Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1 do 50 od 89

Tema: Žalosna

evita avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno Žalosna

Imam neke čudne osjećaje;

npr. Imam kuju koja ima štence,MM zna biti grub prema kuji i otjera je-ja se tada osijećam kao da je mene otjerao. Rekla sam mu da prestane biti zločesti prema njoj,ali on to zaboravi i ponovo viče na nju. Ona je inače zlatna retriverica i pravi je .

Molila sam ga da odemo u zoo. Obećava da ćemo ići,ali čeka da mu neki tip iz zg nabavi neku mašinu pa tek onda. Imam osjećaj da ide samo radi mašine,jer kad sam ga prije pitala idemo u zoo uvijek se probao izvlačiti. Zašto ne može napraviti tu sitnicu i odvesti me u zoo bez da ide napraviti sebi neku korist (dam se kladiti da me inače nebi odveo).

Navečer radije ode na net nego da me malo izmasira. Poslije je umoram-ja sam onda luda,ne pomažu mi čak ni normabeli.

Popodne umijesto da čuva malenu i bude samnom,on ode k svojima da je ne mora čuvati i da ima slobodne ruke. Najradije bi .

Ima još hrpa stvari za napisati,ali kako se vi osijećate? Da li je to problem u meni ili u trudnoći?

Joe avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Problem je u tome da te neke stvari više smetaju pod utjecajem hormona (ja sam bila jako osjetljiva u trudnoći). Ali to ne opravdava tvog M što ti ne želi ugoditi. Ne poznajem vas pa ne bih komentirala dio priče, ali kužim da te ovo što si navela žalosti.
    Ako ikako pomaže,

evita avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Ma ugađa mi on,ali me pogodi svaka sitnica. Pogotovo dok MORA ostati na poslu radi nečijeg rođendana ili nekakve fešte,a ja doma teturam s bebom i mislim si kad će doći. To mi je strašno! JEedva čekam da rodim pa me možda prođe (ak me ne uhvati depra poslije poroda)... :/

Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

Evita, sigurno hormoni povećavaju tvoju žalost i zbog neke sitnice koju možda ne bi primjetila, probaj objasniti tm kako se osjećaš, možda pomogne, a možda pomogne i jedna ogromna

Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

a kako mene pogađaju sitnice, stvarno nisam normalna od ovih hormona!
    MM više ne zna kako bi se ponašao, jer na iste stvari u istim situacijama, ja sam u stanju potpuno različito reagirati, već sam ga cijelog isprepadala!!! Jadan..

ali kad se naljutim ništa me ne može zaustaviti, pa epizodica suza, užas....
    plačem od tuge ali i od sreće! od stanja euforije prelazim u totalnu indolentnosti ili još gore, potpuno odbacivanje....

ali, tješim samu sebe da su to hormoni!

A ti lijepo samo isplaniraj neki dan i reci, taj i taj dan idemo u zoo! i gotovo!!! Još obećaj djetetu to i da vidiš, doći ćete u taj zoo! A tada uživaj!!!

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Evita, to su sigurno hormoni, nemoj se zalostiti i biti deprimirana, pogotov zbog bebice.. Ja isto cesto mislim kao da MM ne razumije kako se osjecam, nervira me i najmanja sitnica, isto me nervira kada mora ostati duze na poslu, a ja doma sama... Rekla si i sama da ti ugađa, znaci da mu to nije tesko, a za stvari koje ti smetaju odmah mu reci.. Samo je gore da to cuvas u sebi i nerviras se, a mozda se sve moze vrlo jednostavno rijesiti...

Principessa, ista sam, nekad ni sama ne mogu vjerova kako reagiram.. Nekada mi je i zao MM, jer vidim da ni o ne zna sta da ucinim pa da ja budem ok i zadovoljna.. Sinoc sam se posvađala do suza zato sto je rekao da ne bi išao u mercator, nego u kaufland, jer mu je blize ( sve kupovine on obavlja sam, ja sam na mirovanju).. a ja sam, iz neobjasnjivih razloga, htjela da ide bas u mercator.. I naravno, poludila sam.. A kada se on jadan pet puta vraca da mi kupi nesto sto mu zaboravim reci, i ne prigovara mi za to, to mi je normalno.. Ma sama sam sebi nekada grozna i nepodnosljiva.. nije nam lako, pogotovo ovim na mirovanju, ali mislim da je i nasim M isto grozno jer ne znaju vise kako nam udovoljiti ..

Minda avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Evita i cure jedan veliki i Veliki uzrok promjenama raspoloženja sigurno su hormoni, a uz to trudnoća, priprema za bebača nije uvijek ružičasta posebno ako je trudnica na mirovanju i pdjednom proodi većinu dana između 4 zida...
    Meni je trudnoća ok prošla al me zato pucaju promjene raspoloženja nakon poroda No pogled na bebonju liječi sve!
    Drži te se!

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Da se prijavim u klub,mm me sinoc nije htjeo masirati ustvari nece nikad ali ponekaddddd ja namolim kad me strasno bole ledja i on me malo izmasira,a sinoc nije htjeo.A ja njega jesam ,kad je dosao sa posla fino ga izmazila i izmasirala,i navece ispekla divnu pizzu da jedemo a on mene "nisam ja gladan,idem u krevet"ajme...ja poludila.Jos kad sam otisla leci kaze nesto skripi krevet kad legnes na njega!Odmah sam se digla i otisla gledat tv do dva jutros 8) a suzama nikad kraja,za svaku sitnicu,a kad kaze da ostaje duze radit ili ne daj boze na nekoj festi ili slicno uh,onda sam gotova.Nadam se da ce to proci,ovo je pravo mucenje i njima i nama.

Majuška avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

A joj!

MD & ja smo se sada već malo bolje sporazumijevamo ali u početku je zapravo cijeli taj diapazon trudničkih promjena bio šok i za mene i njega!
    Sada već shvaća da nema smisla samnom se raspravljat oko nečega što se njemu čini nerazumno jer ćemo samo doći do toga da ja cmoljim i pijem normabele i onda je njemu GROZNO :/

Sada je već jadan navikao na moje bube tipa da se moramo voziti 80 km/h jer se meni sve drugo čini PREBRZO, ne volim biti navečer sama doma, ne smije pušiti, piti, jesti luk, spavat s otvorenim prozorom, slušat muziku koja mu se sluša...... ma, lista ide do beskraja. Jadnički, a najjadniji su oni koji 1. put postaju tate...totalno su u šoku

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Ma ja sam ti u trudnoči cvilila i plakala za svaku glupost ,tek sad kada si vratim film kužim da nije moj m kriv za ništa nego sam ja bila preosjetljiva na sve čak i ako mi mama nebi skuhala juhu onako kako sam si ja zamislila rasplakala bi se i durila...a koja sam ja ludača bila govorili su mi da nisam drugom stanju nego u nekom trečem samo sam išla od kreveta do fotelje ko neki ljenjivac i kukala .... bila sam nepodnošljiva tako mi sada kažu...

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Ja nisam nepodnosljiva,radim sve kao i prije trudnoce cak i sad kad sam vec ogromna,kuham,perem,peglam,cistim,idem u kupovinu,masiram mm,cistim hodnik u nasoj zgradi,bas uce sam ga cistila a zgrada ima 4 sprata,perem prozore,sve kao i do sad,jedino sto zadnjih mjesec dana ne idem na posao ali prije sam i to i sve ostalo stizala!I jos me nece ni izmasirati!!!Eh,danas ce da bude svega kad dodje kuci

pužić avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

i ja sam u klubu, preseljavamo u novi stan, on je na godišnjem al se bavi hobijem a ne stvarima oko preseljenja, a još manje samnom.Danas sam ga potjerala iz stana jer sam bila ludaaa, dobro se (hormoni luduju sad na kraju), a onda je on nazvao, ispričao se, riješio neke stvari zbog kojih sam luda i sad sam 8)
    mislim da je razlog trudnoća, naša povečana potreba za pažnjom, a oni se ponašaju kao da ih se to ne tiće(čast iznimkama)..proći će kad se bebe rode sigurna sam 8)

evita avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Citiraj disa prvotno napisa
    Da se prijavim u klub,mm me sinoc nije htjeo masirati ustvari nece nikad ali ponekaddddd ja namolim kad me strasno bole ledja i on me malo izmasira,a sinoc nije htjeo.A ja njega jesam ,kad je dosao sa posla fino ga izmazila i izmasirala,i navece ispekla divnu pizzu da jedemo a on mene "nisam ja gladan,idem u krevet"ajme...ja poludila.Jos kad sam otisla leci kaze nesto skripi krevet kad legnes na njega!Odmah sam se digla i otisla gledat tv do dva jutros 8) a suzama nikad kraja,za svaku sitnicu,a kad kaze da ostaje duze radit ili ne daj boze na nekoj festi ili slicno uh,onda sam gotova.Nadam se da ce to proci,ovo je pravo mucenje i njima i nama.
    e ovo bi mene rasrdilo i da nisam trudna, istuci ga!

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

meni je neki dan moj muz rekao ,znas sta.... ti si postala nepodnosljiva i da si takva uvjek bila ja bi se od tebe davno razveo
    ma i njih treba razumjeti.. ja mom oprastam sve... jer jadan o januara nezna sta je keks, pa je valjda

evita avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Citiraj Elli prvotno napisa
    ma i njih treba razumjeti.. ja mom oprastam sve... jer jadan o januara nezna sta je keks, pa je valjda
    ima ruku za to...

retha avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj Elli prvotno napisa
    ... jer jadan o januara nezna sta je keks, pa je valjda
    Ne zna ha?! A jel ti znas? Isto ne znas! I kaj sad.
    Ma jadni nasi bizni blazeni muzevi..

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Pa da,i mi smo ziva bica i nama pase i sex i svasta nesto pa....?Ko nas sta pita!!!

Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Genijalna tema, činjenica je da smo osjetljivije, a oni se većinom ponašaju jednako kao prije i ne kuže šta sad hoćemo. Ja sam isto imala par glupih situacija kad sam se i rascmoljila (zašto me ne maziš, ne masirtaš, ne ovo i ono...) , ali me brzo prošlo. Činjenica je da su muškići u globalu sebičniji od nas žena, to je bar moje mišljenje, a i iskustvo.

evita avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

meni fali maženja.............

we&baby avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

joj ovaj topic je ludnica.....
    ja se jucer rasplakala jer je MD pricao svojoj mami na tel da cu mi cike ogromne i bolne, a ja se naljutila sta ih zove "cice" a ne cike..i sta to ima pricat svojoj mami bez moje dozvole/pitanja... :shock:
    placem ja u kupaoni..a on dosao i jadan niiiiista ne kuzi , pa skoro poceo i on da place i govori "oprosti,necu nikad vise, nisam znao da ne smijem"...
    mah , joj cure, ti hormoni su za popiiiii..

jadni i mi i oni,

(poslije sam se sama sebi smijala, ...al naravno nisam mu rekla )

Majuška avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Mene je najviše pogodilo kad je rekao da on ne bi želio biti na porodu!!!

Ostala sam bila u šoku i dva dana sam plakala..
    Sada je već prošlo par tjedana, vidio je bebu na UZV, stalno mu šaljem linkove na priče s poroda gdje su tate glavne face i mislim da će se uskoro predomisliti

A ako ne..?
    Zadavit ću ga ako neće htjeti biti tamo glupan jedan i ako neće moći shvatiti da je to jedan neponovljiv trenutak i da mi treba da je tam

Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

stvarno dobra tema. i ja san cmoljava iden iz krajnosti u krajnost u istom trenu se mogu i smijat i plakat a MD je super! za sve gluposti ima strpljenja iako često napomene: ... da NISI trudna........ al onda nisan ni bila ovakva i to traje na sreću samo 9 mj pa ćemo kasnije sve zaboravit

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Joj, mene bas sva ta tuga i jad drze u zadnje vrijeme. Uzasno mi smeta sto je cijeli tjedan na terenu i njemu se apsolutno nista u zivotu nije promjenio s ovom mojom trudnocom. Ja sam na mirovanju, odrekla sam se svega i nije mi zao ali njemu je i dalje sve isto. Na terenu je u Splitu, a ja sjedim u Samoboru. Ide u grad svaki dan poslje posla, ide s deckima na plazu a ja luda! A kad dode doma onda je preumoran i da me odvede na sladoled, jer kao, imamo u skrinji pa kaj bi sad isli u grad bezveze. Jos pogotovo kad znam da ce tak bit i kad se dijete rodi. Jedino ce mu vikend bit malo drugaciji a moj zivot ce se okrenut naglavacke. Vec s udajom se sve promjenilo, ja sam u tudoj kuci s tudim ljudima a on dode doma vikendom na cisto, skuhano, oprano i speglano. Samo sto mu to vise ne radi mamica nego ja. I imam osjecaj da kad mene nebi bilo, nebi ni primjetio jer mamica je samo nekoliko stepenica nize.
    I onda kad mu to kazem, kad mu velim da me smeta sto me ne pokusava shvatit, i sto mi treba sad da se osjecam ko njegova najdraza osoba kojoj sad treba paznje na tone, onda on ispadne zrtva i ja njega napadam i moji hormoni i ovo i ono...
    Uff! Tak mi idu na zivce svi pripadnici muskog spola!

icyoh avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

mislim da je to normalno...nije baš vezano uz ovu temu al ono što mene brine je da me dečko (uskoro m) počeo strašno nervirat (a on se jadan sve jače trudi)..nedostatak želje za sexom ne trebam niti spominjat..al lako za to, ne da mi se ni poljubit ga (onak malo strastvenije)
    a da ne spominjem da mi je osobna uvreda ako mu u dahu osjetim da je pušio ili jeo luk

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Citiraj icyoh prvotno napisa
    a da ne spominjem da mi je osobna uvreda ako mu u dahu osjetim da je pušio ili jeo luk
    Tako ja reagiram na miris (smrad) pive. Prije sam voljela jednom u 2 tjedna otic u moj najdrazi birc i popit jednu finu pivicu, tek tolko, za gust, al otkad sam trudna uzasno mi smrdi. I onda kad moj popije i gutljaj pive ja poludim. Neku vecer je legao spavat prije mene i cim sam usla u spavacu osjetila sam miris iako je popio mozda 2 dcl. Odmah mi se digao zeludac, tako da sam zapalila onu glade svjecicu i sirom otvorila balkon, onda sam jos sjedila u dnevnoj pola sata dok se to ne izlufta. I sad ima ultimatum, ako misli pit pivu, spava u dnevnom!

Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Ja se eto nemam na šta žalit,iako svaki dan putuje i radi u Zg,a mi živimo u slavoniji,sve što poželim stvori mi.Već smo bili puno puta na pizzi i hamurgerima.Vodi me na sladoled i nekako iako čekamo peto djete još uvjek je u mene zaljubljen što i drugi primjete.
    Nema toga što on nebi učinio kad mu ja kažem.
    U biti ja izgledam jako mladoliko da čak neki misle da imam 18 godina,držim do sebe dosta i nedam se zapustiti ni u čemu,sexamo se redovno jer mi je trudnoća ok.
    Sve u svemu moj mužić dobro podnosi moje mušice jer je jako popustljiv i dobar čovjek, eto Hvala Bogu za njega.On je moja jedina i prava ljubav

Jedino vam mogu reći da budete strpljive i sve će to proći.
    Puno pusica

evita avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Romeo&Julia,blago tebi. Ja sam se danas skoro rasplakala jer mi je pojeo čokoladicu koju sam si čuvala skoro punih 24 sata. Taman kad sam otišla po nju našla sam samo omot u smeću...
    Danas mi je morao kupiti drugu.

Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

A joj, vidim da smo svi otprilike u sličnom sosu, čast iznimkama... Stvar je u tome što je Koksy napisala. Njima se život uglavnom uopće nije promijenio, a nama se već sad okrenuo naglavačke. Zato njima treba puno stvari reći (čitaj NACRTATI) i stalno ih upozoravati na propuste, pa makar se i svađali. Mislim da bar na to imamao pravo, a na njima je da prihvate kritiku i mijenjaju svoje ponašanje.

evita avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Voljela sam svojeg muža do dana današnjeg. Ne mogu vjerovati da mi se osijećaji prema nekom mogu tako naglo promijeniti!
    Ja sam u 34. tjednu trudnoće i prijeti mi prijevremeni zbog otvorenosti oba ušća (da rodim beba bi mogla imati velikih problema-pluča,kasniji razvoj,preživljavanje,sisanje,redovito maltretiranje vježbama za nedonoščad..........). Kuma mi je rodila u 35. tjednu (živcirala se jer joj je uginuo pekinezer) pa vidim kakva je bebica. On jako dobro zna da me i najmanje živcirenje može stajati jaaako puno što se tiče toga,ali ipak to radi. Kaže mi da me voli živcirati! Pitam se da li mu je uopće stalo do tog dijeteta! Pa ja sam sada na rubu živaca.
    Dogovorio se s menom i s prijateljom za određene radnje u isto vrijeme. Iako ga je taj prijatelj nekoliko puta ostavio na cijedilu,radije je otišao s njim na vozikanje s motoričem nego ostao sa mnom. Ne znam uopće hoću li mu moći oprostiti to što ugrožava život svoje vlastite bebice! Evo,toliko samo da se ispušem,a sada idem popiti 3 normabela (toliko na dan smijem).
    Nadam se da vas vaši muževi paze i maze u ovom stanju.... i da se ne trebate
    Želim vam puno

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Evo ja ustala iz kreveta isto tako iznervirana do ludila!Danas je moj gospodin muz isao na rdojendan kod kolege,prvo je rekao da ce doci do 6 a dosao je u 9,samo tri sata kasnije...al dobro,oprostila ja to,fino mu skuhala vecericu gospodin jeo,a da ne spominjem da je popio podosta na tom rodjendanu,a ja 2 sedmice pred terminom,al dobro.Otisli u krevet i ja onako,bas raspolozena,poljubim ga i on poljubi mene,ja polako poljubim jos jednom,pa ono polako bi nastavila sa igricom a frajer kaze da je umoran i da bih spavao!!!Otkanta me kao neku pored puta,okrene ledja i kaze laku noc!!!!Sad cu popit 2 apaurina,jedino to imam!

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Moj je vec tjedan dana na godisnjem a od sexa ni s... I ne samo to, nije pomazio trbuh vec danima a kamoli poljubio. Kad se beba rice ja mu sama stavim ruku da ga osjeti. I onda bebac obicno prestane. Nije ni cudno kad ga valjda ni ne prepoznaje pa se splasi.

E da, bili smo u shopingu za bebu, kupili madrac i posteljinu. A ja htjela jos i par sitnica kao cetka, cesalj, toplomjer, pumpica za nos... a on mene uvjerava da je to sad nepotrebno i da se ponasam ko tipicno zensko koje voli kupovati. A ja imam jos 5 tjedana do poroda! Pa kad cu ako ne sad? I velim mu to, a vidi i sam da se vec teze krecem. Al on se primio tog termina ko pijan plota i ne kuzi da bi ja mogla i sutra rodit i da bi htjela sve imat spremno. Ne, to cemo na iducoj placi kupovat, kaze on. I ode u sportski ducan i kupi si utege za 200 kn jer mu bas sad trebaju... A meni sjela placa i ja svom bebolinu kupila skoro sve sto sam i namjeravala. Pa nek me samo pita di su mi novci!
    Uff! Ja znam da je i njima sve to stresno ali ponekad imam osjecaj da cu sad imat dvoje djece, malenog i njega!

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

baš su me naljutili ti vaši muževi

da bog da dobili proljev i nek im zahod bude prebivalište iduća 4 dana !

sorry kaj sam uletila

evita avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Maria71,moj dok i ode na wc nema ga dugo
    Koksy,niti meni ne mazi trbuh ako mu ja ne stavim ruku,a i nagovaram ga da idemo na kakav izlet pa samo preokrene s očima (na Šodericu kraj Kc-blizu nam je),tak da makar i odemo osijećam se jadno kad tak reagira...
    Disa ti imaš isti problem kao i ja. I MM veli da ide na pola sata a nema ga nekoliko sati ili u prošloj trudnoći kojih tjedan dana prije termina je rekao da se bude na poslu na nekoj kestenijadi zadržal do 6 a došel je u 10 navečer! Isto tak zna reči idem do svojih na 2 sata,a ode još nekud usput i nema ga po 4-5 sati (1.trudnoća).
    Sve je to za oprostiti,ali ovo kako je on jučer ugrozio svoju bebu nije! Ja sam jako ljuta i to mu neću zaboraviti..... A zna mi i lagati da ništa ne pije na poslu,a onda poslije izvučem da je popio jedan gemišt-ali sam sigurna da ih je puno više jer sam vidla kak tetura....

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

AdioMare avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Citiraj maria71 prvotno napisa

da bog da dobili proljev i nek im zahod bude prebivalište iduća 4 dana !

sorry kaj sam uletila
    Potpisujem mariu!
    Ubuduće, kad samo zazinem da ću pljuvati po MM, sjetit ću se ovog topica.
    Cure moje, ima tu hormona, ali i toga da ste prepopustljive prema svojim muževima i samo gledate kako biste vi udovoljile njima, pa kada nešto i pomislite za sebe, sve vam je neugodno.
    I inače, a posebno s bebama u buši vi ste paženje i maženje zaslužile, i još puno, puno više!

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Slazem se! Zasluzile smo! Mi nosimo u sebi nasu djecicu, 24 sata na dan osluskujemo dali je sve ok, brojimo udarce, strahujemo...
    Mi se zrtvujemo bez pogovora jer se od nas to ocekuje. I ja bi rado otisla s ekipom na more na koji dan, al nemogu jer sam na mirovanju. Ali nije mi zao, jer mi to nije bitnije od mojeg malenog. Ali oni se nemoraju zrtvovat jer MI smo trudne a ne oni. Pa nismo si same napravile djecu!!
    Bas je jucer bila njegova ekipa kod nas i zovu ga da ide s njima na Mreznicu preko vikenda kampirat. A on mene molecljivo gleda i suti. Al nedam mu! Nema sanse! Ionak ga vidam samo vikendom i sad da ga pustim da pije s deckima 2 dana dok ja doma brojim muhe. Nema sanse. A to sam i njima rekla. I bas me briga kaj ce si sad mislit o meni. Radili smo na bebi 6 mjeseci i u tom periodu je imao vremena razmisliti o posljedicama i o tome sta nosi trudnoca i rodenje djeteta. Ko mu kriv! Nitko ga nije tjerao!
    Evo i sad upravo igra prokleti play station umjesto da me uzme za ruku i odvede bar na sladoled. Vraga! Moli Boga da ja budem cim duze na kompu samo da on ima mir. Da li oni ikad odrastu?!?
    Ma joj kak sam se raspisala, bas mi treba da si dam malo oduska...

AdioMare avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Ja ću malo popuniti prostor dok ne dođe tatek... 8)

Uzmi TI NJEGA za ruku i odvedi ga na sladoled!
    Neću ga braniti da ne dobijem ječmenac, ali, draga, zna li on da ti se jede sladoled? Zna li da se želiš maknuti iz kuće? (btw, nemoj još, prevruće je)

Ako je odgovor DA, a on i dalje ne trza, onda ga zatuci!!!

evita avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Koksy i moj umijesto da me pita za moje želje i hoću li na sladoled (u gradu je park pa ima hlada) on se otišel vozikati s prijateljom na motoriču-opet isto ko i jučer. Poslije tog ide pogledati neki motor da ga kupi!
    Ja sam isto na rubu živaca ali se pokušavam čim više suzdržavati!
    Mislim da je i njemu mjesto uz mene,a ne uz tog frenda! Ako je jučer udovoljio njemu danas bi mogel i meni! Velikodušno mi je ponudio da se idem s njima voziti (a dobro zna da ne smijem jer sam na mirovanju),a što se tiče novog motora mislim da zbog toga neću pričat s njime godinama! A pomisao na seks mi se iz dana u dan nakon ovakvog ponašanja sve više gadi (makar bih htijela).
    Neka se onda NM ne čude kad žena ima za prijatelja poštara! 8)

evita avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

E,sad vidim da je Koksy termin isto kad i meni i da mora mirovati isto kako i ja,pa da te Koksy pitam koliko si otvorena sada od zadnjeg pregleda? Možeš mi odgovoriti i u "otvorenicama"....

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

evita poslala sam ti pp.

adiomare zna on jako dobro, danas je krenuo u konzum i ja sam mu rekla da idem i ja jer nemogu biti stalno 24 sata doma. Cudom se cudio kao sta mi je sad doslo. On misli da je meni bas super biti doma i buljit u tv. A nemam ni klimu pa jos k tome umirem od vrucine.
    A sto se sladoleda tice, napomenuo mi je da ga imamo doma...

Početno Žalosna

Pozdrav svima,nova sam na forumu,počela sam provodit dane i dane ovdje otkako sam na potpunom mirovanju.Daje mj snagu da izdržim,jer mi se nekad čini da ću izluditi,imam 23 god. i izuzetno sam puna energije i hiperaktivna.Ležim tek tjedan dana(32tj+3)i čini mi se da neću psihički to izdržati.Prvo sam pala u depresiju,onda živčani napadaji...Uglavnom,razveselila me ova tema,kad čitam vaše probleme ne mogu vjerovati...ko da ste sve po malo prekopirale moje misli i moje osjećaje i moje probleme...i mene MM zna izluđivati do boli.Istina,stvarno užasno puno radi i nema ga po cijele dane,a i kad dođe doma,legne pred TV,šuti,neda mu se pomazit ni ljubiti,ni razgovarati...a kad mu nešto prigovorim,kaže mi da ga maltretiram i uglavnom se posvađamo.Nema razumijevanja za moju trudnoću i moje stanje i povećanom potrebom za pažnjom i nježnostima.Potpuno je zadnja 2 mj,izgubio želju za seksom(sad više ni ne smijem),tako da se osjećam totalno nepoželjno,neženstveno i neprivlačno...ne mazi mi trbuh,nema neku volju za kupnjom stvari za dijete(kaže da je još prerano)neda mu se ništa priremati za dijete...a kad krene svađa,tu je posebno grozan...ne javlja mi se na mob satima,danima,ode spavati kod mame,govori mi da sam za ludnicu...istina,slaba sam sa živcima,ali jako me rastužuje što on to zna i ne može izdržati još ova dva mjeseca da se beba rodi u terminu...da ima malo više razumijevanja i da me ne živcira toliko.

evita avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Ajde mi vi sad recite čiji bi vjeran muž kupovao motor ako doma ima dijete koje će za mjesec dana imati 1 god i koji će također za mjesec dana dobiti drugu bebu!
    Pa to je stvarno već problem. Kroz tjedan nema vremena za sebe,mene,dijete. Poslije posla odvede dijete svojom roditeljima (+60 god),mene zaboravi,a on ode spavati,na kompjuter ili na vožnju motoričem....
    Za vikend ista stvar- jedva čeka da nekome utrapi našu malu curicu i da je slobodan. To me jako srdi,jer bih ja htijela biti s njom,ali ne mogu sama kad je nesmijem dizati i natezati-a čuvanje bez tog ne ide budući da ne hoda,a ne zna niti puzati (hoda za rukice),ali i to je napor za trudnicu koja mora mirovati. Pa kad će on na motor?! Za vikend kad bi mogao provesti to malo slobodnog vremena s nama?! Još nek mu se nešto dogodi pa da imam muža invalida?! (vozi se ko luđak-ukratko)....
    Ljutim se na njega i protestiram protiv motora,ali ne pomaže....ja ne znam hoću li to izdržati (ovo nisu hormoni trudnoće već ozbiljni problemi uveličani hormonima)...

evita avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Mlada mama,mislim da je tvoj problem ozbiljniji od naših. Ti bi trebala popričati s njime i to ozbiljno. Muž se u braku ovako ne može ponašati. Mislim da bi trebali potražiti stručnu pomoć.
    To da ti se ne javlja satima,danima,da spava kod mame-to nije baš normalno ma koliko god ti teška bila....
    Ostali problemi koji te muče su normalni i u redu (kao naši). Ali za ovo gore stvarno ne znam kako da komentiram.....

Osoblje foruma mikka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno Re: Žalosna

Citiraj mlada_mama prvotno napisa
    Pozdrav svima,nova sam na forumu,počela sam provodit dane i dane ovdje otkako sam na potpunom mirovanju.Daje mj snagu da izdržim,jer mi se nekad čini da ću izluditi,imam 23 god. i izuzetno sam puna energije i hiperaktivna.Ležim tek tjedan dana(32tj+3)i čini mi se da neću psihički to izdržati.Prvo sam pala u depresiju,onda živčani napadaji...Uglavnom,razveselila me ova tema,kad čitam vaše probleme ne mogu vjerovati...ko da ste sve po malo prekopirale moje misli i moje osjećaje i moje probleme...i mene MM zna izluđivati do boli.Istina,stvarno užasno puno radi i nema ga po cijele dane,a i kad dođe doma,legne pred TV,šuti,neda mu se pomazit ni ljubiti,ni razgovarati...a kad mu nešto prigovorim,kaže mi da ga maltretiram i uglavnom se posvađamo.Nema razumijevanja za moju trudnoću i moje stanje i povećanom potrebom za pažnjom i nježnostima.Potpuno je zadnja 2 mj,izgubio želju za seksom(sad više ni ne smijem),tako da se osjećam totalno nepoželjno,neženstveno i neprivlačno...ne mazi mi trbuh,nema neku volju za kupnjom stvari za dijete(kaže da je još prerano)neda mu se ništa priremati za dijete...a kad krene svađa,tu je posebno grozan...ne javlja mi se na mob satima,danima,ode spavati kod mame,govori mi da sam za ludnicu...istina,slaba sam sa živcima,ali jako me rastužuje što on to zna i ne može izdržati još ova dva mjeseca da se beba rodi u terminu...da ima malo više razumijevanja i da me ne živcira toliko.
    ako je stvarno istina ovo sto si napisala, moj savjet glasi

..ostavi ga.

Osoblje foruma mikka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj evita prvotno napisa
    ..Za vikend kad bi mogao provesti to malo slobodnog vremena s nama?!
    ja sam s ovakve faze dosla u "bas nam je dobro i bez njega" i sad mi je super. vise mu nis ne kenjam. uzivam i u vremenu provedenom s njim (sto je prilicno rijetko), i onom kad smo mali i ja sami (u ovom mozda cak i malo vise ). jbg, sve ima svoju granicu.

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Citiraj mikka prvotno napisa
    Citiraj evita prvotno napisa
    ..Za vikend kad bi mogao provesti to malo slobodnog vremena s nama?!
    ja sam s ovakve faze dosla u "bas nam je dobro i bez njega" i sad mi je super. vise mu nis ne kenjam. uzivam i u vremenu provedenom s njim (sto je prilicno rijetko), i onom kad smo mali i ja sami (u ovom mozda cak i malo vise ). jbg, sve ima svoju granicu.
    Toga se i ja bojim. Vrlo lako bi se mogla okrenuti u tom smjeru a bojim se da ce to onda rezultirati totalnom hladnocom s obje strane. Uvijek je u vezi jedan koji se trudi vise. Vecinom smo to mi zene. I ako se i taj jedan prestane truditi... Bojim se ishoda jer poznajem svog muza, previse uzima stvari zdravo za gotovo i smatra da imamo dobru vezu ako se ne svadamo. Nema razgovora, pregovora ni dogovora. Sve to odmah shvaca kao napad.

retha avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj maria71 prvotno napisa
    A mene su naljutile one.
    Meni nije jasno kak si netko moze dozvoliti dovest se u takvu situaciju da tako jako pati.
    Cure, morate razgovarati s muskima..RAZGOVARATI, a ne vi pricati, a oni "slusati".
    Saljem virtualni svakoj trudnici kojoj je jako tesko.

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

slazem se s rethom nesmijete vi voditi introspekciju,to vodi samo nerviranju.. razgovarajte .. saslušajte bit ce vam lakše ... isko su to samo hormoni u pitanju nesmjete dozvoliti da vas to izbacuje iz takta

bjuma avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

bas danas da nabasam na ovu temu...
    osjecam se kao da me je pregazio kamion. cijelu noc sam cmizdrila, cmizdrim cijelo jutro, pokusavam se fokusirati na posao, ali konstantno osjecam kako mi utroba gori, jer ne mogu da vjerujem stami se sinoc desilo. istina, imam tu divnu osobinu da dramatiziram, sto se pocelo protezati u beskonacnost otkako sam trudna. daleko sam od roditelja koji, usput, receno, za ova cetiri mjeseca nisu ni pitali treba li mi sta. jako se tesko nosim s tim. osim toga, oduvijek sam imala potrebu za paznjom, ali sada je to sto puta izrazenije. i nije mi jasno kako MM ima srce da se naljuti na mene kada poludim iz totalno opravdanih razloga, a milion puta sam naglasila da se ne znam nositi s njegovom ljutnjom, pogotovo kad sam u pravu. ali, on ima tu neku sposobnost da se naljuti na mene, onda kada bih ja trebala biti ljuta. i kad pocnem plakati, sto postaje sve cesce, slijedi jos gora situacija... u krajnjem slucaju, ja ispadam kriva sto placem i sto ga tjeram da se osjeca kao monstrum... ja sam mu promijenila zivot, on vise nema prijatelja zbog mene, sve je podredio meni, ali i ja sam njemu... ruku na srce, ne mogu reci da nije predan ovome svemu, ali mi nije jasno kako moze biti takav prema meni, iako me poznaje... iako zna da ne mogu zivjeti bez tih sitnih djecijih ludosti. znam da se u vecini slucajeva ponasam kao dijete, ali takvu me je zavolio. govori mi da ne mogu zivjeti u svijetu maste, ali ocigledno je da ne mogu kada to njemu ne odgovara. u svakoj drugoj situaciji je to ok, jer se jedino tako mogu nositi sa svim sto se desava oko mene. sinoc smo se grozno posvadjali. on kaze da me vise ne prepoznaje. cak smo razgovarali i o razvodu, kao opciji za rjesavanje ove situacije. ne znam sta da radim...

evita avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Radi od mene budalu!
    Veli da se bude na poslu zadržal.... Koji se normalni čovijek sa završenim fakultetom koji radi u državnoj firmi zadržava na poslu od 7 ujutro do 10 navečer?! I onda kaj je najgore laže mi da je popil gemišt-dva,a sve se ziba kak hoda i vidim da se ne ponaša ko i inače! Još mi veli da MORA obavezno popiti inače bi ga izbacili s posla-smijenili!
    Laže mi ko zadnje đubre,nabija s vratima.... i onda nek se ne nerviram i ne pijem normabele? Znam da nisu dobri za bebu,ali mislim da je bolje da ih popijem koliko mi je doc rekla maksimalno da mogu (3x na dan po 2mg) pa da beba izdrži još mjesec dana u trbuhu nego da je od tolikog živciranja još danas rodim!
    bjuma,ne možeš se razvesti kad si trudna ili ako imaš bebu mlađu od godinu dana...

Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •