evo i naše priće.
ja već pune 4 godine imam klamidiju u mjehuri,malo manje u maternici.lijećenje je dugo tajalo.prošle godine u 8 mj navalio tada još MD da idemo na bebu. dogovorili se da saćekamo nalaze od bakterija pa u akciju.nema veze ako moramo pomaknuti svatove za ranije.
bakterije pozitvne i + jedna nova.do nove godine stalno doktor-antibiotik.u 12 mjesecu ja odlućila nakon ponovno groznih nalaza da više nevijerujem javnom zdravstvu u vinkovcima i tražim privatni labaratorij.u 1,2,3 mjesecu zaredom negativni nalazi pa krećemo u akciju.kupila ja maybbaby
u međuvremenu odlućio moj jajnik bojkotirati i prestane raditi.ja završim na dabrastonima.MM već svaki mjesec pita jel se primilo.u muškoj glavi je žena stalno plodna.u 5 mj odem kod dr i na uzv dr vidi jajašce u lijevom jajniku i kaže sad u akciju.Nemožeš ti sada nekog natjerati MM odlućio da taj tjedan neće hopsati(jadnićak u stresu od svatova).pa propalo.e kada mi je slijedeća memga došla odlućila se ja vama pridružiti pa nešto i naućiti.dogovorila se s MM da ide plivaće u 9 mj dati na analizu.na rodi ćula za LH trakice koje sam odmah narućila i od prve upalile :D
e sada ponovno na acidosaluse da mi se moja klamidija ne vrati u trudnoći pa da je ugrozi.paziti malo pa neumarti se previše dok se bebica dobro ne smijesti.
meni nije dugo trebalo da ostanem trudna ali je jako duga borba s bakterijama prije toga.