-
kako bezvezni radni stol prepraviti u nesto ...
Trebaju mi ideje i tehnička rješenja, kako skoz bezvezni radni stol od iverice u boji trešnje pretvoriti u nešto drugo?
1) može li se pobojati nekom bojom... u stanu su mi boje agruma žuta, narančasta, zelena... i bijela. Može li se preko te bezvezne trešnje nešto nabaciti?
2) postoje li još i gdje se mogu kupiti one samoljepljive tapete, da ga obljepim pažljivo
3) ... neko savršeno treće rješenje!!!???
-
Malo smirgl-papira, akrilna boja, salvete i ljepilo za dekupaz.
Ostruzes, obojis, nalijepis i eventualno prelakiras! divotica
-
moja fizerka je sav namještaj od iverice u svom salonu prelijepila nekim folijama u skroz drugoj boji, izgleda savršeno, kao sve novo, da nam nije rekla, mislili biso da je radila nove ormariće
-
Zaboravih, Talia, u Sarajevu se samoljepive folije razlicitih dezena mogu naci na vise mjesta, a cini mi se da je najbolji izbor u OBI-ju. Pa pogledaj na kakvom slicnom mjestu u Zg.
A sad gledam izbor boja koje imas: ja bih to posmirglala, izlijepila onim krep trakama za ocrtavanje povrsina za farbanje i obojila na crte razlicitih debljina, bar radnu plohu.
-
talia7 - imaš u baumaxu samoljepljive tapete u raznim bojama.ja sam svoju kuhinju i stol za komp sredila na taj način.
Samo moraš sve rastaviti i prelijepiti plohu po plohu, pa opet sastaviti i pazi na mjehuriće zraka...
-
prefarbaj ga u boju koju zelis, i gore nacrtaj nesto, sto god zelis...
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma