-
moje čudo
još uvijek sam uzbuđena i ne mogu vjerivati da nam se T dogodila!
u 04. 2005. smo se vjenčali i odmah krenuli na bebača,makar se ni prije braka nismo pazili i ne bi mi bio ni najmanji bad da sam i tada ostala T.
kako je vrijeme odmicalo a ništa se nije dešavalo nakon god dana na svoju inicijativu odlazim po uputnice kod svoje ginićke za kontrolu svih hormona i MM pravi spermiogram. moram ovdje naglasit da lokalni gin. bar u mom slučaju mi je stalno govorila da ne moram ništa kontrolirat da je sigurno sve ok i da se samo ništa ne sekiram, da moš mislit!! i tek nakon par mjeseci mi je dala uputnice!!
uglavnom nalazi uredni jedino kod mene,malkice snižen E2 a mrvicu povišen progesteron,uglavnom ništa ne sprečava po njihovom T.
PCOS mi je dijagnosticiran nakon par mjesci braka i od tada počinju muke s ciklusima koji se produžuju i do 60 dana.
slučajno saznajem za antisterilitetnu amb u KBO i odlazim, ponono vađenje kompletnih hormona i 3 i 21 DC,spermiogram,opet sve ok.
krećemo sa klomifenom od 3-7 DC imamo 1 folikul a igrom glupog slučaja da ne dužim jer to tu nije bitno,ne odlazim na AIH.
i odmah drugi ciklus dolazim na folikumetriju svaki drugi i kasnije svaki dan al bez stimulacije sve, i tek 18 DC na lh trakicama uočavam O i hitno popodne javljam u bolnicu da sutra ujutro trebm na AIH,al već svi bitni otišli kući,ne znam koliko brojeva sam otipkala da javim da ujutro dolazim,tako mi j rečeno bilo,al sve je tak nekak zbrda zdola bilo jer je moj gin baš taj tjedan otišao na GO pa sam se zato tako muvala trčkarala al sam sama sebi rekla, ništa ovaj ciklus je tako i tako bačen u vodu od samog početka jer je stvarno sve išlo u nekom krivom smjeru,al idem na taj AIH samo da vidim kak je to pa kad se dok vrati s god ja ću sve znat i odmah krećem u akciju. AIH je stvarno bio bezbolan i rekla sam si gdje mi je pamet prije bila.
uostalom počele su me sike bolit već nakon par dana što kod mene nije slučaj i evo još ni sad nisu prestale i to mi je odmah počelo ulijevat ugaslu nadu,11 DPO već druga crtica na testu (s neta) i 12 i 13 DPO se vidjela,14 dan (intim +) pokazuje isto + i taj dan beta 146,3, šta reć,za mene je svaka riječ suvišna,još mi doc ništa nije potvrdio jer je još na GO,al ja se iskreno nadam i vjerujem da će moja mala mrvica moj mali
se lijepo i čvrsto primit u maminom buši!!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma