Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12
Pokazuje rezultate 51 do 89 od 89

Tema: Žalosna

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

evita, očito je da nešto u tvom braku ne štima

riješavaj, pod hitno

evita avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Ali ne kužim ovo o poslu.... da li je to normalno? I vaši muževi tak rade? Da i malo mi je čudno da svakih par dana imaju inspektora na poslu pa se zadrži.... :?
    Još doma ima trudnu ženu koja mora mirovati (ali baš i ne može), čuvam s mamom 11 mj. kćer koja još ne zna hodati nego je vodim za ručice ili je stalno mami na rukama. Mama ima +60 god i ima problema s rukama (po noči pije tablete protiv bolova za ruke) i ne spava po cijele noći. Žal mi je mamu pa joj pomažem čuvati koliko mogu (dok me u trbuhu ne počne boljeti).
    Da on razumno i zdravo razmišlja mislim da bi se vračal normalno s posla. A ako danas-sutra rodim i ako beba ne daj Bože ne preživi ili bude imala problema zbog preuranjenog porođaja onda će žaliti! Ja stvarno ne znam....

Osoblje foruma mikka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

a kak se ti ponasas prema njemu? jel mu mirno tu i tam objasnis da je takva i takva situacija i da bi voljela da ti on nekad malo ugodi jos ovih mjesec dana?
    ili mu nabijas na nos to njegovo ponasanje cim ga vidis?
    ili nesto izmedu?
    ja bi ti samo rekla ovo: dok sam zivjela sa starcima, nije mi se nikad islo doma kad sam znala da ce me docekati nadrkani stari i kenjati mi cijeli dan. onda bi izmislila bilo kaj, da ostanem vani (po mogucnosti dok on ne zaspe, da ga ne moram slusati), pa sam tako
    -ostajala u knjiznici
    -isla sa skolom/faksom na izlet
    -svaki drugi dan je netko imao rodendan
    -itd.
    kuzis point? da mi dragi cesto nesto prigovara, nasla bi vec neki razlog da ostanem vani, da se ne moram neprestano prepirati.
    dogovorite se jedan dan da zamijenite uloge, znaci da se svaki stavi u kozu ovog drugog-ti zamisli da moras raditi po cijeli dan i onda doc doma zeni koja se cijeli dan nabrusava na tebe i tvoje izbivanje iz kuce, a on nek si zamisli kak je to biti doma po cijele dane i ne smjeti ici nikud, sa ogromnom trbusinom (nek si stavi medicinku ispod majice i pricvrsti selotejpom), sa jedanaestomjesecnom kcerkom koju treba cuvati jer nema tko drugi..
    pa vidite kako dalje.

evita avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Ja njega lijepo molim da ne ostaje po feštama ili već čemu,ali mi on na to ko nekoj zadnjoj budali objašnjava da mora i da mora piti da ga ne smijene! Pa takve gluposti nebi popušila ni curica od 5 godina!
    A što se tiče sttuacije on zna da ja ne smijem čuvati malu i također zna za mamine probleme,ali eto,takav je!
    Samo žalim što sam i ja teške naravi tako da ću mu kad rodim i prestanem dojiti (kad se vratim u formu) vratiti duplo gorom mjerom pa da vidi kako je to! Znam da ne bi trebala,ali želim da to osijeti na svojoj koži pa možda i razamisli kako je to i šta mi je radio!
    Najgore je što gubim svaki dan sve više osijećaja prema njemu i to samo zbog takvih gluposti (zato što mi još tih mjesec dana ne može biti kao podrška,pomoć i vjeran muž)!

retha avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

evita, pa kad vec pitas.
    Meni osobno to izgleda da ti suprug od neceg bijezi..hm..mozda obaveza?
    Jel ste vi drugu bebu planirali il se zalomilo?

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

On je cini mi se mlad,koliko ima godina tvoj dragi,mislim inje ni moj nista bolji po tom pitanju(piva i gemist)ali kad kazem da nesto ne mogu onda mi pomogne i u zadnje vrijeme je stvarno na vrijeme kod kuce (osim rodjendana neku noc )i ide na sladoled samnom tvoj muz je izgleda mlad i jos ne shvata vaznost porodicnog zivota i braka a posebno djecice.Trebas mu fino objasniti,po mogucnosti u krevetu da je on glava obitelji i da treba brinuti za sve vas,da vi nemate nikoga osim njega i slicno,neka se malo osjeca vazan i neka shvati sta je on u stvari :OTAC I MUZ a ne neki balavac koji laze zeni!!! Ali ne se derati i histerisati,probaj fino,tuzno i onako sjetno objasniti mu da ti je potreban.

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

To je upalilo kod mene,dok sam bila ljuta i nervozna kad on zakasni kuci nista nisam postizala,odmah sljedeci dan opet ne dodje na vrijeme,ali kad ga docekam na vratima,stavim mu veceru i pravim se kao da je sve ok i tek nekad kasnije kad legne,ukoliko nije potpuno pijan,objasnim mu da sam tuzna i da sam sama i da mi fali on,cini mi se da ima nekog pomaka,ali moras biti mudra i strpljiva,polako ga smotati da on to ne osjeti,popusti,smotaj malo ponos dok ga ne stegnes a onda ce biti lakse,sve u svemu,on ne smije osjetiti da ga motas niti da si ljuta na njega,tek onda ce osjetiti potrebu da ti dokaze da je on musko,takav je moj pa ti sad vidi.Sretno.

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj evita prvotno napisa
    Samo žalim što sam i ja teške naravi tako da ću mu kad rodim i prestanem dojiti (kad se vratim u formu) vratiti duplo gorom mjerom pa da vidi kako je to! Znam da ne bi trebala,ali želim da to osijeti na svojoj koži pa možda i razamisli kako je to i šta mi je radio!
    nemoj me mrziti ali zelja za osvetom nije nikad dobra, pogotovo ne u tvom stanju.
    nitko nije rekao da ti moras to trpiti. ako cijelo vrijeme uzalud pokusavas promijeniti situaciju i neide ti, mozda da se prebacis na slijedeci level. npr. pusti ga neka vidi je li mu vaznije imati obitelj ili cugati da zadrzi posao. sigurno ga neces silom natjerati da te/vas voli i zeli.
    zao mi je ako zvuci grubo, ali iz mog iskustva znam da se ovakvo produbljeno nerazumijevanje moze rijesiti samo radikalnim metodama. samo treba imati hrabrosti. i samopostovanja-ako ne zelis da se tako ponasa prema tebi-nedaj mu!

ninochka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

bjuma,ne možeš se razvesti kad si trudna ili ako imaš bebu mlađu od godinu dana...
    a di to piše? on ti pomaže isto koliko i da ga nema

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj ninochka prvotno napisa
    bjuma,ne možeš se razvesti kad si trudna ili ako imaš bebu mlađu od godinu dana...
    u Obiteljskom zakonu

Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Citiraj ZO prvotno napisa
    ninochka je napisala/o:
    evita je napisala/o:

u Obiteljskom zakonu
    ma daj? šta stvarno ne možeš :? ??

ninochka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ti možeš, on ne može

članak 42, (2)

Bračni drug nema pravo na tužbu za razvod braka za vrijeme trudnoće žene ili dok njihovo dijete ne navrši godinu dana života.

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

štikla

znala sam da je neka takva caka!

bjuma avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

hvala na postovima... uglavnom, situacija se malo smirila. oboje smo prenaglili, mada ja jos uvijek mislim da je on trebao da shvati da sam ja u drugom stanju, i da popusti, ali sta ces. obicno sam ja ta koja ima vise takta i koja razmisli o svemu, prije nego kaze, ali sad sam malo pocela pucati po savovima... hormoni, navikavanje na tjelesne promjene i na sve promjene koje s desavaju oko mene i u meni. ja znam da njima to nije u genetskom kodu i da zaista mogu samo pokusati razumjeti kako nam je. ali to je samo stvar dobre volje. biti otac je ipak socijalna kategorija, dok je biti majka bioloska, prvanstveno, pa tek onda svaka druga. mi se rodimo s tim. a, sad, mene najvise iznervira sto sam se ja fino naoruzala svim mogucim informacijama o mogucim promjenama. i lijepo sam mu rekla i prije trudnoce- neka ti je Bog na pomoci sa mnom. e, tada je to bilo prihvatljivo. rekao je da on to moze, bla bla... no, obecanje, ludom radovanje... na kraju ipak ostaje samo dobra volja i zrelost. ja zaista ne mogu reci da nemam predanog muza koji me zaista voli, ali nekad jednostavno, nema takta. podsjeca me na moju majku- kad ima drugih problema, izazove ga i tamo gdje najmanje treba. cisto da bi se mogao istresti. sto je najgore, jako mi je tesko raspravljati s njim, jer uvijek vjestije raspolaze argumentima od mene. a to me tek rasp...."

evita,, krivo mi je sto ti on otezava situaciju i vise nego sto je potrebno. u trenucima kada bi trebao biti uz tebe... ne znam... pokusaj ga nekako usloviti. pokusajte doci na neko kompromisno rjesenje. ali samo BEZ GALAME!!! jako bitno. sa njima ne mozes drugacije, vec sa puno takta.

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Tocno, bez galame. Kod mog isto pali samo kad sam tuzna. Ali ja nevolim glumiti. Ja sam osoba koja glasno izrazava svoje misljenje sto ne znaci da ga napadam ili vicem na njega. Jednostavno na taj nacin pokazujem svoje frustracije. A on to ne kuzi. Cim ja povisim glas, on se okrene i ode iz sobe. A onda mene tek obuzme bijes i tek onda vicem.

Ova tema je otisla puno dalje nego sto sam mislila. Ja sam je dozivjela kao mjesto gdje cemo se pojadati jedna drugoj jer smo u slicnim situacijama ali ovo je otislo puno dublje. Ja nemogu reci da imam loseg muza, ne pije na poslu, eventualno kad smo nas dvoje negdje s drustvom pa ja vozim, ne vara me, nije agresivan, svjestan je da dolazi dijete i da si treba neke stvari uskratiti (financjski) ali to je to. Nema one emocionalne povezanosti s bebom, a u zadnje vrijeme niti samnom. Jednostavno zivimo dva razlicita zivota zajedno. Svi kazu da ce se sve promjeniti kad dode beba. U nadi je spas...

evita oni ti najvise od svega mrze inat i s time ces samo pogorsati situaciju. Vjeruj mi, imala sam i ja takav osvetnicki period prije par godina i skoro me stajao veze tj. braka.
    Budi lukava, dobro promisli prije nego sto mu ista kazes, ako ti dode da zavices duboko udahni da se smiris i samo polako i bez nervoze mozes nesto rijesiti s njim.

bjuma avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

e, koksy, ja imam isti problem... nije da galamim, vec jednostavno tako izrazavam svoje misljenje i puno gestikuliram... sto, principu, nije toliko lose kada raspravljamo o necem drugom, ali kad se dotaknemo neceg intimnog, nastaje belaj... jednostavno, covjek ne moze podnijeti situaciju u kojoj se ja imam pravo pozaliti na nesto sto mi ne odgovara. ispada da ja provodim amandmane na nesto sto sam znala oduvijek. cuj- amandmane!!! i kad mu pokusam objasniti da ja to gledam sada kao da smo nas dvoje i nasa beba u ovom trenutku maticna porodica, a svi ostali- ostali... ispada da vrsim atak na nesto samo njegovo. a to me uzasno izbacuje iz takta. a cesto i povrijedi.

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Zene samo polako i lukavo!Ma mi smo mudrije od njih i pametnije samo to moramo znati iskoristiti.

evita avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

i kod mene se malo smirilo,ali osijećam se jadno kad mi je lagao (nije 1. put)
    Kako da mu opet vjerujam????

E,ono za obiteljski zakon sam vidla na seriji "sudnica"

evita avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

zaboravila sam napisati da je 8 god stariji od mene (možda je i tu mali problem).....

Mirjana S. avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Evita,nije zrelost u godinama nego u glavi...i tu sam ti živi primjer da funkcionira i kod razlike od punih 10 godina! I samo smo skupa, takvi kakvi jesmo, mogli naučiti da nema ništ pametno u inatu, predbacivanju i bježanju, u svim ljudskim odnosima. Želim ti sve najbolje!

Majuška avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

zaboravila sam napisati da je 8 god stariji od mene (možda je i tu mali problem).....
    Tu nemoj tražiti uzroke u nesporazumima i neslaganjima (moj dragi je 20 god stariji od mene i nakon puno godina veze tek sada je "otprilike" spreman biti tata). Hoću reći da godine zaista nemaju veze sa zrelošću i mogućnošću da prihvatiš odgovornosti.
    Meni se isto čini kao da je tvoj dragi mlađi u vašoj vezi (možda si ti "starija duša").
    Najvažnije je ne šiziti na partnera nego dostojanstveno braniti svoja prava na to da budeš voljena i zaštićena. Ja bih možda probala sa tim da izražavam svoju frustraciju na tih i miran način; naprosto se "povučeš" od njega i ne računaš na njega, ponašaš se ignorantski ali na fini način da ne izazove s njegove strane ljutnju nego da se zaista stane i zapita "šta ja to radim sa svojim životom, sa ženom koju volim?"

Just Me avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Ajme tako mi je žao kad vidim šta vas je sve snašlo ... pogotovo uz probleme u trudnoći, svakodnevna strahovanja dal će biti sve ok ... i onda ovakvi muževi ... prestrašno
    Ja sam već dulje vrijeme na mirovanju šta baš i ne utjeće bajno na moju psihu (pere me depra i loše raspoloženje) te da mi nema mog MM odnosno da se ponaša ko ovi vaši stvarno bih spalila na živce ...
    Cure divim vam se kako sve ovo podnosite i držim fige da vašim muževima proradi kliker i da dođu k sebi ...
    Drž te se

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Citiraj bjuma prvotno napisa
    e, koksy, ja imam isti problem... nije da galamim, vec jednostavno tako izrazavam svoje misljenje i puno gestikuliram... sto, principu, nije toliko lose kada raspravljamo o necem drugom, ali kad se dotaknemo neceg intimnog, nastaje belaj... jednostavno, covjek ne moze podnijeti situaciju u kojoj se ja imam pravo pozaliti na nesto sto mi ne odgovara. ispada da ja provodim amandmane na nesto sto sam znala oduvijek. cuj- amandmane!!! i kad mu pokusam objasniti da ja to gledam sada kao da smo nas dvoje i nasa beba u ovom trenutku maticna porodica, a svi ostali- ostali... ispada da vrsim atak na nesto samo njegovo. a to me uzasno izbacuje iz takta. a cesto i povrijedi.
    E da mi je kuna za svaki put kad sam mu rekla da mora srediti prioritete...

Majuška avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Zapravo je presmiješno da se ovaj topic zove "žalosna"
    Trebalo bi ga preimenovati u "Naše gore polovice" ili "LJUTA SAM NA MUŽA DO BOLA"

Ajde, drage moje, želim vam ugodan ostatak dana i MIRNU večer..

evita avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Moram se požaliti,jer budem inače pukla!
    Opet mi laže. Danas se vratil s posla u pol 6 (radno vreme mu je do 3 pa dolazi u pol 4). Rekel je da je išel bratu nekaj pomagati u stan. A nije mi ništ javil,ni dabu kasnil ni da ide do brata! Ručak neće jer je navodno tam jel.
    Prvo mi je lagal da nije ništ pil,onda je valjda shvatil kak nerazumljivo govori pa je priznal 2 gemišta (po ponašanju se vidi da je bilo puno više). Usput,njegov mlađi brat ga je odal da je popil više!
    Da li bi mu vi oprostile još jednu laž???? (jučer mi je rekel da nebu više lagal). A i kaj se tiče kašnjenja,uvijek mi je javljal kad bi kasnil s posla jer smo se tak dogovorili. Sad mu je izlika bila da ga je brat K zval oko 14, pola 15h pa mi nije stigel javiti. Iz popisa poziva na njegovom mob smo zaključili da ga brat K uopće nije zval,već ga je zval brat I oko 10h. Navodno se onda s I dogovoril da idu bratu K nešto pomoći. Ne zna ni sam zašto mi nije stigel javiti od 10 do pol 6!
    Kaj bi vi na mojem mjestu?

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Ma pusti ga,pravi se da te ne zanima ni on ni njegovo kretanje.

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

ja bi mu prestala brojati koliko je popio i definitivno ne bi prckala po njegovom mobitelu da vidim je li govorio istinu. cini mi se da se ponasas prema njemu kao da si zena-policajac a on maloumno malo dijete.
    ja bi ga pustila na miru da se skocka, a ako se ne skocka-adios, amigos.
    i ona fora sa slaganjem prioriteta-on prvo treba odluciti koji su mu uopce prioriteti, i onda to objaviti zainteresiranim stranama. ako mu je prioritet biti vani, cugati i sl. budi sretna da ga se rijesisi prije nego kasnije.
    jel tvoj dragi ima problema s alkoholom? ako da, mozda je najbolje da potrazis/te strucnu pomoc.

evita avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Ma u biti mene i ne muči tolko da si on tu i tam popije,pa baš i da se napije,ali imam protiv da mi laže. Iz daleka se vidi da je pil,a laže da nije!
    Još jučer sam mu rekla neka mi prizna ako si popije i budem prešla preko toga,ali ne i preko toga da laže. jUČER JE REKEL da nebude više lagal,a već laže opet danas....
    Kak da znam da mi ne laže i druge stvari? Kak da mu vjerujem?

evita avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Još jedanput budem prešla preko laži,ali drugi puta više ne.

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Ma njima ti je lakse lagati nego rec istinu jer znaju da mi necemo presutiti a njima se neda slusat nase "kvocanje". Ja sam imala takav odnos sa svojim dosta dugo, i stalno sam mu govorila da je bolje da mi kaze istinu i da se necu ljutit ali on je ipak lagao. Doduse onda jos nismo bili u braku, kamoli imali bebu na putu ali ipak su mi lazi jako smetale. Naravno, kome nebi?
    I ja sam se jedan dan jednostavno okrenula i otisla, nisam htjela, bila sam spremna opet mu oprostiti, ali rekla sam sama sebi da ja to ne zasluzujem, bila sam jaka i nisam vise htjela slusat njegova obecanja o tome da ce se popravit i da nece vise lagati. Nakon 2 dana kao da ga je netko opalio po glavi i opametio. I evo, vec 2 godine ja nemam problema, barem ne po tom pitanju. Trebalo je jedno vrijeme proci da mi se vrati povjerenje ali sad stvarno znam da ako kaze da ce doci, onda ce stvarno i doci ili ce javiti da kasni. Vec sam i gore napisala da vise ne pije poslje posla, eventualno kad je samnom negdje i sad je sve puno lakse. Mislim da oni puuuuno sporije odrastaju nego mi i ako su u "losem" drustvu i jos k tome podlozni drugima, onda ta djetinja faza moze i malo duze potrajati.
    Draga, nema ti druge, ili se pomiri, ali stvarno pomiri s tim da je takav ili otidi. Samo je bitno da sta god odlucis, budes jaka i drzis se toga. Mora te prestat uzimat zdravo za gotovo i vidjeti da ne ovisis o njemu da bi prezivjela.

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

A tko vam je kriv?!? Same ste birale muževe (ili možda niste?)...

Evita, najbolje da se rastaneš i da zauvijek zamrziš muški rod...

A ove kontrole mobitela ne kužim... meni nikad nije palo na pamet prčkat po mobitelu MŽ (ni po ostalim privatnim stvarima) i isto tak mislim da je obrnuto... rekao bih da je stvar u povjerenju.... kad se to promjeni, bit će vrijeme za ozbiljan razgovor.... :/

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj MMoover prvotno napisa
    moover, zasluzujes da ti ga se spocitne..
    salu na stranu, kada razgovor ne pali, vrijeme je za radikalnije mjere.. eno kako je koksy rijesila stvar.
    ako ima stvarnih problema s alkoholom, mislim da je strucna pomoc najbolje rjesenje, jbg.

Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Ma Evita,ovo ti piše žena koja je 11 godina u sretnom braku.
    Molim te,radi tog djeteta kojeg si rodila i ovog što nosiš u buši,smiri se i dobro razmisli što se događa.
    Treba puno strpljenja i razgovora da se izgradi kvalitetan bračni odnos,to se "gradi" i nekad su potrebne godine da bi se došlo do cilja.
    Tvoj muž to zaslužuje,svako zaslužuje drugu šansu,laže ti kažeš,dobro to ne znaći da te ne voli,nego ima lošu naviku koje se nemože osloboditi.
    Razgovarajte,puno razgovarajte,trudi se koliko god možeš u poboljšanju odnosa ali to i njemu napominji ali bez vikanja,sumljičavosti i kontrole.
    Pokušaj neke stvari zrelo sagledat,znam da pucaju hormoni ali probaj mu pomoći,jer postoji razlog zašto pije,tu je potrebna potpuna otvorenost i bliskost.Radi na tome,dan po dan i možda jednoga dana shvatiš da se promjenio i vidiš pomaka u vašim odnosima i bit ćeš sretna što si imala strpljenja i hrabrosti praštati,voljeti i pretrpiti.

Puno puno ti sreće želim,budi jaka.

evita avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Vidjela sam sve što ste napisale.
    Stvar je u tome da on prije nije bio takav. Uvijek je bio pažljiv i nježan. Nije se skitao,pio,ne puši.... Nikad nije bio grub prema meni. Mislim da sam ja ipak pod utjecajem ovih hormona od muhe napravila slona. Za motor smo se dog. da ga neće kupiti (valjda je razmislio),a što se tiče ovog laganja oprostit ću mu jer to inače nije u njegvom stilu pa možda ima kakvih problema na poslu. Upozorila sam ga da još jedna laž može dovesti do prekida.
    Volim ga,on voli mene i bebe i mislim da ove moje gluposti koje sam pisala su sami zločesti hormoni od kojih gubim zdravi razum. Znam da ove njegove laži nisu bile u redu,ali unatoč tome (da tog nije bilo) mislim da imam super muža. Nadam se da više neće lagati,jer ne želim ponovo razmišljati o razvodu. Dobro nam je skupa,a može biti i bolje ako prestane s tim,a ako ne i sam zna.....
    svima,hvala na podršci i nadam se da više neću pisati u ovoj temi...

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

:/ i ja odustajem

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Stvar je u tome da on prije nije bio takav. Uvijek je bio pažljiv i nježan. Nije se skitao,pio,ne puši.... Nikad nije bio grub prema meni. Mislim da sam ja ipak pod utjecajem ovih hormona od muhe napravila slona. Za motor smo se dog. da ga neće kupiti (valjda je razmislio),a što se tiče ovog laganja oprostit ću mu jer to inače nije u njegvom stilu pa možda ima kakvih problema na poslu. Upozorila sam ga da još jedna laž može dovesti do prekida.
    Volim ga,on voli mene i bebe i mislim da ove moje gluposti koje sam pisala su sami zločesti hormoni od kojih gubim zdravi razum. Znam da ove njegove laži nisu bile u redu,ali unatoč tome (da tog nije bilo) mislim da imam super muža. Nadam se da više neće lagati,jer ne želim ponovo razmišljati o razvodu. Dobro nam je skupa,a može biti i bolje ako prestane s tim,a ako ne i sam zna.....
    Eto vidiš...

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj mikka prvotno napisa
    Citiraj MMoover prvotno napisa
    moover, zasluzujes da ti ga se spocitne..
    Ma, ovaj moj komentar je bio više sprdnja i vezan za neke druge forumašice koje imaju loša iskustva s jednim ili nekoliko muških, pa mrze cijeli muški svijet... zaboravih stavit smajlić pri pisanju, a ne mogu naknadno dodavat... jbg...

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Znaci bilo je tu i tvojih hormona hajde super da je sve ok i nadam se da ce tako i ostati

Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Jako mi je drago zbog toga!!!!!!!!!!

Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •