-
Evo i nase price: znala sam od prije da imam policisticne jajnike a to se itekako odrazavalo na moje cikluse koje nisi mogao uhvatiti ni za glavu ni za rep. Tako da je O bilo vrlo tesko uhvatiti. Uglavnom, nismo se pazili pola godine ali nista se nije dogadjalo. Ginekologica me uvjeravala da je normalno pokusavati godinu dana i tek onda raditi neke pretrage. Ali naravno, kad si nesto zamislim, onda to mora biti odmah! Uglavnom i MM me ohrabrivao i govorio da ce sve biti, samo da budem strpljiva. Nakon sto skoro 2 mjeseca uopce nisam dobila M, ginekologica mi je prepisala Dabroston da malo potakne rad jajnika. M sam dobila i onda sam trazila da mi da Dabroston kroz jos par mjeseci jer sam imala osjecaj da cu na taj nacin pokusati lakse pratiti ciklus. Naravno da sam bila frustrirana i nezadovoljna sto mi ne ide od ruke
I onda smo iselili iz stana i bili kod mog tate dok nam se novokupljena kuca sredjivala i ja jedan dan osjetim bol u donjem dijelu trbuha, kod lijevog jajnika. Puno sam puta cula da se i na taj nacin moze manifestirati ovulacija, tako da sam zaskocila muza i rekla:"ajmo probati!". Iskreno govoreci, nisam se vise ni nadala, bili smo u selidbi i radovima i nisam toliko bila opterecena bebom. Trebala sam dobiti M nakon 28 dana od zadnje M a kad ono nista, samo malo spotting. Poludjela sam jer sam mislila da stvarno sa mnom nista ne valja!
I ginekologica mi kaze da napravim test i ako je negativan da joj dodjem. I tako ja ujutro vec unaprijed sva jadna napravim test i uopce ga ono ne gledam, jer vec unaprijed znam da ce ponovo biti -. A kad ono pozitivan! Samo sam uzela trakicu i odnijela ju muzu koji ju je isto s nevjericom uzeo i pitao:"jel to znaci da je +?" I onda sam ja od muke, radosti i nevjerice da mi je ipak uspjelo pocela plakati, njemu u krilu. Kasnije sam napravila jos jedan test, toliko nisam vjerovala! I eto sad sam u 31. tjednu, cekam malenu curicu koja je vec sada vrlo vesela i jedva cekam da stigne! Cure, zaista se stvari dogode kada covjek ne misli toliko o njima! Ja sam se uvjerila u to! Sto se tice simptoma, ja sam prije testa bila uvjerena da cu dobiti M jer sam imala totalni PMS. A poslije sam od 6. do 12. tjedna imala mucnine i strasno mi se spavalo! Eto, nadam se da sam nekoga ohrabrila svojom pricom! Sretno vam svima!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma