i ja sam isto bila iznenadjena kolicinom hrane koju je moj mali na pocetku dohrane jeo. mislim i sad smo na nekim pocecima ali on jednostavno ako mu se nest osvidja pojede od prilike 200 grama te hrane. ja sam mjerila u stavljala u onu bocicu od (kršitelj koda)ove hrane- onu veliku od 195 grama i sve je znao popapati.
tako da se ne trebas brinuti ako hoce daj, ali ne previse- mislim da je ta mjera od prilike optimalna.
moj npr ujutro poslije podoja pojede zdjelicu frutolina (6 supenih kasika i 2 dcl vode) i opet za pola sata pred spavanje doji kao da nista nije jeo.
i ja sam se brinula pa mu smanjivala kolicinu, ali sam vidjela da on jednostavno jede mal ovise nego sam ja ocekivala, a kad mu je dosta samo okrene glavu
tako da bi mogla probati sa necim laganim, mozda breskva pa da vidis kliko ce pojesto, daji dok hoce da vidis ima li granicu, ako ako vidis da sama ne moze odrediti kad joj je dosta onda ti postavi neki limit jednostavno da ti ne povrati visak, a sa njim ono sto nije visak-mlijeko