Pokazuje rezultate 1 do 10 od 10

Tema: mlijeko po svuda

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno mlijeko po svuda

Zanima me kako vi rješavate problem curenja mlijeka po majicama, grudnjacima, krevetu itd.
    Stavljam one jastučiće, ali neudobno mi je imati grudnjak po noći- jel postoji nekakvo bolje rješenje?
    A i jastučići su dosta skupi, a trošim ih jako brzo.

Barbi avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Možeš koristiti i platnene perive jastučiće, mislim da ih (kršitelj koda) ima.
    Ja sam kupovala one jednokratne Babylove u DM-u, oni nisu skupi (oko 17 kn je kutija) a meni su bili dobri. Za noćna dojenja (ni ja nisam spavala s grudnjakom) držala sam uvijek pored sebe negdje jedan jastučić pa bi ga za vrijeme noćnog dojenja ubacila pod drugu iz koje curi. Samo od sebe nije curilo.

MGrubi avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

možeš i kupiti one starinske pelene pa ih izrezati u manje komade

Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

poznato mi to...
    kad bi legla na prsa bez grudnjaka promočilo bi i kroz madrac
    na kraju sam to riješila spavanjem u grudnjaku po noći i tu naviku sad nikako ne mogu izbacit...

Mamita avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

kad sam išla spavati
    sa mnom je kraj kreveta bilo desetak potkošulja

nije baš neko riješenje, a?

Linda avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Umjesto grudnjaka možeš obući neki sportski topić. Puno su ugodniji za spavanje, a bez problema drže jastučiće.

dambo avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Tetra pelena pokrije obje cike ako je drži grudnjak ili topić. Kakvo rezanje na komade Cijela, 5-6 slojeva

retha avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Nosila sam grudnjak i imala sam jastucice preko noci, tj imala sam i tu tetru izrezanu na manje komade i onda na to jastucice koje bi mjenjala valjda svaki sat..
    Pokusala sam bez grudnjaka..nije islo..mokro..pa uzmi novu spavacicu pa presvuci..pa..bla..bla, al brate mili to mi je oduzimalo previse vremena, a svaka tisucinka spavanja je bila dragocjena.
    Evo tek sad nakon 22mj dojenja ja sam se rijesila tih jastucica..
    A nis..bus se navikla na grudnjak pa ces ko
    jadranka605.

NatasaM... avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

U Hr nema, ali ima vanka - probaj naruciti lilly padz, silikonske "cvjetice", zalijepis ih na dojku i nista ne curi.

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

ja bi se po danu zakljucala u stanu i hodala gola jer nikad nebi naprala toliko majica, kad god bi mi navrlo mlijeko otrcim do lavandina pa se malo izdojim tek toliko. jastucice sam izbjegavala jer smo se mucili s gljivicama. prije spavanja sam se obavezno izdajala do kraja, bas sam se borila s mlijekom. sad skoro 3 mj nakon poroda uspostavila se ponuda-potraznja pa nemam potrebe za izdajanjem(tu i tamo), grudnjak i jastucice nosim kad nam netko dodje i kad idemo vani

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •