Pokazuje rezultate 1 do 11 od 11

Tema: koji čaj kuhati bebi?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    MalaBuba avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno koji čaj kuhati bebi?

znači, ne pričam o instant čajevima tipa (kršitelj koda)a, (kršitelj koda) ili (kršitelj koda)a nego o čajevima u filter vrećicama.
    jel kuhate svojim klincima nešto od tih čajeva?
    do sada smo osim instant probali i ciciban dječji čaj, ali zanima me da li može i nešto osim toga.

Osoblje foruma leonisa avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

mi nismo dali ni probali nista osim vode.
    smatram da je voda najbolja za zedj.
    sokove dobija dok jede voce/povrce.
    a neke dobrobiti cajeva mislim da nisu ni do koljena mom mlijeku, pa ako bi to bio razlog zasto bi joj dala caj, onda joj dam radje mm.

ali i ja sam osoba koja kad je zedna pije vodu a ne sok, stoga...

Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Mi isto samo vodu. Kad je baš neka boljetica u pitanju, onda (kršitelj koda)ov za kašalj, ili kamilicu ako boli bušica.

Voda i samo voda, ponekad iscjeđeni sok.

Ja bih uvijek davala dječje čajeve jer nemam pojma jesu li ovi "naši" prejaki. Pretpostavljam da te muči što su puni šećera, al stvarno ne znam .

paci avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

U dm-u imaju bio dječije čajeve u filter vrećicama od babylove-a, zovu se bio-babytee, od komorača su i odlično je što nemaju metalnu klamericu na spoju vrećice i končića (ovi za velike to svi imaju). Nama su super u slučaju bilo kakve trbobolje a i kad im se pije nešto toplo.

MalaBuba avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

vosu hoće samo tu i tamo, vrlo rijetko. naravno da bih najviše voljela da hoće samo vodu i da joj ne trebam davati nikakve čajeve ni sokiće, ali eto..
    s obzirom da čaj pije i po noći, zanimalo me koji bih mogla skuhati i dati joj bez šećera. ovi svi instant ga sadržavaju, pa razvodnjavam maksimalno.

MalaBuba avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

vosu=vodu

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

samo nemoj pretjerivat s cajem ja jesam malo pa mi se smanjilo mlijeko sad moram to popravit

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Voda , nažalost. Neće ni čuti za to.

Kaj mislite o soku od jabuke. Proizvodi neka međimurska firma, 100% provjereno da ne sadrži baš ništa osim jabuke. Samo iscjede i pasteriziraju.

MalaBuba avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj claudy prvotno napisa
    samo nemoj pretjerivat s cajem ja jesam malo pa mi se smanjilo mlijeko sad moram to popravit
    mi nećemo imati takvih problema jer, nažalost, više ne papa mamino mlijeko od 7,5 mj

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno Re: koji čaj kuhati bebi?

Citiraj MalaBuba prvotno napisa
    znači, ne pričam o instant čajevima tipa (kršitelj koda)a, (kršitelj koda) ili (kršitelj koda)a nego o čajevima u filter vrećicama.
    jel kuhate svojim klincima nešto od tih čajeva?
    do sada smo osim instant probali i ciciban dječji čaj, ali zanima me da li može i nešto osim toga.
    ciciban,lipa,kamilica,a kod proljeva crni indijski pomaze

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Citiraj spock prvotno napisa
    Voda , nažalost. Neće ni čuti za to.

Kaj mislite o soku od jabuke. Proizvodi neka međimurska firma, 100% provjereno da ne sadrži baš ništa osim jabuke. Samo iscjede i pasteriziraju.
    ja sam s mojima imala problema.nece vodu.Pusti da dobro ozedni pa hoce,i za cas prhvati i pije stalno.Naravno u manjoj kolicini nego sokica,a i ja sam takva.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •