Pokazuje rezultate 1 do 19 od 19

Tema: Kad pocinje normalan ciklus?

jozefina avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno Kad pocinje normalan ciklus?

Rodila sam prije 5 tjedana prvu bebu. Na zalost ne cica (bilo je komplikacija) ali svejedno se izdajam i uvalim mu mlijeko koliko god malo da ga ima. Lohije su prestale curiti prije nesto manje od tjedan dana, a zadnja 3 dana mi je pocela curiti svjetlocrvena krv. Pretpostavila sam da je to nastavak, ali ... Je li moguce da je to vec menstruacija? :? Ja sam mislila da dokle god ima mlijeka, da ju se barem par mjeseci odgodi?

Ana :-) avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Nekim ženama dođe menzis odmah, nekima nakon par mjeseci, a nekima tek kada prestanu dojiti.

Sve ti je to individualno

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

a kako razlikovati lohije od menge?

Ana :-) avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Lohije ti u početku budu krvave, pa smeđkaste, i onda žućkaste (sorry na opisu ), pretpostavljam da ako nakon toga bude opet krvavo da se onda radi o mengi
    Neka se makar javi netko iskusniji jer ja još nisam dobila mengu

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj Ana :-) prvotno napisa
    Lohije ti u početku budu krvave, pa smeđkaste, i onda žućkaste , pretpostavljam da ako nakon toga bude opet krvavo da se onda radi o mengi
    sve sam stadije prošla, čak i poslijednji - iako je bilo prekratko ovo zadnje (2 dana) da bude menga...ili? :?

jozefina avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Sad sam sigurna da je menga. Da prostite, drukcije mirisi , i drukcije je boje od lohije. Nabrijana sam ko i prije kada sam imala mengu a i pikalo me u lijevom jajniku dan dva. Definitivno se ciklus vraca. Ali da covjek ne povjeruje, ne skidam se iz ulozaka od 21.3. Sada mi je zbilja vec dosta! :/ Nadala sam se da ce me taj dio zaskocit tek za mjesec dva kad prodju babinje.

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

evo podižem topic jer MISLIM da sam dobila... kako je to glupo reći-mislim
    tekuće, baš crveno, ali guuusto. bljak, ispričavam se na opisu.
    samo mi je nekako čudno jer je prošlo tek 5 i pol tjedana... :?

jenny avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

dobila sam mengu 2 tjedna nakon prestanka dojenja.

clio180 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Ja sam dobila pet mjeseci nakon poroda, a jos uvijek dojim.
    Mama mi se zacudila, jer njoj nije doslo vise od godinu dana, od kada sam se ja rodila.
    Ovisi o zeni.

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

uz iskljucivo "ekolosko" dojenje, nakon prvog poroda dobila sam nakon 3 mj., nakon drugog poroda jucer - nakon 5,5 mj.
    ne pouzdajte se u dojenje kao kontracepciju

Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Potpisujem tridesetri.
    Uz isključivo ekološko dojenje (po svim onim stavkama) ja dobila mengu nakon 3,5 mjeseci jutros.
    Baš sam tužna, mislila sam da je zadugo neću vidjeti.

luce2006 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Citiraj k2007 prvotno napisa
    samo mi je nekako čudno jer je prošlo tek 5 i pol tjedana... :?
    nek ti ne bude cudno, tako san i ja s andreom (nisan dojila tada) dobila sa 6 tjedana. ninu dojim i vjestice jos uvik nema :D

elie avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

pričala mi je prijateljica da je prokrvarila neočekivano negdje 6 tjedana nakon poroda, išla na SD na pregled i da su joj rekli kako se u 6 mjeseci nakon poroda, koliko sam shvatila bez obzira na lohije, mogu dogoditi krvarenja koja nisu menstruacijska.

luce2006 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

mogu, meni se i to dogodilo. ali menstruaciju jednostavno prepoznas

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

dojimo 16 mjeseci i još nisam dobila! iako me svako toliko uhvati feeling kao da ću dobit...vjerojatno se nešto kuha!

Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Citiraj iraz prvotno napisa
    dojimo 16 mjeseci i još nisam dobila! iako me svako toliko uhvati feeling kao da ću dobit...vjerojatno se nešto kuha!
    hehe, i ja sam imala taj feeling! a bila sam trudna

loujackica

Početno

Ja dojim na zahtjev od poroda i dobila sam je 3 mjeseca nakon poroda. Nastavljam dojiti istom učestalošću. Zanima me da li je redovan ciklus nakon prve mjesečnice poslije poroda ili je uz dojenje on neredovan?

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj loujackica prvotno napisa
    Ja dojim na zahtjev od poroda i dobila sam je 3 mjeseca nakon poroda. Nastavljam dojiti istom učestalošću. Zanima me da li je redovan ciklus nakon prve mjesečnice poslije poroda ili je uz dojenje on neredovan?
    iskljucivo dojimo i evo nakon 3mj prokrvarila ja,ali trajalo samo jedan dan...nista bolno..nikakav feeling menstruacije..ali puno,puno jace curilo..a vec drugi dan kao da nista nije ni bilo..jedino sam u mokraci primjetila ko male ugruske...pa sad sto je to bilo nemam pojima...inace sam imala kratke menge..3 dana i gotovo..a sad ovo... :? ..ocito sam se dole toliko prosirila da sve ono sto bi inace curkalo 3 dana sad iscurilo u jedno popodne....

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

8 mjeseci od poroda i jos nista...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •