Pokazuje rezultate 1 do 16 od 16

Tema: koliko dugo nakon klomifena... beba

mađarica

Početno koliko dugo nakon klomifena... beba

pozdrav svima. nova sam na ovom forumu. imam PCO, ali nema ovulaciju (valjda ne možeš imati sve). Hormonski status malo ispod granica normale. uglavnom, pokušavamo do bebe doći već neko duže vrijeme. sada mi je propisan klomifen i trakice, pa ćemo tako pokušavati 4 mjeseca. zanima me koliko je vama trebalo da ostanete trudne s tom terapijom. hvala unaprijed na odgovoru svima... :D :D

tiki_a avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

mađarica, dobrodošla, nažalost nemam tog iskustva jer sam odmah bila pacijentica za IVF, moje dvije prijateljicu su 3-5 puta probale "tvoj" postupak i nažalost ništa, nadam se da će ti se javiti koja uspješna klomifenka da te malo motivira

mađarica

Početno

i ja se nadam :?

Mirta30 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

iz drugog pokušaja beba br. 1,
    beba br. 2 prirodno

s tim da sam ja imala povremene ovulacije

mađarica

Početno

optimistično

Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

ja sam koristila za bebu br. 2
    dva mjeseca trosila klomifen,treci ostala trudna

i evo sam opet na klomifenu

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Sretno draga .. ovdje ima jako puno klomifenki

mađarica

Početno

vidim, pa mi je drago što nisam jedina u tome svemu

Sonja29 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ja bi bila sretna da sam klomifenka ali dobro je i ovak. Bitno je da reagujemo na terapiju.Skrenu ja sa teme Moja prijateljica je bila klomiifenka i od drugog puta je ostala trudna. Sretno!!!

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Ja ne mislim da je mudro piti klomifen, a ne raditi u isto vrijeme folikulometriju... Ipak postoji opasnost od hs, viseplodne T i sl. Mozda da to spomenes svom doktoru??!

Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Draga mađarica, ovdje ima puno klomifenki (na žalost meni nije donio sreću), pa zato klomifena i kućnih aktivnosti, sve za jednog , sretno

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

ja na žalost nisam imala sreće s klomifenom, mm spermiogram u redu, ja imam PCO (kaže gin anovulacijski). bila sam tri mjeseca na klomifenu i ništa, ujesen me čeka inseminacija. zanima me kako teće taj postupak ako bi mi netko znao o tome nešto pobliže reći. :?

Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Meni je bila treća sreća :D , koja nije dobro završila (ali to nema veze s Klomifenom)

I slažem se s Wonderwoman, nemoj ga samoinicijativno koristiti. Samo uz nadzor (folikulometriju) doktora!

Sretno!

mađarica

Početno

na preporuku liječnika sam i dobila klomifen, tako da ništa ne radim na svoju ruku

luni avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

mađarice da li te prati toc ultrazvukom. Mene moja nije i naravno sad mi se pojavila neka cista zbog koje dok ju se ne riješim ne smijem ostati trudna. Smrdla mi je sada najmanje 3 ciklusa, a ja ionako ne mogu više čekat ni jedan mjesec, a ne tri, pa bi ju sad najrađe (nema tog smajlića)

mađarica

Početno

prati, prati - ali već sam i ja luda od svega.. prošla mi je došla tek nakon 2 mjeseca, ova opet sad kasni nekoliko dana. Taman kad sad trebam početi s terapijom :?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •