-
Vjenčali smo se 06.10 prošle godine...prvo smo se dogovorili da ćemo čekati s bebom dok ne kupimo vlastiti stan, jer živimo u podstanarstvu..
I 11 ovog mjeseca krenila prića o bebi..i tako smo zaključili da nema smisla čekati jer isto kao što sad plaćamo stanarinu, kad kupimo stan još ćemo i više plaćati ratu kredita..dakle dođe nam na isto..
Otišla sam na internet, i po tablici za računanje plodnih dana otkrila da upravo počinju...i tako smo se dali na posao..
Simptomi su extra velike grudi i zadnjih par dana povišena temperatura..ništa više.
Ali sam stvarno imala osjećaj da je to to...ne znam zašto..dok su me svi smirivali da se poslje nebi razočarala.
I eto prije 2 dana prvi Intim plus sa jeeeedva vidljivim plusićem..i ponovljen prije sat ipo vremena da bi potvrdio ono što govorim već 7 dana............................. :D DA SAM TRUDNA :D .........................
Testić smo radili kod moje mame. Istrčala sam iz wc-a dragom u zagrljaj...a onda i mami...svi su potvrdili da mi se ne pričinja i da je plusić stvarno tu!!!
Samo se nadam da će sad sve biti u redu s mojim malim anđelom...presretna sam..nemam rijeći za opisati sve ove emocije... :D :D :D hvala vam cure...sve vas
i nadam se da će i vaše zvjezde zasjati !
Svjesna sam da sam prava sretnica što mi je uspjelo iz prvog pokušaja!
Ne odustajte, nego se bacajte na posao!!!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma