-
cure,ovo je još uvijek za mene i MD veliki šok,pripremali smo se za dulje staze,borbu,s obzirom na to da stanje nije bilo krajnje ozbiljno ali se na probleme svakako moglo računati.
Zato vam pišem drage moje,NEMA TOGA ŠTO ĆE VAS ZAUSTAVITI.
Priča počinje prije godinu dana kad još nismo planirali aktivno praviti bebu.Tada sam patila od poremećaja ciklusa i nisam mogla dobiti m bez dabrostona.Naravno,u pitanju je moj dugogodišnji pcos koji sam vukla još od srednje škole i pola toga vremena provela na pilulama. Tada,prije godinu dana,po prvi puta u dogovoru sa MD(tada smo tek počeli hodati,tj.bili skupa cca4 mj.) rezerviram termin kod uglednog privatnika u svom gradu da me malo škicne i da mi da terapiju,jer ja u svoju soc.ginićku baš nisam imala povjerenja.Napravio mi je papu,uzv,prepipao me i uočio ranicu na grliću.Ja ostala frapirana.Kako? Otkuda?šta? pa samo 6 mjeseci prije sam bila kod svoje soc.ginićke i papa u redu!!!
Dolaze nalaz pape-CIN2,po dupitnikom čak cin3.Ja u komi,pitam sebe i dr. kako.Idemo dalje sa pretragama,radimo cervikalne briseve.Nalaz-KLAMIDIJA I HPV16,31,VISOKI RIZIK.
Ja tu više ne ličim na samu sebe.Padam u depresiju,izgledam očajno,u glavi mi se roje teške misli.Tada sam se prvi puta ozbiljno prestrašila što je klamidija učinila mojim organima i hoću li uopće moći zanijeti.Smršavila sa,.ležala u krevetu i plakala danima...Izlječili smo klamidiju,hpv sam odlučila sje... i počela se bolje hranit,plus korištenje vitaminskih preparata.Učinjena kolposkopija no hvala Bogu,nije bilo potrebe za biopsijom.To je bio lipanj2007.
rujan2007. kontrolni papa-nalaz školski uredan,nema cina!!!!!!!!Veli mi dr.da sam vjerojatno imala lažni cin2 zbog klamidije i stvarni cin1.
Od tog devetog mjeseca dobivam zeleno svjetlo od dr. i počinjemo raditi na bebi.Do tada sam bila i na pilulama.Međutim,mjeseci su prolazili a rezultata nije bilo.Mi smo se počeli prilagođavati mislima poput toga da će nam vjerojatno biti potrebna pomoć,saad dal zbog pcos,klamidije iil i jednog i drugog...
Ipak,počela sam pomalo koristiti vrkutu,marulju i vitex,ubacila se na rodin forum i educirala se
I tako drage moje,ja sam vam i diplomirala ovaj mjesec,nešto prije nego sam zanjela.Nekako,nije da sam skroz promjenila svoj način razmišljanja ali ovaj mjesec sam zauzela ovakav stav-ovo je MOJA borba,pa ako i potraje,oštrit ću se i neću se predavat,jer je to MOJ život,pa očito i moj put.Nekako sam prihvatila i najgori mogući scenarij,uhvatit se s njim u koštac i rasturit ga ko beba zvečku
Teta mi je sad u 6.mj.trudnoće i veselim se njezinom bujanju ,neopterećeno..
16.dan ciklusa me jako probada lijeva strana i kažem si to je to,večeras u akciju! Tako je i bilo,a dal se tada desilo,ne znam.
26DC prvi simptomi PMS-a-napete grudi,bradavice jaaako osjetljive,bolne,temperatura(dnevna) između 37.1-37.4.
31DC se probudim,odlazim na testiranje za posao i kažem samoj sebi intuitivno da neću ni dobit m.Glupo je i teško objasnit,al kao da sam znala da tu ima nešto više od moje puke opsesije i želje da ne dobijem.
Do 35DC dakle da rezimiram,bili su ovi simptomi-26.-30.DC bol kao da ću dobit,bolne cike i bradavice,povišena dnevna temperatura,bol pri ustajanju u nogama oko 28DC.Od 30DC da danas sve to plus jači umor,češće podrigivanje,glad,glad,glad
i ne pretjerano više,jedva primjetno češći odlasci na WC.
Eto cure moje,simptomi su stvarno slični,mada ipak nekako drugačiji...mislim d aženska intuicija u tome svemu ima prste.Držite mi palčeve da sve dobro prođe i da je moj Knut tamo di treba biti.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma