-
Evo i naše priče:
Godinu i pol rada na bebi, a ono ništa. Odlazim na color dopler. Čita moja gin. i kaže sve ok. Muž radi spermiogram i on ok. Odjednom 2003. plusić, ali u 23 tjednu trudnoće otvorilo se ušće i tu završava moja trudnoća, a beba nakon 3 sata umire. Nakon 6 mjeseci plusić, a ono mola hydatidosa i kiretaža. A ja govorim nikad više.
Nakon dvije godine dolazim pomalo k sebi i naravno da se javlja želja. Idemo probati ponovo. Ništa se ne događa. Naravno da sam promjenila doktoricu. Onoj više nikad nisam došla. Odlazim bolničkom doktoru, radimo uzv a ono policistični jajnici. Još bolje, nemam ovulacija, PCOS. Sada mi je jasnije zašto imam neredovite menstruacije i čitav život pijem dabrostone.
U 12/2005.idem na laparoskopiju i drilling jajnika. Nalazi se zadebljana ovojnica, to se sredi, jajovodi prohodni. Sve u svemu drugo u redu. Tri mjeseca pijem klomifene, uzv kaže folikuli su tu, ali se opet ništa ne događa.
Kaže doktor idemo na inseminaciju, a ja sva sretna. Nemam živaca više iščekivati svaki mjesec hoće li biti ovulacije ili ne. Muž ponovo radi spermiogram i naravno da je ok. U 07/2007. ponovo dabroston i klomifen. Uzv kaže biti će ovulacija. Kad ono laboratorij na radi, preuređuju ga. Ništa ovaj mjesec od inseminacije, kaže doktor ostaje vam kućna radinost. A-ha, možeš misliti. To je sigurno neki znak, uvijek nešto. Najbolje da se ne nadam više. Sve je protiv nas. U 08/2007. odlazim ginekologu, a on meni BRAVO, trudni ste i još k tome BLIZANCI.!! Dobro da nisam pala sa stola! I eto i nama se sreća nasmiješila. 15.02.2008. su došla naša dva mala anđelka. Svo to iščekivanje se napokon isplatilo. :D :D
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma