Nakon prvog pobačaja u 10 tjednu ,rađena mi je kiretaža u općoj anasteziji,zahvat je protekao uredno,kad sam se probudila iz narkoze nikakvih bolova i krvarenja nisam imala,onda negdje treći dan nakon kiretaže počeli su jaki bolovi u kralježnici i trbuhu ,kao pred menstruaciju ,s tim da sam počela jače krvarit!Sjećam se da je s krvarenjem izašao neki poveći ugrušak kao komad jetrice-grozno!Ništa odmah sam otišla svom doc koji me uputio u bolnicu na color dopler i vađenje bete!Znam da su mi na dopleru našli obilno vaskulariziranu tvorbu,zkoju su mi rekli da mi mogao bit miom ,polip sve samo ne komad zaostale posteljice a beta mi je bila jako visoka nekih 1500.Onda su se natezali samnom,nisu znali šta bi samnom davali mi ergometrin inekcije svaki dan po dvije,kontrolirali betu koja je sporo padala,bila sam 10 dana u bolnici ,s tim da doktori nisu znali šta je samnom,uz sve to ja sam cijelo vrijeme krvarila!Nakon točno dva mijeseca od kiretaže odlučili su mi napravit histeroskopiju,phd je došao:residua placente!I onda su se ispričavali na sve moguće načine,strašno!Cure moje koji sam ja strah i šok tada doživjela,mogla sam dopit sepsu ,infekciju ostat neplodna njihovom greškom.Zato sam sada nakon ovog pobačaja odmah otišla kod doc da mi pogleda na uzv da nije šta ostalo,srećom nije i sada sam puno mirnija!Zato cure ako imate jake bolove i krvarenje nakon kiretaže trk kod doktora!