Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12
Pokazuje rezultate 51 do 57 od 57

Tema: Hormonalna kontracepcija i nervoza

Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

mamma Juanita, potpisujem sve

i usput, od cetiri literaturna naslova koje sam navela na ovom topicu, za tri znam da im autori nisu amerikanci 8)

Maja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

i ja potpisujem mammu 8)
    "billingsi" su, kolko mi je poznato, australci

litala avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

razlog zbog kojeg ja knjigu toni weschler preporucujem svim curama u svojoj okolini i zbog kojeg ce je sigurno procitati i moja kcer (ali i sin!) nije taj sto je autorica amerikanka. ne vidim kakve veze to ima?

ono sto je mene osobno u toj knjizi na samom startu oborilo s nogu i istovremeno toliko razbjesnilo je konstatacija same autorice koja je rekla da je ona za vrijeme svojeg skolovanja (osnovna-srednja skola) o svom reproduktivnom zdravlju naucila - ciklus 28 dana, ovulacija 14., a sad hajmo debatirati o vrstama ulozaka i tampona!!! i vise je govora bilo o tome nego o svemu onome sto cini taj tako fascinantni dio naseg organizma - toj individualnoj hormonalnoj simfoniji iz koje nastaje novi zivot i koju bismo morali znati otpjevati da nas netko usred noci probudi!

a knjiga je istovremeno pisana toliko jednostavnim rjecnikom, tako lako shvatljivim i razumljivim...

mislim, svakome je na biranje hoce li piti hormonalne tablete, koristiti kondome ili spirale ili ipsilone ili whatever. pa i apstinirati, bas me briga. ja kombiniram ono sto me zadovoljava, sto mi je pri ruci i sto se slaze s mojim osobnim izborima... i ja cu, osobno, uvijek radije potrositi par minuta vise da napravim nesto sto ce biti vise u skladu s mojim tijelom i njegovim prirodnim stanjem nego ici precacem.

meni su precac i tamponi i pilule i epiduralna i plisani-medo-koji-ispusta-zvukove-slicne-onima-u-majcinoj-utrobi i smrzuta gotova hrana i jos stosta....

ne kazem da nikad u zivotu precace nisam koristila (ne samo neke od gore navedenih...) i da necu - al kazem da sto vrijeme dalje ide i sto sam starija, to se radije, svjesnije i vecim zadovoljstvom okrecem sebi, svom tijelu, prirodi i onome sto je i kako priroda namijenila da bude...

ja biram tako.

mamma Juanita avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj litala prvotno napisa
    meni su precac i tamponi i pilule i epiduralna i plisani-medo-koji-ispusta-zvukove-slicne-onima-u-majcinoj-utrobi i smrzuta gotova hrana i jos stosta....

ne kazem da nikad u zivotu precace nisam koristila (ne samo neke od gore navedenih...) i da necu - al kazem da sto vrijeme dalje ide i sto sam starija, to se radije, svjesnije i vecim zadovoljstvom okrecem sebi, svom tijelu, prirodi i onome sto je i kako priroda namijenila da bude...

ja biram tako.
    mogu te samo potpisat

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

8)

Doobro jeee, međusobna podrška osoblja ima tu neka
    tajna veza, ma važno je da se volimo

Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

ima nas i koji nismo osoblje 8)