sličice
    AndrejaMa :D velika Mateju i Petru a mami veliki
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za dojenje
    Maruška a ne, to je mjesto zauzeto !!!

Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Citiraj Maruška prvotno napisa
    Samo kad ga se ne nosi...

A što je s onim vašim ljetovanjem u našoj blizini? Pa da i mi k' Stijena i traktorka...

Ipak cemo na Peljesac. Zuljana. Zna li neko nesto....ja sam bila jednom tamo, dok sam jos bila djevojka.. ... Odustali od Solte jer mi se svaki smjestaj cinio miljama udaljen od plaze...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •