Stranica 3 od 3 PrviPrvi 123
Pokazuje rezultate 101 do 122 od 122

Tema: ZPB 2005. (21 dio)

**mial** avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

e da Maruška možda ćemo i mi na go u Split tamo negdje u 8. pa bi mogli na , pa nam daš i kakvu preporuku za plažu

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Za Zuljanu nemam pojma. Žao mi je što se nećemo vidit.

A slijedeće godine se svi zaintersirani za Šoltu javite wani (kuća 20 m od mora)....

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Citiraj **mial** prvotno napisa
    e da Maruška možda ćemo i mi na go u Split tamo negdje u 8. pa bi mogli na , pa nam daš i kakvu preporuku za plažu
    Nemoj da se ne javite...
    A na plažu možemo skupa!

**mial** avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

može kad budem znala točan datum kad MM ide na go i ak se ne predomisli za Split vidimo se, joj super baš se veselim :D

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

...........e pa sad bi svi ko traktorka i ja............
    AndrejaMa, traktorka ti isto čestita, nije mogla izdržati dok se vrati, pa evo sad ja ovako prenosim , a čim stignem, prebacujemo te u duple
    dečkima i malo ~~~~~~~~~~~ za dojenje

wana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Bok svima!
    Mial-nadam se da je sve OK... šaljemo da nam budete dobro.
    Mial-Josie-kakvi su to vriskovi po noći, :shock: ja bih valjda premrla od straha.
    Stijena-i mislila sam da si kliznila na kupanjac...i to još s Traktorkom...svaka čast!
    Yasmin-
    AndrejMa-čestitamo od srca i vibramo da super dojite i napredujete!!!
    Ninet-
    Citiraj ninet prvotno napisa
    Odustali od Solte jer mi se svaki smjestaj cinio miljama udaljen od plaze...
    očito niste vidjeli našu kuću...20 m do mora 8) ja sam tu cijelo ljeto

Maruška-

wana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Može mali update?
    Nisam vidila da Maruška reklamira moju kuću, pa rekoh, da se sama izreklamiram
    Maruška, još jednom

Inače, dnevnu pelenu smo skinuli...al kakanje, , danas u more.
    Na tuti sjedi, čak i na wc-u, al kakat ništa, piškit da.

Btw, znate li da je nestašica mekanih adaptera za wc, tražila sam svugdje, nema, prodano, a ja bih željela da Juri ne žulja guzu.
    Sad kad malo bolje razmislim, bolje nek ga žulja, kraće će sjedit i brže se pokakat

Šta vi iskusne kažete, koju priču složiti ne bi li se pokakao u tutu, jer, bez problema se pokaka i na pod i u more i na plažu?

Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

mi pelenu nećemo skinuti do trećeg rođendana, dijete uopće nije zainteresirano

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Citiraj wana prvotno napisa
    Šta vi iskusne kažete, koju priču složiti ne bi li se pokakao u tutu, jer, bez problema se pokaka i na pod i u more i na plažu?
    Nisam iskusnija, al na pamet mi pala neka tuta s motivima poda/mora/plaže
    ili jednostavno s prozirnim dnom, pa da se prilagođava okolišu
    proizvođači bi zapraavo roditelje trebali pitati za kreativne ideje jer nema toga što mašta očajnoga roditelja neće izmislit.
    Tako se ja još uvijek pitam zašto se netko pametan uz sve mile moguće igračke današnjice nije dosjetio napraviti igračku koja bi se namontirala otraga na AS, a bila bi simulacija voženja auta (nešto ko u autoškolama ) s volanom, upravljačkom pločom sa svim onim gumbićima, možda čak i mjenjač, tako da naši klinci mogu "voziti" skupa s nama. Da to imam, bio bi mir u autu samo takav. Nije da i sad imamo (više) nekih problema s vožnjom, ali normalno je da djetetu put od 4-5 sati dosadi, ovako ga ne bi bilo ni čut i vidjet.

Jeluška avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Citiraj josie prvotno napisa
    eh i htjela sam reći svim ZPMamama da ako misle kupovati sling ili mei tai, radi raznoraznih sentimentalnih veza koje nas vežu za ovaj topic, u PixieKidu uvijek možete ostvariti popust na lijepe oči 8)
    Pa gdje si bila ranije!

Ali nema veze. Vrijedi svake lipe i nije mi žao. Iako ga nisam ja platila imala sam namjeru.

AndrejaMa, uživajte i kupi sling ako nemaš. 8)

Leda je stvarno prekrasna velika cura! Slikat ćemo se i mi samo dok uhvatim fotoaparat.

mial, proći će vrištanje. I Jelena je znala vrištati po noći i to dosta dugo, ali kako došlo tako prošlo.

Stijena, e nek ste se vi lijepo proveli i obradovali našu traktorku.

Izgori mi ručak!
    Pozdrav.

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Citiraj Stijena prvotno napisa
    Tako se ja još uvijek pitam zašto se netko pametan uz sve mile moguće igračke današnjice nije dosjetio napraviti igračku koja bi se namontirala otraga na AS, a bila bi simulacija voženja auta (nešto ko u autoškolama ) s volanom, upravljačkom pločom sa svim onim gumbićima, možda čak i mjenjač, tako da naši klinci mogu "voziti" skupa s nama.
    Ovo postoji. Mi imamo i ne koristimo.
    Dapače, na tržištu su dostupni proizvodi više proizvođača.

Josie, ja obrađujem sestru tako da ćemo ti se vjerojatno uskoro javiti...

bera, sestri po pelenama!

**mial** avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj bera prvotno napisa
    mi pelenu nećemo skinuti do trećeg rođendana, dijete uopće nije zainteresirano
    :D ima nas joooooooooooš
    a dobro šta sad imat ćemo svoj pdf " kreću u školu a još ima pelenu"

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Nemoj se ni šaliti s ovim!
    Znam ja jednog dečka koji je nosio pelene do šeste godine... :/

**mial** avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

auuuuuuuuuuuuuuuuuuu a ja bubnula
    danas Kala kaka i pita ju moja mama jel idemo na školjku veli ona ne. a mama njoj pa mudiš- nije, a kad za sekundu tiska i sad njoj opet mama pa ti kakaš, a Kala se smrkne i ljtito joj odbrusi NIJE, okrene se i dođe do mene i veli baka mudi kaka baka.

wana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj Maruška prvotno napisa
    Dajte, nemojte me plašiti...da Jure nebi pognjojavao okoliš do škole... :shock:

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Citiraj Stijena prvotno napisa
    Tako se ja još uvijek pitam zašto se netko pametan uz sve mile moguće igračke današnjice nije dosjetio napraviti igračku koja bi se namontirala otraga na AS, a bila bi simulacija voženja auta (nešto ko u autoškolama ) s volanom, upravljačkom pločom sa svim onim gumbićima, možda čak i mjenjač, tako da naši klinci mogu "voziti" skupa s nama.
    Ovo postoji. Mi imamo i ne koristimo.
    Dapače, na tržištu su dostupni proizvodi više proizvođača.
    A pretpostavljala sam da mora postojat, pa di bi se samo ja toga sjetila, ali stvarno nisam nigdje to vidjela
    a zašto ne korisite i di ste kupili? - zapravo pitanja bi trebala biti obrnuta, ali nema veze - odgovori s bilo koje strane su dobrodošli

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Kupili na www.smib.net - prošlo ljeto, proizvođač K's Kids (više nemaju ovaj model).

Lovre je imao krizu s vožnjama u autu, ja naletila na tu igračku, kupila, par puta se igrao s njom, kriza prošla.
    Sve u svemu kriza je bila jaaako kratka a mama još kraća na okidaču (čitaj: voli trošiti).
    Momak više voli gledati kroz prozor.

yasmin avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

ivan nije bio oduševljen sa kakanjem u tutu, ali kad smo ga prebacili na wc, više nije dramio
    mi nemamo nikakkav nastavak za školjku ni stepenice, prihvatio je ovako kako je pa nema potrebe da sad to kupujem

i mi jedva čekamo povratak na more, još samo 12 dana...
    andreja

Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

e ovo me je prepalo, pa nije naopako da će mu biti ugodno kakati u pelenu do škole...sada je kući tri tjedna zbog godišnjeg u vrtiću pa se nadam da ćemo šta napraviti. Najgore je što kada ga skinem i kada popiški gaćice ne govori da je popiškio, tom djetetu jednostavno ne smeta što je mokar, nevjerovatno, tako da mi ta činjenica ubija svaku nadu, a nije da ne zna reći da je kakio i piškio

svima vam šaljem jedan DEBELI

**mial** avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Bokić!
    ma ja se šalila oko tih pelena a ono ispala prava panika. isina da sam se i ja zamislila kad je Maruška napisala za onog dečkića, al curke ak neuspiju ovo ljeto budu iduće najksnije.
    Kiaru se nije ni sinoć vratila temperatura i sad je definitivno gotovo :D .
    već dva dana smo u kući ne usudimo se van zbog ovih vrućina, jer dok se spremimo već je prekasno za šetnju, al dobro se još podnosimo nas dve. blago curkama na moru, može kakav kupanac i za nas.

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Kupili na www.smib.net - prošlo ljeto, proizvođač K's Kids (više nemaju ovaj model).

Lovre je imao krizu s vožnjama u autu, ja naletila na tu igračku, kupila, par puta se igrao s njom, kriza prošla.
    Sve u svemu kriza je bila jaaako kratka a mama još kraća na okidaču (čitaj: voli trošiti).
    Momak više voli gledati kroz prozor.
    nisam baš našla ono što sam si ja zamislila da bi tako trebalo izgledati.......

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

ja još nemam nikakvih trauma od skidanja pelena jer još nismo niti probali kak spada, ali bez obzira što patrik još ne signalizira ni kakanje ni piškenje, neću si dozvoliti nikakav presing jer znam da to ne može biti dobro ni za njega ni za mene.
    Nije nam sad nekakva hića da to obavimo čim prije, tako da ako vidim da još nije spreman, odgodit ću, pa kad bude....
    Znam da je i sve do sada išlo polako i postepeno, pa vjerujem da će i to - sigurno neće biti preko noći - on skinuo pelenu i više je ne treba

Stranica 3 od 3 PrviPrvi 123

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •