-
koliko dugo nakon klomifena... beba
pozdrav svima. nova sam na ovom forumu. imam PCO, ali nema ovulaciju (valjda ne možeš imati sve). Hormonski status malo ispod granica normale. uglavnom, pokušavamo do bebe doći već neko duže vrijeme. sada mi je propisan klomifen i trakice, pa ćemo tako pokušavati 4 mjeseca. zanima me koliko je vama trebalo da ostanete trudne s tom terapijom. hvala unaprijed na odgovoru svima... :D :D
-
mađarica, dobrodošla, nažalost nemam tog iskustva jer sam odmah bila pacijentica za IVF, moje dvije prijateljicu su 3-5 puta probale "tvoj" postupak i nažalost ništa, nadam se da će ti se javiti koja uspješna klomifenka da te malo motivira
-
-
iz drugog pokušaja beba br. 1,
beba br. 2 prirodno
s tim da sam ja imala povremene ovulacije
-
optimistično
-
ja sam koristila za bebu br. 2
dva mjeseca trosila klomifen,treci ostala trudna
i evo sam opet na klomifenu
-
Sretno draga .. ovdje ima jako puno klomifenki
-
vidim, pa mi je drago što nisam jedina u tome svemu
-
Ja bi bila sretna da sam klomifenka ali dobro je i ovak. Bitno je da reagujemo na terapiju.Skrenu ja sa teme
Moja prijateljica je bila klomiifenka i od drugog puta je ostala trudna. Sretno!!!
-
Ja ne mislim da je mudro piti klomifen, a ne raditi u isto vrijeme folikulometriju... Ipak postoji opasnost od hs, viseplodne T i sl. Mozda da to spomenes svom doktoru??!
-
-
ja na žalost nisam imala sreće s klomifenom, mm spermiogram u redu, ja imam PCO (kaže gin anovulacijski). bila sam tri mjeseca na klomifenu i ništa, ujesen me čeka inseminacija. zanima me kako teće taj postupak ako bi mi netko znao o tome nešto pobliže reći. :?
-
Meni je bila treća sreća :D , koja nije dobro završila
(ali to nema veze s Klomifenom)
I slažem se s Wonderwoman, nemoj ga samoinicijativno koristiti. Samo uz nadzor (folikulometriju) doktora!
Sretno!
-
na preporuku liječnika sam i dobila klomifen, tako da ništa ne radim na svoju ruku
-
-
prati, prati - ali već sam i ja luda od svega.. prošla mi je došla tek nakon 2 mjeseca, ova opet sad kasni nekoliko dana. Taman kad sad trebam početi s terapijom :?
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma