-
-
Ne znam nikog takvog, ali znam dobar recept ako je nagluhost posljedica prehlade:
Tyzine kapi ukapati U NOS onako propisno, ležećki, glava zabačena i nagnuta na stranu koju se kapa, ostati tako minutu- dvije i tek onda kapati drugu nosnicu.
Također u nos špricati 2 puta dnevno Flixonase ili Gnadion spray.
Mene je spasilo. Bila sam tako odvratno nagluha - sve visoke tonove, čitaj dječje glasove, čula sam kao da netko lupa po limenoj kanti.
-
Dr.Medur, Poliklinika Medela u Branimirovoj.Kod njega ide moj suprug koji je izuzetno osjetljiv na izbor liječnika i s njim je oduševljen u svakom pogledu. Cijene su ok;mislim da je pregled, ispiranje i šta li već 200,00kn.
-
Osoblje foruma
U Vinogradskoj, dr. Baudoin
-
Osoblje foruma
dr. Mihael Ries - vnogradska bolnica
Centar za sluh i ravnotezu - tel. 3787-430
dugo se ceka na red s uputnicom (cca 1,5 mj od narucivanja), ali moze se doci i platiti, u popodnevnim satima, treba naglasiti kad se zove da hoce pregled s placanjem
audiometrija, pregled, timpanogram ... sve je cca 350 kuna
-
Mi smo išli u Vinogradsku, dr. Ries i OK je. Jest da se dugo čeka na red, ali sve ide preko uputnice, nema plaćanja.
-
Sorry Emily, nisam znala da ima i sa plaćanjem. Ja sam mislila napisati da on ne naplaćuje dodatno AKO se ide na uputnicu. Sorry!
-
Hvala cure! Nek ih sve nazove pa nek si odabere onog koji joj se najviše sviđa. Hvala hvala hvala još tri puta.
Divan taj Internet 8)
-
Dr. Bastaić, Zagreb, Domjanićeva 5 (01) 4664 703
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma