-
evo naše pričice
Svatovi su bili
prošle godine u 5.mj. i odmah smo rekli da hoćemo dijete. 6-7 mjeseci je sve išlo laganini i ništa. Onda sam išla na redoviti pregled kod ginekologa, koja kaže da je prerano za neke pretrage, ali ipak da uzimam Dabrostone od 16-25dc tri ciklusa.
To nam nije pomoglo.Nakon toga 1ciklus sam pauzirala, reko da vidim možda će prirodno, ali opet ništa. MM je napravio spermogram i skoro sve je ok, osim što mu je likvefakcija nenormalna i mene nekako strah da je u tome problem, ali ipak se to trebalo ponoviti, no odlazim kod dr. A na VV koji me šalje na daljnje pretrage, te MM andrologu.
Izvadila sam hormone i prolaktin mi je bio 2022, a normalno je do 500 i dva ginekologa su uvjerena da je to problem (a ja tamo pala skoro u nesvjest, možda je to razlog bio), te odgađam HSG koji je zakazan za 24.7. je iskrslo da idem s mamom ponovno na more 25.7. pa ne daj bože da se nešto dogodi, ipak je to diranje unutrašnjosti i ginekolog sam predlaže pa HSG ostavljamo za 9.mj.
U to vrijeme i ponovno vadim prolaktin koji je u granici normale.
MM je kod androloga u Zg naručen tek 27.8.
I tako, ja trebala dobiti spotting 9.8. i ništa, 10.8. opet ništa, a inače je točna, stomak me stalno boluckao kao da ću svaki tren dobit M, a cicke me jaaako bole, i reko idem ja napravit test.
Nisam htjela reći MM, nego sam jedva dočekala da on u subotu ujutro ode od kuće da ja trknem u ljekarnu po test (s tim da mi je mjehur skoro eksplodirao, a on nikako da ode od kuće, još na povratku iz ljekarne sretnem jednu baku koja se raspričala, a meni gori pod nogama)
i eto, popiškila ja Intim plus i vidljiv plus, onda sam ošla u ljekarnu i uzela još dva različita, u nedjelju piškim po nekom jeftnon kartonskom i dvije crtice, a clearblue ostavljam za ponedjeljak i jasan +. :D
Šutila sam ko prava cijelu subotu, samo ste vi znale, a MM sam rekla u nedjelju. Još nas nije uhvatila prava euforija, jer smo skulirani, ja sam rekla da ne želim da se zna dok ne odemo ginek. ali ipak je saznalo par ljudi, morali smo uglaviti MM sestru da ide umjesto mene na put pa smo rekli njegovim starcima (jer ona sad ima upise na faks i tako, pa mora učiti, zato smo rekli da imamo opravdan razlog da ona jednostavno mora ići), a danas ću ja vjerojatno reći svojima.
Već bih ja kupovala sve za bebu, ali eto, rano je, ima vremena.
Ali prošli sam mjesec zbilja bila opuštena jer sam bila dosta i na moru, daleko od svega, svih lijepih i ružnih vijesti i tako.
samo da mi je netko rekao da se opustim, nisam mogla, kao da su nam svi trljali na nos to i tako, svi oko nas trudni, to nije bilo normalno.
Eto cure, to je uglavnom to. 8)
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma