mlada_mama prvotno napisa
Pozdrav svima,nova sam na forumu,počela sam provodit dane i dane ovdje otkako sam na potpunom mirovanju.Daje mj snagu da izdržim,jer mi se nekad čini da ću izluditi,imam 23 god. i izuzetno sam puna energije i hiperaktivna.Ležim tek tjedan dana(32tj+3)i čini mi se da neću psihički to izdržati.Prvo sam pala u depresiju,onda živčani napadaji...Uglavnom,razveselila me ova tema,kad čitam vaše probleme ne mogu vjerovati...ko da ste sve po malo prekopirale moje misli i moje osjećaje i moje probleme...i mene MM zna izluđivati do boli.Istina,stvarno užasno puno radi i nema ga po cijele dane,a i kad dođe doma,legne pred TV,šuti,neda mu se pomazit ni ljubiti,ni razgovarati...a kad mu nešto prigovorim,kaže mi da ga maltretiram i uglavnom se posvađamo.Nema razumijevanja za moju trudnoću i moje stanje i povećanom potrebom za pažnjom i nježnostima.Potpuno je zadnja 2 mj,izgubio želju za seksom(sad više ni ne smijem),tako da se osjećam totalno nepoželjno,neženstveno i neprivlačno...ne mazi mi trbuh,nema neku volju za kupnjom stvari za dijete(kaže da je još prerano)neda mu se ništa priremati za dijete...a kad krene svađa,tu je posebno grozan...ne javlja mi se na mob satima,danima,ode spavati kod mame,govori mi da sam za ludnicu...istina,slaba sam sa živcima,ali jako me rastužuje što on to zna i ne može izdržati još ova dva mjeseca da se beba rodi u terminu...da ima malo više razumijevanja i da me ne živcira toliko.